Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.אתמול בדקתי טויוטה קורולה 2008 יד 2 פרטית עם 141 אלף קילומטראז. הליקויים שנמצאו בטופס הם בחלק של המנוע: נזילות שמן מחלק עליון/ שאיבות שמן לחלל השריפה. הוחלפו כנף שמאלי וימני קדמי ומכסה תא המטען. וצריך לשייף פנס קדמי צד שמאל. הרכב עם מכות קטנות בכל מיני צדדים שלו. הייתם לוקחים את הרכב? מפחיד אותי הקטע של השמן... תודה לעזרה

פורסם

1. אני לוקח את מה שמכוני הבדיקה אומרים בערבון מוגבל. הם מכסים את עצמם יותר מאשר דואגים לך.

2. טויוטה קורולה היא אחד הרכבים האמינים ביותר שיש. יש לאשתי אחת 2009 יד ראשונה. נכון להיום לא היו תקלות פרט לטיפולים שוטפים.

3. התיקונים שאתה מתאר מתאימים לתאונה, גם אם היא קטנה ולא היתה פגיעת שאסי. במצב כזה של תיקונים עם החלפת חלקים מרובה בחלק הקדמי של הרכב תמיד מדליקים אצלי נורה אדומה. יכול להיות שהמנוע ורכיביו נפגעו בתאונה או בתהליך התיקון, אם היה רשלני.

4. מה לגבי היסטוריית טיפולים? יש? ברכב עם כאלו בעיות והיסטורית תאונות לא הייתי נכנס אם אין היסטוריית טיפולים.

 

כשאני קונה רכב, אני דבר ראשון לוקח למוסך שאני סומך עליו בכדי לקבל חוות דעת.

 

יש המון קורולות בשוק, אולי עדיף לחפש אחת אחרת?

×
×
  • תוכן חדש...