Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן אדם ריאלי. בעוד שנה אף אחד לא יזכור אותי ובסה"כ מזה שנים רבות הכל עובד שם חלק.

אז אני פשוט מבין, שנפלתי קורבן לסטטיסטיקה, זה הכל, מה הביג דיל?

ברור בזבזתי מזמני, זה היה לא נעים ולא כיף אבל לא קרה שום דבר וממש לא הגיע סוף העולם, בעוד 12 חודשים נראה מי נגד מי.

אם אתה חושב שבמכון אחר יהיה משהו אחר, סביר להניח שלא והאמת? שאין לי כוח לניסויים.

ברור שההודעה הראשונה תקיפה כי באמת שאני יודע שאין סיבה לכשלון, זה הכל.

אבל אני מספיק מבין שזה קורה, פתרתי בדרך נכונה, עברתי בדיקה נוספת (אמיתית הפעם) במכלולי הבלמים והבור וזה הכל, לקחו את זה הפעם קצת יותר ברצינות.

סביר להניח, שיכלתי לעשות את כל זה גם בשישי, העדפתי שלא, גם כי היו לי סידורים ורציתי להגיע מוכן, לאחר שאני בודק את עצמי עם עצמי.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז אני פשוט מבין, שנפלתי קורבן לסטטיסטיקה, זה הכל, מה הביג דיל?

ברור בזבזתי מזמני, זה היה לא נעים ולא כיף אבל לא קרה שום דבר וממש לא הגיע סוף העולם, בעוד 12 חודשים נראה מי נגד מי.

השאלה אם אתה מרגיש שזו סתם טעות או עובד חדש שמזייף. אם כן, אין שום בעיה. אם אתה מרגיש שזה מקום שמחפש את מי לתקוע ולא בודק בכלל, זה עניין אחר.

אם אתה חושב שבמכון אחר יהיה משהו אחר, סביר להניח שלא והאמת? שאין לי כוח לניסויים.

מניסיוני, כשנכשלתי בטסט זה היה על דברים אמיתיים. בכמה מקומות. אבל זה גם שיקול.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

דבר נוסף שהיום מכוני טסטים קיבלו במתנה. זה שאם הכשילו ואתה לא מרוצה מההסבר.יכולת פעם לבצע כפל רישיון ולהתנתק מאוטו מכון.

היום המדינה משרד התחבורע עשו יד אחת .וכרגע כפל רישיון הוא רק לאחר חודש.

כלומר אם הבוחן אמר המנוע השלדה הנהג לא תקינים .אז אתה תקוע ואתה חייב לבצע אם לא רכבך יושבת או תנהג בניגוד לחוק.

אז שלא תגידו שאין אינטרס. יש גם יש

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

החוק הזה שאסור לעבור ממכון למכון אחרי תחילת הטסט היה קיים גם מקודם.

בכניסה לטסט אנחנו חותמים על הצהרה "מבקש לבצע מבחן שנתי לרכב ומצהיר שהרכב לא נבדק במכון אחר".

אבל לא היה מנגנון שמבטיח קיום של הנ"ל, לפני כשנתיים שדרגו מערכת מחשבו ועכשיו לאחר תחילת טסט במכון מסויים, לא יקבלו את הרכב לטסט במכון אחר גם עם כפל רישיון.

לאחר 30 בדיקה לא בתוקף יותר. צריך לעשות את כל הטסט מחדש, באותו מכון או במכון אחר, אפשרי עם אותו רישיון אפילו.

פורסם

איזה אינטרס יש להכשיל? למכון כנראה שלא, לבודק ספציפי אולי יש. אולי לא באת לו טוב בעין, אולי הוא מקנא, לך תדע. זה קורה. אותי הכשילו בכוונה לפני מספר שנים במכון בנס ציונה. יותר מזה, אחרי שחזרתי וסידרתי את מה שנאמר לי לסדר, הוכשלתי פעם שניה. בפעם השלישית אחרי שהתחלתי להרים את הקול העבירו אותי כסוג של טובה. אין לי ספק בזה שבוצעה הכשלה בזדון. המחשבה שאני לא צריך לבקר בדבר הזה שנקרא מכון רישוי בשנתיים הקרובות עושה לי רק טוב.

• תוכן חדש...