Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

בכביש 444 לכיוון צפון, ממש ביציאה מרח' יהודה הלוי בראש העין, שמתי לב הבוקר שיש בוטקה עם שוטר (שיטור עירוני)

שפשוט מחובר ללוח הבקרה של מערכת הרמזורים בצומת, ובאופן ידני מחליט מתי האור הירוק ליוצאים מראש העין מתחלף לאדום.

אני מניח שזה נועד לשחרר את הלחץ שיש שם ביציאה כל בוקר אבל למה צריך לשבת מישהו בבוטקה מאולתר ולעשות את זה בעצמו?

מישהו יודע מה הסיפור מאחורי זה?

מצרף תמונה של הדבר הזה...

1.jpg

פורסם

יצאה לי לעשות מילואים לפני שנה באיזור ההורודיון (תקוע). כחלק מהמילואים תגברנו את המשטרה באיזור. כל בוקר שלחו ניידת בכדי לנתב את התנועה בצומת הגוש שם, אז אני מניח שהסיבה שיש שם שוטר בבקרים דומה.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

בתור תושב העיר יכול להגיד שהעמדה מאוישת רק בבקרים בעת לחץ היציאה מהעיר.

הרמזור האוטומטי לא מספיק לשחרר את הלחץ כמו שצריך ונוצר עומס לא ריאלי בתוך העיר.

זה דיי חדש שם (מספר חודשים בודדים) ומאמין שישאר שם עד שיחליטו סוף סוף להרחיב את הכביש הנ"ל מחד נתיבי לדו נתיבי ולעשות מחלף נטול רמזורים אחרי הצומת הנ"ל.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

ברור לי שזה כדי לשחרר את הלחץ שם בבוקר אבל יש לחץ בעוד המון צמתים ברחבי הארץ

ואני לא רואה אף שוטר יושב שם ומתפעל ידנית את הרמזור.

סתם מעניין אותי למה דווקא שם בחרו להושיב מישהו אנושי ועוד לבנות בוטקה במיוחד בשביל זה. :)

פורסם

אותי מעניין למה אנשים חושבים שתכנות של רמזור שבוצע בהקמתו רלוונטי לכמה שנים לאחר מכן, כשמספר הרכבים בכביש עלה בעשרות אחוזים, על אותן תשתיות בדיוק.

פורסם

כי כל תכנון של כביש לוקח שנים. עד שהוא מבוצע לוקחים בחשבון גידול מסויים, אבל לפעמים עושים טעויות בחישוב. בכל אופן מוזר שמעדיפים לשים מישהו בצומת מאשר לתכנת מחדש את הרמזורים.

פורסם

היה אפשר לשים רמזור חכם עם מצלמות שלפי עומס תנועה מאזן את העומס בכביש? קיימות מערכות רמזורים כאלה בהרבה מאוד מקומות בעולם. יש גם בארץ כמה מקומות עם חיישנים שונים ו/או מצלמות למטרה הזאת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רמזורים אם חיישנים נפוצים מאד.

בהולנד נתקלתי בלא מעט צנתים בעיקר מחוץ לעיר - שבהם החיישניל נמצאים 100-200 מ' לפני הרמזור. בשעות שאין עומס זה מספיק כדי לםתוח את הרמזור לרכב המגיע מאתו כיוון (כמובן, אם אין תנועה חוצה).

קראתי פעם ראיון עם מנהל מרכז בקרת הרמזורים בחיפה, שסיפר שהרמזורים מתוכנתים לפי ימים ושעות לאור ניסיון העבר, ושהסיוט שלו הוא שוטרים שמתערבים בפעולת הרמזורים, במיוחד שוטרים המגיעים מחוץ לעיר בכל מיני ארועים. אני לא מבין איך לשוטרים "זרים" יש גישה לתיבות הבקרה, אבל אולי המפתח אחיד בכל הארץ. כיון שבחיפה יש הרבה צמתים מורכבים מאד, עם סדרת רמזורים כל כמה עשרות מטרים, אני בין אותו. מצד שני - כל בוקר אני עומד ביציאה מהגרנד קניון וממתין באדום לתנועה החוצה שמגיעה בדלילות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מסביב לצריפין יש רמזורים אוטומטיים כאלה שמופעלים שהגלגלים נוגעים בצומת(לפחות נכון ללפני שנתיים).

סיוט מטורף,

בהתחלה הייתי רואה אנשים עושים אחורה-קדימה על הקו של הרמזור ולא מבין למה עד שאתה נתקע בהם דקות טובות כי אין רמזור ירוק או רוכבי קטנוע שיורדים מהקטנוע וקופצים פיזית על הקו עצירה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
בכל אופן מוזר שמעדיפים לשים מישהו בצומת מאשר לתכנת מחדש את הרמזורים.

נכון שזה מוזר?

מרגיש לי כאילו השוטר שם בבוטקה הפסיד באיזושהי התערבות שהמפסיד הופך לרמזור... :)

פורסם

או שלהיפך, מדובר בשוטר מצטיין או מקומבן.

נשמע כמו הג'וב הכי פנאן בעולם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חלק מהעבודה שלו.

להכיוון תנועה במשך מספר שעות בגשם/שמש לא נשמע בדיוק כמו קידום...

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...