Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כמעט שנה (מאז שקניתי את הרכב) נורית תקלה בכרית אוויר דולקת. חיברתי את הרכב במוסך למחשב ושם נאמר לי שהתקלה נובעת מחיישן כלשהו מתחת למושב הנוסע שלידי. עשו איפוס אבל היא נדלקה שוב. קניתי מחשב פשוט מאיביי שיודע לאבחן תקלות ולאפס וכשאני מאפס היא נעלמת ולא חוזרת עד שמישהו יושב לידי וקם. כל עוד לא יושבים היא משארת כבויה עד הרגע שמישהו יושב וקם. אמרו לי משהו על חיישן משקל בעייתי או משהו כזה. השאלה שלי לכם היא אם מישהו מכיר את הבעיה ואם יש דרך לסדר את זה מלבד להכנס למוסך מורשה ולפשוט רגל?

תודה!

מדובר על פולקסווגן גטה טרנדליין 2011

פורסם

דבר נפוץ בבימרים של שנות האלפיים.

2 אפשרויות

הראשונה היא להסיר את הריפוד ולהחליף את החיישן

השנייה, הקומבינה הנפוצה, לחבר מתחת למושב נגד שמדמה את החיישן בשעה שמישהו יושב עליו מה שיגרום לכרית להפתח בכל מקרה.

אני החלפתי את החיישן.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

מאיזה אזור אתה?

ראשית בדוק אם אחרי איפוס כאשר אתה משחק בקונקטור בתחת לכיסא האמור נדלקת אז מצאת את הבעייה, אם לא אשמח לעזור לך עים מחשב (vag-com) באהבה.. אם אתה מאזור אשקלון.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

תודה על תגובות חברים.

שאול- יש לי מחשב ואיפסתי. משחק עם הקונקטור מתחת לכסא לא מדליק את הנורה, רק כאשר יושבים וקמים מהכסא.

אלי- איך ביצעת את ההחלפה? לבד או במוסך? אם לבד אשמח שתסביר לי איך ואם לא אודה לך שתמליץ לי למי לפנות ומה לעשות בדיוק. ושוב המון תודה.

פורסם

Mike ברר עלויות, אולי כדאי לך להשיג מושב כזה מפרוק, לדוגמה TG באשקלון ששם יש רק רכיבי הקונצרן.. יש לציין שממש לא זול שם

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

אני אישית ביצעתי את העבודה לבד.

לא קל ולא פשוט. בטח לפעם ראשונה אבל אם עובדים בזהירות הכל אפשרי אם יש לך שעתיים פנויות

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

M-TECH E46

• תוכן חדש...