Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לאחר בעיה של רעידות בסל"ד(ותקלה בסנסור חמצן עליון) המוסכניק אמר שצריך לנקות מצערת ולהחליף חיישן. מפה לשם לקחתי את הרכב אחרי הטיפול. ובדרך הביתה שמתי לב שכאשר אוטומת אמור להעביר הילוך בין למשל 2 ל 3 ואני לוחץ גז קבוע הוא לא מעביר ואני מרגיש שאני לוחץ גז עד הסוף והוא לא מעביר.. רק אחרי שאני משחרר קצת את הגז ולוחץ שוב הוא מקפיץ את ההילוך. זה מורגש משום מה הכי הרבה ביציאה מכיכר.

לא היה לי את זה לפני הטיפול מה זה יכול להיות?

בברכה

פורסם

שאל אותו איזה חיישן הוחלף וכיצד בוצע הניקוי...אם פורקה המצערת מהרכב לגמרי או שהתיז ספריי קרבורטור שהמנוע עובד דרך פרפר המצערת.

האם שמן גיר גם הוחלף?

פורסם

שמן גיר לא עשו, ניקוי מצערת מחוץ למנוע, החיישן הוחלף אבל יום למחרת הוחזר ישן כי עכשיו יש תקלה אחרת P0610 והם לא מצליחים לאפס אותה...

מה עושים?

• תוכן חדש...