Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן אתם רוכשים סך שמש איכותי שלא יתפורר לאחר כמה חודשים בחום הישראלי?

אני מחפש אחד עבורי (ניסן טידה) וגם עבור ההורים שלי שרכשו סוזוקי קרוסאובר טורבו.

פורסם

לי יש של הדר רוזן, לא מתפורר אבל לפעמים התופסים לא תופסים חזק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין חיה כזו, בתור אחד שקנה את כל הסוגים שיש מזול ליקר כולם מתפוררים, חלק אחרי חודשיים וחלקם אחרי 8 חודשים, זה תלוי בתדירות שאתה משתמש בסוכך, אני כמעט תמיד שם אותו(באור יום כמובן), יש סוג סוככי ״משקפיים״ שלא מתפוררים אבל אני לא אוהב את השימוש בהם, מעדיף לקנות כל 8 חודשים אחד חדש ב30 שח

פורסם

לי יש את המשקפיים,החזיק מעל שנה ללא שום התפורוות אבל התושבות ווקום כבר לא החזיקו,אולי אפשר לקנות בכמה שקלים בEBAY אבל הכיסוי עמיד מאוד.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחזק את יוליאן.

אני משתמש בכיסוי משקפיים הזה כבר מעל לשנתיים, מחזיק מעמד מעולה!

אני לא משתמש בתושבות ואקום שלו כי אני לא אוהב את הסימנים שזה משאיר על השמשה, אז אפשר פשוט לדחוף את קצוות הכיסוי לרווח שבין השמשה הקדמית לגג, או לתפוס אותו באמצעות פתיחה של סוככי השמש של הרכב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
לי יש את המשקפיים,החזיק מעל שנה ללא שום התפורוות אבל התושבות ווקום כבר לא החזיקו,אולי אפשר לקנות בכמה שקלים בEBAY אבל הכיסוי עמיד מאוד.

רשמתי שהם לא מתפוררים כמו סוכך רגיל, השאלה האם הם חוסמים את השמש ושומרים על קרירות הרכב כמו סוכך רגיל?

פורסם

חוסמים כן, ביום חם ברכב יהיה חם. הדרך היחידה שהיה נעים יחסית זה להחנות בצל.

פורסם

יש אותו באוטו דיפו וצריך להיות בכול חנות לאיבזרי רכב, שם אני קניתי.

פורסם

יש לי סוכך משקפיים כבר יותר מ-6 שנים והוא עדיין כמעט כמו חדש. האוטו חונה לרוב מתחת לשמיים. ואני שם אותו תמיד, בגלל ההרגל גם בחניונים תת קרקעיים :)

השמשה בפאביה יחסית קטנה, אז המסגרת של השמשה תופסת אותו ולא צריך תופסנים.

ובנוסף, קיבלתי אותו "מתנה" מסוכנות ביטוח.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אני משתמש באקורדיון , של HR או של אוטו דיפו...

בגדול, הוא עבה וקשיח ומכסה היטב את השמשה, כרגע יש לי את ההוא מהקיץ שעבר, מלבד מלא אבק לא נראה שהוא עדיין מתפורר אבל הגומי לא תופס אותו וסוככי שמש גם לא מחזיקים אותו כ"כ ואז הוא קצת נפול. אבל נראה לי מיותר לקנות חדש בגלל גומי כזה, צריך לקמבן פשוט.

פורסם

השמשה אצלי היא במידה מדיום וברור שהם נתפסים כי זו המידה, אבל לאחר שימוש ומהחום הם כבר לא נדבקים. זה בעיה גם בשלט נהג שמגיע עם גומיות כאלו וכל מה שמגיע עם גומיות כאלו, הן פשוט לא עומדות בחום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
האקורדיון של אוטודיפו מגיע בגדלים שונים. צריך לבחור בגודל המתאים, ואז סוככי השמש תופסים אותו בכיף.

+1

בנוסף, יש באוטודיפו 2 סוגים של אקורדיון.

סוג אחד שכולו כסוף משני הצדדים ויש לו תפסי וואקום, ואחד ששחור מצד אחד וכסוף מהצד השני עם רצועות וסקוטץ' במקום וואקום. זה הסוג המומלץ. לא צריך להשתמש ברצועות, פשוט תופסים אותו עם סוככי השמש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...