Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בפסח אני טס עם שני חברים לבוקרשט לחמישה ימים,הייתי רוצה לשמוע האם קיימות אטרקציות מוטוריות בבוקרשט בסגנון- מוזיאון מוטורי/התנסות על רכבי על או אולי אפילו איזשהי תעשייה ששווה לראות (לא דאצ'יה מן הסתם).

אשמח להמלצות גם למקומות כללים שפשוט אסור לפספס, אני מאמין שקיימים חברי פורום שביקרו בבוקרשט והייתי רוצה לשמוע מהם על מקומות ששווה לבקר בהם,מוזיאונים,ארמונים,גנים,שווקים,ברים,מסיבות וכו'.

תודה מראש!

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הייתי שם לפני כ-11 שנה, בטוח שכמעט הכל השתנה מאז.

למיטב זכרוני לא היו אטרקציות מטורפות בעיר, פרט לארמון הפרלמנט (או הארמון של צאוצ'סקו, או איך שלא קוראים לו היום). זה מפלצת בסדר גודל בלתי נתפס, אסור לפספס.

לא מכיר אטרקציות מוטוריות דוקא ברומניה, אלא אם המוני דאצ'יות בכל מקום עושה לך את זה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

פתחו עכשיו פארק מים מקורה ממש מומלץ ! תחפש בגוגל:

therme bucharest

מועדונים יש את הבואה ואת הגאגא ובעיר העתיקה יש ברים

פורסם

אין אטרקציות מוטוריות בבוקרשט. עיר משעממת למדי, בין הפחות מעניינות שביקרתי בהן בבירת אירופה (צר לי לבאס).

מה שכן, אוכל מעולה וזול, מוניות זולות מאוד.

הפרלמנט זה נחמד, יש שווקים, יש קניונים (שלא זולים במיוחד), יש את המוזיאון של הצבא הרומני שהוא נחמד כדי להעביר את הזמן, לא רחוק ממנו יש גן בוטני נחמד ועלות הכניסה נמוכה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

משעממת ? טוב... על טעם וקבב רומני טוב לא נתווכח.

אוכל מעולה וזול, שווקים, מועדונים ענקיים, פאבים... לטעמי עיר כיפית ותוססת, הנה פוסט שכתבתי למישהו כאן לא מזמן על העיר:

אני מאוד אוהב את בוקרשט, הייתי שם 7 פעמים אם אינני טועה, בעבודה ובטיולים.

עיר שוקקת, תוססת ומגוונת. מצד אחד מבנים יפים, כנסיות וארמונות כמו בכל עיר אירופאית גדולה ומצד שני המבנים המכוערים והאפורים שנבנו בזמנו של צ'אושסקו.

אוכל זול וטוב - אני מניח שאתם אוכלים פרות נמוכות (בכל זאת, בת זוג סיבירית), כך שאין בעיה להמליץ לכם על כמה מסעדות :-).

טוב, נתחיל:

מומלץ לישון באזור Strada Lipscani - זהו האזור העתיק של העיר מלא במסעדות, ברים ובתי קפה - מאוד נחמד להסתובב שם בערב, שילוב של תיירים ומקומיים. במידה ואתם מעוניינים להתפנק במלון ממליץ מאוד על InterContinental Bucharest, מלון נ-ה-ד-ר, אומנם לא זול במונחים רומניים, אבל מה שתקבלו שם ביחס למחיר לעומת הארץ פשוט לא יאמן - כאן מלון כזה היה עולה פי 5. מדובר גם ב low season כך שהמחירים נמוכים מאוד גם למלונות המפוארים - הסתכלתי עכשיו ב booking, לילה כולל ארוחת בוקר בפברואר עולה 555 שקל לזוג - מטורף ! אם לא הייתה לי ילדה קטנה הייתי טס עם אשתי, רק בשביל המלון הזה, איזה כיף !

שתי מסעדות שאני ממליץ:

Zexe - מקום שהומלץ לי ע"י לקוח שעבדתי איתו, יחסית מקומי ולא מפוצץ בתיירים, לא באזור מרכזי בעיר. אוכל מצוין, מומלץ מאודד לטעום מהליקר אוכמניות שלהם אם אתם אוהבים - מצויין, קניתי מהם בקבוק - לא מצאתי בשום מקום אחר בקבוק כזה :-).

מסעדה נוספת היא רשת מקומית - la mama, יש סניפים ברחבי העיר והאוכל תמיד טוב, מומלץ לאיזה mid day ciorba למשל :-D.

בנוסף ממליץ לבקר בשוק Obor ולאכול שם קבב בחמש שקל בדוכנים בחוץ - לחמנייה קטנה, חרדל ושתי חתיכות קבב, לא צריך יותר מזה.

אם אתם מחפשים shopping יש את מרכז Baneasa, יתרון גדול שלו הוא המיקום, בדיוק בדרך לשדה תעופה, כך שהוא שילוב מצויין ליום של הטיסה חזרה, במידה והיא כמובן בשעה נוחה.

חוץ מזה,

ביקור בפרלמנט כדאי, מבנה פסיכי לחלוטין.

במועדונים גדולים לא הייתי אבל לא בעיה למצוא את הטובים.

ד"א, יש את המסלול הזה, שעה מבוקרשט. לא הייתי שם אבל יש באתר טלפון לברורים:

http://motorparkromania.ro/en

למשל http://motorparkromania.ro/en/amg.html

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

גם אני חושב שהעיר לא הכי מעניינת. מה לעשות, מזרח אירופה זה לא באמת ״אירופה״ כמו שאתה חושב עליה.

אגב, נהגי המוניות הרומנים הפחידו אותי כמעט כמו נהג מונית בבייג׳ינג. פעם אחת החנקתי צעקה בגרון.

בכל אופן, מבחינת אטרקציות מוטוריות, לנהג הראלי קונסטנטין אאור (חברו לספסל הלימודים של ראם סמואל ב-GET אם אינני טועה) יש בית ספר ללימוד נהיגה מתקדמת ליד העיר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
גם אני חושב שהעיר לא הכי מעניינת. מה לעשות, מזרח אירופה זה לא באמת ״אירופה״ כמו שאתה חושב עליה.

אגב, נהגי המוניות הרומנים הפחידו אותי כמעט כמו נהג מונית בבייג׳ינג. פעם אחת החנקתי צעקה בגרון.

בכל אופן, מבחינת אטרקציות מוטוריות, לנהג הראלי קונסטנטין אאור (חברו לספסל הלימודים של ראם סמואל ב-GET אם אינני טועה) יש בית ספר ללימוד נהיגה מתקדמת ליד העיר.

לא מסכים לגביי מזרח אירופה, בודפשט גם נחשב מזרח אירופאית והיא מתוירת מאוד ונראית הרבה יותר טוב מבוקרשט, למעשה גם ברלין שעד לפני כ-25 שנים הייתה תחת שלטון קומוניסטי בחלקה, סופר מתוירת, גם ורשה צוברת תאוצה.

בוקרשט פשוט לא מעניינת כעיר, אין שם הרבה מה לעשות ומה לראות, מחוץ לה יש דברים מדהימים.

ולגביי הנהגים - הם אכן משוגעים. גם מצב המוניות גרוע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...