Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אני מבין שתקציב הוא 30 אלף וגם זה בלחץ..אז לא קונים שום סמארט כי רכב יקר ולא ממש חדש ואז צריך תיקונים וגם טיפולים יקרים. האם זה מה שאת רוצה ? חלום ורוד יהפוך לשחור. אם תיקחי ותעשי חשבון גם טיפולים כולל תיקונים של סמארט עדיף כבר ללכת על רכב מיני חדש לגמרי מליסינג עם תקציב התחלתי של 30 אלף פלוס כל חודש קצת.

תודה רבה על התגובה. אני מבינה שאני לא רוכשת רכב אסייתי עם חלפים זולים (כנ״ל בנוגע לפיאט 500 שהוצעה למעלה). עם זאת, קראתי שצריכה הדלק של הסמארט משמעותית נמוכה מהגטס, למשל. ולכן המחיר לדעתי יתקזז. בנוסף, קראתי משרשורים קודמים וגם ממגיב בשרשור זה שהטיפולים של הסמארט אמנם יקרים יותר, אבל רוב הכותבים דיברו על טיפולים יקרים ״קצת״. אני מניחה ש-״קצת״ לא עולה על 20% ובהתחשב בטיפולים בסדר גודל של 2,000 שקלים בשנה, 20% מעל לכך עדיין נמצאים בתקציב התחזוקה השנתי הכולל (טסט, טיפולים, ביטוח).

עם זאת, אני ממש לא רוצה חלום שחור. אבל אני באמת ובתמים - ואולי כי אני בלונדינית - לא מצליחה להבין מדוע כל הזמן חוזרים על כך שסמארט הוא רכב יקר? אלטו יקרה באותה מידה. פיקנטו יקרה יותר.

עריכה אחרונה על ידי dduck
פורסם
אם כך, עדיף לדלג עליה. התקציב מאפשר להשיג רכב משנתון 2013 בלי בעיות מיוחדות ואולי גם 2014, חבל להתעכב על רכבים מיוחדים שאין הרבה מהם ודורשים תיקון יקר + מחיר רכישה יקר.

מסכימה. לכן ממתינה ומתייעצת ומנסה ללמוד ולהבין. תאריך היעד הוא יולי (!). אני מאמינה שעם כל הזמן הזה ועם הסבלנות שלי, אצליח להבין היטב מה אני מחפשת, מה כדאי ובאיזה מחיר כדאי לרכוש אותו. כרגע נקודת הפתיחה שלי מתבססת על ״קוליות״ וכמה לאמא שלי יהיה כיף להכנס לאוטו, לנסוע בו, להחנות אותו. אני גרה בדרום תל אביב והיא בפרברים והיא מגיעה לדרום העיר לא מעט, כיום באוטובוסים - וכל רצוני הוא לעזור מעט ולהפוך את החיים ליותר נעימים. שיהיה ברור - גטס עונה על הדרישה הזו בצורה מושלמת. אבל היא לא עונה על דרישת הסטייל בצורה מספיקה בכלל.

פורסם (נערך)
למשל קראתי משרשו, אבל רוב הכותבים דיברו על טיפולים יקרים ״קצת״. אני מניחה ש-״קצת״ לא עולה על 20% ובהתחשב בטיפולים בסדר גודל של 2,000 שקלים בשנה, 20% מעל לכך עדיין נמצאים בתקציב התחזוקה השנתי הכולל (טסט, טיפולים, ביטוח).

עם זאת, אני ממש לא רוצה חלום שחור. אבל אני באמת ובתמים - ואולי כי אני בלונדינית - לא מצליחה להבין מדוע כל הזמן חוזרים על כך שסמארט הוא רכב יקר? אלטו יקרה באותה מידה. פיקנטו יקרה יותר.

2000 שקל על טיפול רגיל שנתי זה ממש לא קצת,רוב הרכבי המיני במידה ותעשי טיפולים רגילים במוסכים לא מורשים יהיו בסביבות 450-600 שקל .כל תקלה בסמארט אני מאמין יעלה לך ביוקר ולא כמו כל רכב מיני אחר.

אני מאמין שכל רכב שתיקני לאימא שלך כמתנה יהיה לה טוב וכייף לכולם ,המלצה שלי זה לבחור רכב מיני יחסית חדש או חדש שישרת בצורה אמינה ולא כואבת בכיס. סמארט זה רכב שלא כל מוסך יודע לטפל בצורה איכותית ולכן תצטרכי להכנס למורשה ושם אוהבים בלונדיניות..

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם
אם מדובר ברכב עירוני, למה הפרמטר הכי חשוב הוא חיסכון בדלק?

בניגוד לאיזה פרמטר? אני מאמינה שרוב הרכבים נוחים בערך באותה המידה והעלויות השוטפות שלהם גם כן די זהות (ביטוח, טיפולים וכו - למעט הסמארט שיקרה מבחינת הטיפולים כאמור).

פורסם
2000 שקל על טיפול רגיל שנתי זה ממש לא קצת,רוב הרכבי המיני במידה ותעשי טיפולים רגילים במוסכים לא מורשים יהיו בסביבות 450-600 שקל .כל תקלה בסמארט אני מאמין יעלה לך ביוקר ולא כמו כל רכב מיני אחר.

אני מאמין שכל רכב שתיקני לאימא שלך כמתנה יהיה לה טוב וכייף לכולם ,המלצה שלי זה לבחור רכב מיני יחסית חדש או חדש שישרת בצורה אמינה ולא כואבת בכיס. סמארט זה רכב שלא כל מוסך יודע לטפל בצורה איכותית ולכן תצטרכי להכנס למורשה ושם אוהבים בלונדיניות..

תודה רבה על התגובה. אכן לא היה לי ספק שאלך למורשה ומנסיוני, באמת אוהבים אותי גם במוסך המורשה של הונדה. הם אפילו מחלקים לי הכל לתשלומים כדי להיזכר בי שוב ושוב ושוב בכל חודש מחדש - עד הטיפול הבא.

אסתכל על המיני בתקציב, אנסה להתמקח כהוגן עם מוכרים שמבקשים 40 ואם אצליח להוריד ל-30, אהיה חצי מאושרת. החצי השני של האושר יגיע כשאתן לאמא את המפתחות.

המון תודה לכל העוזרים.

הילה.

פורסם

מכיוון שבימינו אף רכב לא קל למכור, כדאי לך לשתף את אמא בבחירה ולא להפתיע אותה.

לא שמתי לב, ידני בא בחשבון? אם כן, אולי פיאט פנדה? לא מדליקה כמו הסמארט, אבל עונה על שאר הדרישות.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...