Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנסיון נואש פרמטתי את הדיסק און קי לEXFAT, אולי יעזור.

תום, לצערי שברתי את הראש ואכן יש בעיות מסויימות עם USB במערכות פיוניר.

לגבי הבלוטוז, זה בכלל הזוי.

מקווה שלא נפלתי עם המערכת הזאת, מה שבטוח אני עוד שניה מתפוצץ מעצבים. דבר כזה מרגיז שעד שקיבלת את המערכת, התקנת, שתי הדברים הכי חשובים לא עובדים לך ואף אחד לא נותן פתרון יעיל\פתרונות בכלל.

כמובן שאתה אחלה ומנסה לעזור, תודה.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם היו בעיות ספציפיות עם פיוניר ו-USB, מניח שהיינו שומעים על זה פה יותר בפורום.

זכור לי במעורפל אולי בעיות דווקא באופן אירוני קצת עם DOK של סאנדיסק, אבל אולי אני הוזה. :wink:

בהחלט מעצבן, אבל מרגע שייפתר אני בטוח שמנוחתך תשוב ותוכל לשכוח מכל הסיפור הזה.

פורסם

תום, אז נכון לעכשיו ניסיתי את הבלוטוז עם 3 מכשירים: שלי, של חבר לעבודה ושל אמא שלי. בכולם יש את אותה השגיאה ללא יוצא מן הכלל (פין או סיסמה שגויים) למרות שהסיסמה תואמת במכשיר וברדיו.

אני נוטה להאמין שהבעיה כבר לא במכשירים.

לגבי USB, נדמה לי שיש מערכות שלא קוראות דיסק און קי של סאנדיסק, אבל אני לא יודע עד כמה זה לא רק שמועות בלבד.

פורסם

סליחה על הדאבל, רק רוצה לעדכן.

הצלחנו לחבר את הבלוטוז סוף סוף ועבד טוב אבל כשאני מתקשר זה עובד לכמה שניות ואז מתנתק\לא שומעים כלום.

בנוסף, ניסיתי לנגן שירים דרך דיסק והרדיו דיסק לא קורא אותו ורושם EROR-17.

משיטוט בפורומים בחו"ל זה יכול להיות בעיה ברדיו דיסק עצמו באחד הרכיבים.

בקיצור, אני מצטער שרכשתי את המכשיר העלוב הזה, ככה זה שזה כבר לא יפני ומיוצר בתאילנד.

עכשיו לך תרדוף אחרי אחריות בעיר שרחוקה ממך כמעט שעתיים וכשתפרק את הרדיו לא תהיה עם שמע הרבה שבועות.

פורסם

תום, תודה רבה לך בכל מקרה.

אישית, גם אם הכל יסתדר בסוף, עצם זה שהמכשיר לא יודע לקרוא שתי דיסקי און קי תוצרת סאן דיסק מתקדמים וצריך להילחם כדי להפעיל סוף סוף את הבלוטוז זה גרע לי כבר מההרגשה.

פורסם

עדכון: הבלוטוז עובד מעולה ועם כל המכשירים, מה שכן , גיליתי לתדהמתי שהמכשיר חייב מיקרופון כדי שהצד השני ישמע אותך. הותקן המיקרופון בצורה קצת חאפרית אבל מספיק בסדר ושומעים אותי מעולה וההפך.

עכשיו נותר לי לפענח את העניין של הUSB וגם לשאול אותך, תום, בימים האחרונים תחנת לב המדינה התחילה לקפוץ לי מדי פעם, זאת אומרת שומעים הכל טוב ויפה ופתאום לשבריר שניה יש ניתוק וחוזר, אתה עוד לא מספיק להתאושש מהניתוק וזה חוזר, אבל זה מורגש. בדקתי בתחנת 90FM וזה לא קורה נכון לעכשיו. מה לדעתך יכולה להיות הבעיה? ברדיו דיסק ברכב של העבודה לא קרה את זה.

בשורה התחתונה אני כן חושב שזו אחלה מערכת, קצת התחלתי ברגל שמאל אבל יש לה הרבה פיצ'רים וצבעים מגניבים.

פורסם

מה קרה שה-BT הסתדר?!

וכן, היה ברור (לי) שצריך מיקרופון. מסופק בערכה.

לגבי הקפיצות ברדיו, ראה עמ' 13-14 בחוברת ההוראות באנגלית:

בדוק שכל ההגדרות שקשורות לרדיו מכובות - Regional, TA, AF, NEWS, Alarm.

הגדרת LOCAL אולי גם קשורה איכשהו, אבל אני לא לחלוטין מבין מה היא עושה ואם היא קשורה רק לחיפוש תחנות או גם לתחנות מכוונות.

אולי משהו מהנ"ל יעזור בענין התופעה שאתה מתאר.

שמח לשמוע שהאווירה סביב המכשיר משתנה לטובה. :wink:

פורסם

-עדכון סופי-. קניתי דיסק און קי של חברה אחרת (KINGSTON) , רק שהמחשב לא זיהה אותו!

הכנסתי אותו במחשב של אחי, העברתי את השירים שלי אליו , ירדתי למערכת באוטו ו...לא רק שעובד, אלא עובד חלק וטוב בהרבה מהרדיו הקודם וכמובן שומעים מעולה.

הדיסק הזה הגיע ללא מערכת הפעלה מה שגורם לי לחשוב באמת שישנו בעיה כלשהי בסאן דיסק או הגנה כלשהי שגורמת למכשירים לא לזהות אותו לעשות בעיות.

תום, תודה רבה, כעת אני מאוד מבסוט. החסרון: התאורה של המערכת לא נראית כ"כ בשמש אבל זה גם בגלל שהרדיו דיסק שלי ממוקם גבוה יחסית.

פורסם
-עדכון סופי-. קניתי דיסק און קי של חברה אחרת (KINGSTON) , רק שהמחשב לא זיהה אותו!

הכנסתי אותו במחשב של אחי, העברתי את השירים שלי אליו , ירדתי למערכת באוטו ו...לא רק שעובד, אלא עובד חלק וטוב בהרבה מהרדיו הקודם וכמובן שומעים מעולה.

הדיסק הזה הגיע ללא מערכת הפעלה מה שגורם לי לחשוב באמת שישנו בעיה כלשהי בסאן דיסק או הגנה כלשהי שגורמת למכשירים לא לזהות אותו לעשות בעיות.

תום, תודה רבה, כעת אני מאוד מבסוט. החסרון: התאורה של המערכת לא נראית כ"כ בשמש אבל זה גם בגלל שהרדיו דיסק שלי ממוקם גבוה יחסית.

יש לי גם פיונייר בהגדרות אפשר לבחור שהתאורה תיהיה על הכי גבוה מבחינת חוזק , תבדוק את זה :)

שמח בשבילך שהצלחת לפתור את הבעיות , פיונייר בדר"כ מאוד פשוטים ונוחים להתקנה + שימוש.

• תוכן חדש...