Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לכם,

אני מעוניין בהצעות לרכב אמין, שנתון 2010-2015 בעלות 30-60K עבור סוכנת מכירות.

הרכב משמש לנסיעות ארוכות, צריך להיות אמין מאוד מבחינה טכנית + חסכוני מאוד בדלק.

אודה לכם על הצעות ואף על הפניות לרכבים כאלה עם ק"מ נמוך מאוד.

בברכה,

אסף סנה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לו אני במקומך הייתי הולך על טויוטה ספייס ורסו מהשנים 2011-2014. סביר להניח שתוכל למצוא כאלה בטויוטה select או בחברות הליסינג השונות.

לא ברור לי אם הדגם הזה יענה אצלך להגדרה "מכובד"

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רכב מכירות שיגיעו איתו לאתר הפגישה עם הלקוח ויעשה רושם של חברה מכובדת ורצינית ולא של איזה חברה מסכנה.

פורסם

טוב שלא ביקשת שגם יטוס לירח...

אתה מחפש רכב שיראה מכובד (=יקר), שיהיה גם חסכוני וגם אמין, עם ק"מ נמוך וכל זה בתקציב של עד 60. אם תמצא אחד כזה, ספר לי בבקשה.

הייתי חושב על פאסאט או סופרב דיזל, אבל רק אם הן עם dsg6 (אני חושב שכן, אבל לא משוכנע בוודאות). אבל שיהיה לך בהצלחה למצוא רכבים כאלו עם ק"מ נמוך.

אופציה קצת פחות יוקרתית יכולה להיות אוקטביה דיזל ידנית, אם לא חייבים אוטומט.

אופציה אחרת, אם זה יוקרתי בעינייך, היא פיאט 500 ידנית. אישית לק"מ גבוה ואמינות הגיר הרובוטי נראה לי פחות מוצלח.

ותמיד יש את האופציה לאיזו מרצדס דיזל מונית לשעבר. היו פה איזה חבר או שניים שהחזיקו כזו, תנסה לחפש בפורום אם זה מעניין אותך.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הערה מאוד נכונה. אם מדובר ברכב צמוד, כל רכב יוקרה ישן יעלה לעובדת סכום כל כך גבוה בשווי שימוש שפשוט חבל בכלל לדבר על זה בתור אופציה. מרצדס מונית לשעבר שכחדשה עלתה 300.000 אלף ש"ח אבל היום נקנתה ב 30.000 מבחינת רשויות המס עולה לעובד את אותו הסכום במסים שמחושב לפי 300.000 ש"ח.

וכמובן שרכב כזה לא עושה רושם על אף אחד, אולי רושם הפוך ממה שרוצים להשיג.

פורסם

אפשרות אחת היא היברידית כמו אוריס/פריוס/יאריס הייבריד, אוריס ופריוס יהיו נעימות יותר מחוץ לעיר.

אפשרות שניה בתקציב הזה היא רנו פלואנס דיזל. אולי בעלת תדמית פחות אמינה אבל היא מרווחת, נוחה וחסכונית.

פורסם

תגדיר, מה זה מכובד?

יש כאלה שזה אומר מבחינתם יוקרה / מנהלים וכו'

יש כאלה שמגדירים זאת מכונית משפחתית צעירה

לא יודע מה אתם מוכרים.

ברוני סמים יאהבו BMW X5

רשת שיווק למוצרי ספיגה למבוגרים יסתפקו בבלאנו 98

לדעתי סוכן מכירות ממוצע שיתנייד במזדה 3 2010 - 2015, זה בסדר גמור

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

טיוטה ספייס ורסו 12-13 כנראה יהיה אופציה מעולה בשבילך.

כמו שנאמר קודם קח בחשבון שאם הרכב ישאר אצלה אחרי שעות העבודה, היא תאלץ לשלם שווי מס של 2.48% ממחירון הרכב כחדש, כל חודש מהברוטו שלה - כלומר, משהו כמו 2,700 שקל רק שווי מס עבור הספייס ורסו.

ישנה הטבה בשווי המס של העובד בערך של 490 ש"ח, עבור רכב היברידי.

מצד שני, קשה לי לחשוב על רכב היברידי שהייתי מגדיר מכובד.

פורסם
טיוטה ספייס ורסו 12-13 כנראה יהיה אופציה מעולה בשבילך.

כמו שנאמר קודם קח בחשבון שאם הרכב ישאר אצלה אחרי שעות העבודה, היא תאלץ לשלם שווי מס של 2.48% ממחירון הרכב כחדש, כל חודש מהברוטו שלה - כלומר, משהו כמו 2,700 שקל רק שווי מס עבור הספייס ורסו.

ישנה הטבה בשווי המס של העובד בערך של 490 ש"ח, עבור רכב היברידי.

מצד שני, קשה לי לחשוב על רכב היברידי שהייתי מגדיר מכובד.

לסוכן מכירות מכובד ביותר.

פורסם

אני אכלתי אותה ככה עם הלנצ'יה...

היא הייתה חלום שלי - וקיבלתי אותה כרכב צמוד.

מה שלא ידעתי, יותר נכון - מה שלא סיפרתי לרואה החשבון - זה שהלנצ'יה עלתה 128 אלף שקל כחדשה.

לכן, יצא שהפסדתי סביבות 1000 ש"ח מדי חודש במשך 13 חודשים שעבדתי בהם במקום עבודה מסויים שהכיר לי בלנצ'יה כרכב צמוד.

אם מביאים בחשבון 48 אלף שקל שהיא עלתה לי במקור - יוצא ששילמתי עליה 60 אלף שקל. במחיר כזה כבר עדיף היה לרכוש פיקנטו בת חצי שנה ולא לנצ'יה בת 3.

לומדים בדרך הקשה :/

פורסם
סי4 טורבו דיזל גרסת pk, חסכונית נוחה מאוד אצלי היתה מאוד מאוד אמינה ויש לה שיק צרפתי נשי מכובד

גם היא בעייתית עם עלות חודשית, שווי שימוש גבוה ללא הצדקה ברכב ישן

• תוכן חדש...