Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בשבועות האחרונים למרות שאני מפעיל סירקולציה פנימית בזמן פעולת המזגן, נכנס אוויר מבחוץ (אני מריח את אדי הדלק של הרכבים והמשאיות הנוסעים לפניי). בשני מוסכים שהייתי אמרו שהמדף החשמלי של הסירקולציה עובד והם לא מזהים כל תקלה ואין דרך לטפל בעניין.

השאלה שלי האם מישהו מכיר את הבעיה ופתרון לעניין?

תודה

פורסם

בדיקה האם הסירקולציה עובדת:

1. מאוורר פנימי על מהירות 4.

2. לסגור את כל החלונות, להשאיר בחלון נהג חריץ של 1 ס"מ.

3. להפעיל מצב כניסת אוויר מבחוץ, לצאת מהאוטו, לסגור את הדלת. אתה אמור להרגיש שיוצא אוויר מהפתח שהשארת בחלון.

4. להפעיל מצב סירקולציה, לצאת מהאוטו ולסגיר את הדלת. במצב הזה אתה לא אמור להרגיש שיוצא אוויר מהפתח שהשארת בחלון.

אם 3+4 תקין אז המדף תקין. יכול להיות שעם הזמן הספוגים מסביביו התפוררו והוא סוגר פחות טוב. למרות שזה אף פעם לא אטום 100%, גם במצב סירקולציה יש כניסת אוויר חיצוני בכמות קטנה.

אם יש לדגם שלך פילטר מזגם עם פחם, תקנה כזה ותחליף. פחם מסנן חלק מהריחות.

פורסם

תודה רבה, בדקתי, גם במצב סירקולציה יוצא אוויר מהפתח שהשארתי בחלון.

עשיתי נסיון עם הרכב השני שאין בעיה כזו, ובמצב סירקולציה לא יצא אוויר מהחלון.

כנראה שהמדף תקול.

מבקש הצעות מה אני יכול לעשות בעצמי על מנת לתקן. מדובר על מגאן 2

• תוכן חדש...