Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם :wink:

בזמן האחרון שמתי לב שבנסיעות מהירות או בהאטה ההגה מתחיל ממש לרעוד.

יש לציין שאני שומרת על הרכב, מקפידה למלא אוויר בקביעות, לבדוק שמן מים, טיפולים בזמן וכו'.

לפני חצי שנה האוטו עבר טיפול 30,000 ק"מ ראשון בו החליפו לי צמיגים. והבחור שם הסביר לי שצריך גם להחליף תושבת מנוע כי היא שקועה(?) ובגלל זה ההגה רועד. אז שמו חדשה

הגיוני שאחרי חצי שנה זה קורה שוב?

בשאר הנסיעה הכל חלק ורגיל.

שאלת בונוס: כל כמה זמן מומלץ להחליף ברקסים?

בפעם האחרונה החליפו לי באוקטובר 2015, אז היה 25,000 ק"מ בערך

היום 32,000 ק"מ(כן אני לא נוסעת מלא, עובדת ולומדת קל"ב :roll:)

האם בטווח של שנה וחצי אבל ק"מ נמוך כדאי להחליף?

אין איתם בעיה, סתם בשביל לדעת.

תודה ושבוע טוב!

פורסם

ברקסים מחליפים לפי מצבם ולא לפי x קילומטרים או שנים.

אם כאשר את לוחצת על דוושת הבלם מתקיימות רעידות אז הצלחות נחוצות החלפה ומומלץ איתם להחליף גם את הרפידות.

לא רואה קשר בין רעידות בהגה לתושבת שהוחלפה אלא יותר לצמיגים שהוחלפו למרות שלא ברור לי איך צמיגים מקוריים של הרכב הולכים לאחר 30 אלף קילומטר ועוד שהם לא מגיעים לשלב שהם אפילו מתחממים עקב הנסיעות הקצרות שלך. פשוט עשו איזון צמיגים שפתר את הבעיה על הצמיגים החדשים ויכלו ככל הניראה לפתור את הבעיה עם אותו איזון על הצמיגים הישנים והמקוריים.

בכל מיקרה תני לעיין מקצועית לבחון טת הרכב בעניין הרעידות שחזרו ומומלץ מחוות דעת נוספת.

• תוכן חדש...