Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חמותי מחזיקה בפיקנטו בת 5 עם קרוב ל-40 אלף ק"מ. הצעות המחיר שקיבלה לטיפול היו 1000 ש"ח פלוס.

האם זה מחיר נורמלי לטיפול לפיקנטו? זה מחיר לטיפול קטן או גדול? פשוט נשמע לי מחיר קצת מוגזם.

אשמח גם להמלצה על מוסך טוב ולא יקר באזור רחובות והסביבה.

תודה רבה.

פורסם

אומנם לפיקנטו יש 7 שנים אחריות, אך לדעתי במקרה הזה עדיף לקנות חלפים בעצמך ולוותר על האחריות.

מה הצעת המחיר כוללת ?

Stay Dirty

פורסם

מוסך קיה זני בסביבות ה-1300 שח, והילוך שישי אלף וקצת. המוסך שהומלץ פה הכי זול אכן אבל טוען שהוא מוסך מומחה ולא מורשה (לא מבין את משחקי המילים האלה). בגדול הרכב עבר קרוב ל-40 אלף ק"מ אך לפי "הספר" אמור לעבור טיפול 60 אלף. אמרתי לה שתבדוק בספר טיפולים את הטיפולים שעשתה כי היא משום מה זוכרת שהטיפול האחרון היה טיפול גדול...

תודה בכל אופן.

פורסם
אבל טוען שהוא מוסך מומחה ולא מורשה (לא מבין את משחקי המילים האלה).

מוסך מומחה זה מוסך שעומד בנוהל של משרד התחבורה לעניין סטנדרט שירות גבוה ומקצועי המתמחה במותג רכב ספציפי. זו למעשה הדרך ה"רשמית" להתחרות במוסכים מורשי היבואן מבלי להתפשר על רמת השירות, הידע והציוד הקיימים במוסכים מורשי היבואן.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

אני עשיתי טיפול תחילת החודש לקיה ריו שלי אצל א.ר ניר יצאתי עם נזק כספי לא זול קרוב ל3000 שקל בגלל שהחליפו 4 דיסקים וחריטה לשניים האחוריים כולל כמובן רפידות אגב טיפול 45000 עשיתי והאוטו גמע 31000 קילומטר מודל 2014

שירות מעולה אבל יצא יקר

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי sfargol

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם (נערך)

IMG-20170109-WA0002.jpegIMG-20170109-WA0000.jpeg

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

מה דעתכם ??

עריכה אחרונה על ידי sfargol

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

המחיר לרפידות וצלחות יקר.

אני הייתי משלים את הטיפול בלבד ואת הבלמים מחליף במוסך אחר וחוסך חצי מהעלות

יש צלחות תחליפיות סיניות לא רעות ב 130 שח לצלחת

רפידות תחליפיות 150 שח לכל היותר (פרודו. רמסה)

פורסם
מוסך מומחה זה מוסך שעומד בנוהל של משרד התחבורה לעניין סטנדרט שירות גבוה ומקצועי המתמחה במותג רכב ספציפי. זו למעשה הדרך ה"רשמית" להתחרות במוסכים מורשי היבואן מבלי להתפשר על רמת השירות, הידע והציוד הקיימים במוסכים מורשי היבואן.

תודה. טיפול במוסך מומחה לא יפגע בהמשך אחריות?

פורסם

בתקופת האחריות אתה יכול לטפל בכל מוסך מורשה משרד התחבורה, אתה לא חייב לטפל במוסך יבואן או מוסך מומחה.

עם זאת אתה עלול למצוא עצמך בבעייה אם תאלץ לממש את האחריות, או אז היבואן יוכל להתנער ממך בטוענה כי לא ביצעת את הטיפול לרכב בהתאם להנחיות היצרן או גחמות היבואן.

בתקופת האחריות מומלץ לטפל במוסך מורשה יבואן על מנת להימנע מסיטואציה בה זו מילה שלך מול מוסך.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

על זה בדיוק אני מדבר, הסיכוי שאם ואולי יהיה צורך במימוש אחריות. אני בטוח שהיבואנים רק מחפשים את הנקודה הקטנה בה אפשר להתנער ממתן אחריות.

תודה על ההסבר המפורט.

פורסם
תודה. טיפול במוסך מומחה לא יפגע בהמשך אחריות?

זה מתחלק לשני חלקים.

יש את האחריות הרגילה עד 3 שנים ואחריות נוספת משנה 4 עד שנה 7 על מנוע, גיר ועוד משהו.

בתקופת האחריות הרגילה עד 3 שנים אתה יכול עקרונית לטפל או במוסך מורשה יבואן או במוסך כללי מורשה משרד התחבורה אבל תוך הקפדה על הוראות היצרן + תיעוד מדוייק והאחריות תשמר.

בתקופת האחריות הנוספת משנה 4 עד 7, אם לא תטפל במוסך מורשה יבואן קיה, אין אחריות.

מוסך מומחה הוא לא מוסך מורשה יבואן.

צריך לקחת בחשבון שאחריות נוספת היא רק על חלק מהמכלולים ולהחליט האם שווה להמשיך לטפל במוסך מורשה יבואן או לוותר על האחריות הנוספת ולעבור למוסך כללי.

פורסם

אז זהו שעכשיו בדיוק הרכב נכנס לתקופת האחריות השניה, ז"א שיש צורך במוסך מורשה יבואן. הרכב שמור מאוד וננהג בצורה רחמנית בטירוף. בטיפול 45K (האחרון) ראיתי שהחליפו ברקסים, לדבריה נאמר לה שזה עקב בלאי (נשמע קצת מוזר לאור הקילומטרז' הנמוך ואופן הנהיגה שלה).

בכל אופן, יש המלצה למוסך יבואן ברחובות והסביבה (חוץ מזני)?

• תוכן חדש...