Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הופיעו לי שתי הערות בלוח שעונים:

-- check auto gearbox

-- fuel used

מדובר ברנו פלואנס דיזל 2013, האוטו נוסע כרגיל אני לא מרגיש בעיה כלשהי

עריכה אחרונה על ידי talbin1212
פורסם

עזור לנו לעזור לך. תמונות + מה הקילומטרז'?

הודעת fuel used - לא ברורה ולא בטוח שקשורה, אתה בטוח שזאת לא התצוגה הרגילה של מחשב הדרך שפשוט הייתה באותו הרגע במסך של צריכת הדלק הכוללת?

לגבי check gearbox:

1. האם עדיין מופיע לאחר כיבוי והנעה מחדש?

2. עבור למוד ידני וודא שבנסיעה עוברים כל ההילוכים (1-6) בצורה רציפה ותקינה.

חזיר דיזל

פורסם
הופיעו לי שתי הערות בלוח שעונים:

-- check auto gearbox

-- fuel used

מדובר ברנו פלואנס דיזל 2013, האוטו נוסע כרגיל אני לא מרגיש בעיה כלשהי

Fuel Used זה הודעה רגילה כחלק מהמידע שהמסך מספק - נותנת לך מידע כמה ליטר דילק הרכב צרך.

לגבי Check auto gearbox - אתה יכול לחבר OBD ולראות מה הבעיה

פורסם
מה זה OBD?

מכשיר שמתחבר לרכב ומשדר לסלולרי את התקלה שיש לרכב, אם אתה נמצא באזור הרצליה \ ראש העין אני מוכן להלוות לך את שלי.

download.jpg

פורסם
עזור לנו לעזור לך. תמונות + מה הקילומטרז'?

הודעת fuel used - לא ברורה ולא בטוח שקשורה, אתה בטוח שזאת לא התצוגה הרגילה של מחשב הדרך שפשוט הייתה באותו הרגע במסך של צריכת הדלק הכוללת?

לגבי check gearbox:

1. האם עדיין מופיע לאחר כיבוי והנעה מחדש?

2. עבור למוד ידני וודא שבנסיעה עוברים כל ההילוכים (1-6) בצורה רציפה ותקינה.

זה לא מופיע לאחר הנעה מחדש וההילוכים עוברים בצורה חלקה ותקינה גם בידני וגם באוטומט

פורסם

מניסיוני הצנוע בנושא עד כה: אם הבעיה לא חוזרת והרכב נוסע רגיל, אין מה לעשות כרגע. במידה ויש לך אחריות כלשהי, אפשר לנסוע למוסך מורשה יבואן לביצוע דיאגנוסטיקה. בפעם הבאה שמופיע שוב, בדוק כאשר התקלה מופיעה האם הילוכים עוברים רגיל ללא דילוגים על הילוכים זוגיים או אי-זוגיים.

הטיפול יכול לנוע בין לא לעשות כלום (במידה ומדובר בגליץ' שמופיע לעתים רחוקות מאוד ללא השפעה ממשית), ועד החלפת מחשב גיר במקרה של התחרפנות כללית.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...