Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים :)

בעוד חודש הרכב שלי קורולה 2001 צריכה להיכנס לטסט

עוד שלוש ק"מ מגיעה ל 200 אלף ק"מ

הרכב נוסע מגיב טוב מעביר הילוכים חלק הכל תקין איתו

אבל אני חושב שכבר שלוש שנים פלוס מינוס לא נגעתי בבלמים לא ביצעתי החלפה של רפידות, דיסקים

ולא החלפתי נוזל בלמים

נראה לי שהגיעה הזמן

עכשיו רציתי קצת לדעת מה הטווח המחירים בערך ?. לעבודה של רפידות גירוז והחלפת נוזל בלמים

כמובן אני מחפש רפידות טובות ולא זבל סיני שאצטרך להחליף כל שנה

שתיקנתי פנצ'ר לפני בערך שלושה חודשים שאלתי את זה שפירק את הגלגל איך הרפידות הוא אמר שיש עדיין בשר

בכל זאת רציתי לדעת כמה עולה שני צלחות ורפידות

וגם ברקסים אחוריים עם עבודה לערך

ועוד שאלה הרכב שלי כבר 15 שנה על הכביש יהיה רשום לי בחידוש הרישיון להביא אישור בלמים?

פורסם

צלחות תחפש ברמבו זה סביב ה 300 שח לזוג. רפידות אתה יכול לשים רמסה או אייקיו שעלות הרמסה הוא כ 150 שח והאייקיו כ 80 שח. ברקסים אחוריים אצלך הולך סנדלי בלימה ותופים. עלות סנדלים כ 150 שח ותופים כ 100 שח לתוף אחד. עלות עבודה אם זה רק רפידות קידמיות וצלחות כ 250 שח. לאחוריים זה בערך עוד 250 שח.

פורסם
צלחות תחפש ברמבו זה סביב ה 300 שח לזוג. רפידות אתה יכול לשים רמסה או אייקיו שעלות הרמסה הוא כ 150 שח והאייקיו כ 80 שח. ברקסים אחוריים אצלך הולך סנדלי בלימה ותופים. עלות סנדלים כ 150 שח ותופים כ 100 שח לתוף אחד. עלות עבודה אם זה רק רפידות קידמיות וצלחות כ 250 שח. לאחוריים זה בערך עוד 250 שח.

תודה מאור לגבי הנוזל הגה צריך לחדש? אף פעם לא החלפתי הרכב אצלי חמש שנים

פורסם

לא צריך להחליף סתם בלמים, רק כי עבר הרבה זמן.

תבדוק עובי רפידות וצלחות ולפי זה תחליט.

כנ''ל לגבי סנדלים מאחורה.

Stay Dirty

פורסם

נוזל בלמים, אם עברו באמת שלוש שנים אז בהחלט מומלץ להחליף (לדעת ההחלפה כל שנתיים).

בלמים זה תלוי במצב, זה תלוי אופי שימוש ומרחק שהרכב עבר מההחלפת הבלמים האחרונה ופחות עניין של זמן.

בכל מקרה בלמים בודקים כל שנה או 15,000 ק"מ.

• תוכן חדש...