Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הוא לא דיבר על משטרה ,אמר ששולח תמונה לעיריה ,סביר להניח שיש שם תמרור שחניה לדיירי הרחוב,הייתי בראשון לציון מאחורי קניון רוטשילד ,לפי גוגל זה רחוב רוטנברג.

אתקשר לעיריה של ראשון לציון ואבדוק מולם.

להגיע לבית משפט כדי לבטל 100 שקל ואז להפסיד יום עבודה,זמני היקר וגם דלק- זה לא עסק !!

אותי מעניין האם עיריה מעודדת מלשנים זבלונים ומתיחסת לתמונות ואז שולחים דוח בלי לברר את האמת .

עכשיו סתם מחשבה :

מצד שני זה פתרון חכם מצד של עיריה ,למעשה אפשר לחסוך בפקחים ולהרוויח המון כסף קל,כי לפי מצב הקיים כל תושב יהיה שומר על רחוב שלו וירוץ כל היום כדי לעשות חיים שחורים לאחרים.

ואני בטוח שיהיו המון כאלו .

עריכה אחרונה על ידי alechko01
  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעבר כל מיני מתנדבים איימו עלי בדוחות. האיום נעלם בדיוק כאשר הם נעלמו לי מהעיניים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עוד ישראלי מכוער ומגעיל...

אני צריך להתמודד עם שכנים כאלו שחושבים שהחנייה באזור היא שלהם ואסור לי לחנות מול הבתים שלהם.

פס מדרכה אפור, אין חנייה שמורה במקום ואין כלום.

אל תתרגש מהערס הזה שנתקלת בו כשם שאני לא מתרגש מהשכנים הערסים שיש לי.

פורסם
האיסור הוא לחנות שם למי שאינו דייר השכונה. אין איסור לעצור. אתה עצרת ולא חנית ואין על כך איסור כלל.

EYAL, אתה מבלבל בין תחומים. כל אזרח יכול להגיש תלונה בגין מעשה פלילי (וב-90% מהמקרים ינפנפו אותו בגעיית צחוק או שהחקירה תיגנז מחוסר עניין/חוסר ראיות) אבל חניה במקום אסור, אפילו אם היתה חניה (כאן באמור היתה עצירה בלבד) אינה שייכת כלל לתחום הפלילי. זו רגולציה מקומית של העיריה, להבדיל למשל ממהירות מופרזת. לא מאמין? תעשה ניסוי רד תצלם מישהו חונה בפס לבן ללא תג וקפוץ לתחנת המשטרה הקרובה לקצת בידור מקומי.

פות"ש, הסר דאגה מלבך, יפה שהתאפקת ולא השבת לו כגמולו.

מי שהעלה לכאן ריחות גזעניים כדאי שיסתכל במראה. מה שגורם לאנשים להתנהג כמו נבלות זה מצב מצוקה כרוני שהוא חי בו, ג'ונגל של אוכלים ונאכלים וכולנו קורבנות של מערכות שמנצלות ודופקות אותנו בלי קשר למוצא אתני.

גם אני נתקעתי פעם ליד שפרעם (משהו שם?...) עם תקלת חשמל וחבר'ה מקומיים עזרו לי ברצון טוב ובלי אגורה, רוב האנשים איפה שאני גר היו חולפים על פני להערכתי.

אגב פות"ש כנהג אני לגמרי איתך שטרחת להחליף גלגל זה הפיתרון הבטיחתי ביותר (חנה בצד ולא הפריע לתנועה) ולא כל מיני פתרונות מפוקפקים כמו קניסטרים של "חומר" (היה לי ניסיון פעם והמוצר לא תפקד) או למלא אוויר ולקוות שלא יברח עד שתמצא פמצ'ריה. לבנאדם מיומן עם כלים מתאימים החלפת גלגל 8 דקות.

הארכתי...

לא יודע על מה אתה מדבר בפתרונות מפוקפקים. אם כי גם לי יש ניסיון לא טוב עם התרסיס.

יצא לי למלא אוויר מספר פעמים בגלגל בקומפרסור וזה הספיק ביותר לנסוע לפנצ׳ריה קרובה גם אם אתה בעיר שאתה לא מכיר (מספיקה דקה לחפש בטלפון)

כמובן שאם אתה בשום מקום זה ממש לא מומלץ ובוודאי שאם יש קרע בצמיג.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם
שלום לכולם.

היום נסעתי ותוך כדי נסיעה הגה מורגש קשה קצת רעש מגלגח ומושך אז מייד הבנתי שיש פאנצ׳ר ,טוב ראיתי חניה ראשונה ועצרתי ברחוב שעל מדרכה מסומן בלבן .

איך שאני יוצא מרכב מסתכל ורואה שחסר אוויר בגלגל .

מה לעשות מתחיל להתארגן להחלפה ואז עוצר רכב עם חוצפן אחת אומר לי תזיז את הרכב מיד אתה לא גר כאן ואסור לך לעמוד כאן.אמרתי לו שיש לי פאנצ׳ר מחליף גלגל 10 דקות ואז אזוז הוא דורש להזיז מיד כי מסתובב כבר רבע שעה ואין לו מקום חניה.

אני ממשיך לטפל ברכב ,הוא יוצא מרכב ואומר אם זה המצב ואתה לא מזיז את רכב אני מצלם אותך ואתה מקבל דוח ,כי שולח תמונה לעיריה.הוא יוצא ומצלם וממשיך לקשקש.

האמת זאת פעם ראשונה שאני פוגש כזה זבל.

מה קורה באמת והוא שולח ? האם זה חוקי ?

מה אתם עושים במצב כזה ?

זה כי אתה לא נוהג ברכב הנכון.

אני בטוח שאם הייתה לך X5, היחס אליך מצידו היה שונה לגמרי.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא.

אבל לדגמים מסויימים יש מקדם הרתעה. X5 שחור מקושר, אפילו באופן לא מודע, לאוכלוסיה מסויימת, מהסוג שעדיף לשמור ממנה מרחק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא קראתי את כל התגובות אבל אני בטוח שמישהו רשם לך את מה שאני הולך להגיד.

בשביל הסיכוי הקטן שלא, ארשום אני.

לא חסמת אף אחד? לא חניית בחנייה שמורה? לא הפרעת לתנועה? לא צריך לעניין אותך השטויות שלו ושל אישתו, שנשמעים מהסיפור שלך כמו זוג שרק מחפש אקשן כי את שלהם איבדו כבר מזמן.

פעם הבאה תענה בנימוס אך באסרטיביות כי אניך מפריע לאיש ואינך מתכוון לזוז אז חבל על העצבים שלהם.

פורסם
שלום לכולם.

היום נסעתי ותוך כדי נסיעה הגה מורגש קשה קצת רעש מגלגח ומושך אז מייד הבנתי שיש פאנצ׳ר ,טוב ראיתי חניה ראשונה ועצרתי ברחוב שעל מדרכה מסומן בלבן .

איך שאני יוצא מרכב מסתכל ורואה שחסר אוויר בגלגל .

מה לעשות מתחיל להתארגן להחלפה ואז עוצר רכב עם חוצפן אחת אומר לי תזיז את הרכב מיד אתה לא גר כאן ואסור לך לעמוד כאן.אמרתי לו שיש לי פאנצ׳ר מחליף גלגל 10 דקות ואז אזוז הוא דורש להזיז מיד כי מסתובב כבר רבע שעה ואין לו מקום חניה.

אני ממשיך לטפל ברכב ,הוא יוצא מרכב ואומר אם זה המצב ואתה לא מזיז את רכב אני מצלם אותך ואתה מקבל דוח ,כי שולח תמונה לעיריה.הוא יוצא ומצלם וממשיך לקשקש.

האמת זאת פעם ראשונה שאני פוגש כזה זבל.

מה קורה באמת והוא שולח ? האם זה חוקי ?

מה אתם עושים במצב כזה ?

מזמין לו שוטר שיעיף אותו ממני מה שיותר מהר

קובי

:-)

פורסם
הוא לא פקח.

אין לו זכות ויכולת להגיש עליך תלונה מבלי שיהיה מגובה פיזית בנציג/פקח עירייה,

שהוא בעל הסמכות "להחליט/לשפוט" אם מגיע לך דוח, וברור שלא.

מקווה שצילמת את הפסולת האנושית + הרכב שלו.

בקרית מוצקין יש רחוב שבסופו יש מרכז למידה. יש שם בעיות חניה לשכנים. יש להם סידור עם העירייה שאם רכב שלא קשור לרחוב חונה שם ללא בעלים בפנים הם מצלמים אותו ונשלח אליו דו"ח . אז יש דבר כזה

בת זונה , שמש קופחת רק עליי

פורסם

שזה ממש, אבל ממש ממש לא המקרה. הוא החליף גלגל ולא החנה שם את הרכב והלך.

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB

• תוכן חדש...