Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מנסה לאתר את מיקום הסים לגלישה במערכת ללא הצלחה. קיבלנו לשנה 3gb והגיע הזמן להחליף אותו.

פתחתי את הדלתית מאחורי "card" והאם שם נמצא הסים? איך שולפים אותו?

DSC_2587.jpgDSC_2588.jpg

מישהו יוכל לכוון אותי איפה הוא נמצא וכיצר שולפים אותו?

תודה רבה.

DSC_2588.jpg

DSC_2587.jpg

פורסם

בינואר יקרה לי אותו דבר..

רציתי לדעת מה האופציות לשימוש באינטרנט בלי סים, מחבילת הסלולר האישית שלי (מבלי לשלם על חבילה נפרדת)

? מישהו יודע? האם מישהו יכול להדריך כיצד עושים זאת?

תודה

פורסם
אתה יכול לשתף אינטרנט מהפלאפון שלך להגדיר AP, ומהמולטימדיה להתחבר לAP הזה. בדקתי זאת, זה עובד אך לא נוח.

למה לא נוח? האם נדרשת אפליקציה חיצונית לכך? האם AP זה כמו HOTSPOT? לי נאמר שצריך להוריד אפליקציה כדי שיהיה ניתן להגדיר שבכל פעם שאכנס לרכב עם בלוטוס דולק המערכת תתחבר אוטמטית לחשבון שלי.

אשמח לעוד התייחסות בעניין.

ולפות"ש סליחה שהתפרצתי לדיון שהתחלת למרות שלדעתי הוא יעזור גם לך מהוצאות נוספות וממחויבות למפעיל נוסף.

אם יש שירשורים קודמים בעניין אשמח להפניות.

פורסם

אני עונה לעצמי. הנה משהו שמצאתי מדיון מקביל...:

במידה ואתה לא מעוניין, אפשר לנסות את מה שעשיתי ברכב של אשתי (ספורטאז' עם מערכת אנדרואיד)- הורדתי אפליקציה שפשוט מייצרת סדר פעולות במכשיר ע"פ "טריגר" מסוים. סדר הפעולות שיצרתי הוא שברגע שהנייד מתחבר ב- BT לרכב הספציפי הזה אז נקודת הגישה נפתחת במכשיר הנייד. בצורה כזו המולטימדיה מתחברת אוט' בכניסה לרכב לנקודת גישה של הטלפון הנייד ויש אינטרנט.

אחרת, צריך להפעיל את "שיתוף האינטרנט" בנייד ידנית בכל תחילת נסיעה וזה לא נוח.

עד עכשיו במשך כמה חודשים...0 בעיות.

האפליקציה שהתקנתי לה נקראית MacroDroid ויש כל מיני כמוה, מקווה שיש גם משהו לאייפון.

תודה למשתמש casper

פורסם

אם תמצא אין מורידים אפליקציות במכשיר אני אשמח לדעת, אני צריך לעדכן את הwaze ולא מצאתי פתרון לכך.

הכוונה לAP היא לעשות HOT SPOT דרך הנייד ולהתחבר אליו דרך המע', אך כפי שנאמר בפוסט המקביל זה מציק לעשות זאת בתחילת כל נסיעה.

האם אתה בטוח שכך זה יוצא? אין שם מקום לתקוע סיכה ואני חושש לעשות חור קטן/שריטות מיותרות.

פורסם

מודה - אצלי המערכת פרוצה... נעזרתי במישהו אבל יש גירסה שהופצה ברשת

http://forum.xda-developers.com/general/connected-car/fly-audio-android-car-t3316181/

היא מופיעה בעמוד 6 בערך והיא מתאימה למערכת של כלומביל. ברגע שפרצת אין שום מגבלות והמערכת מתפקדת כטאבלט לכל דבר אבל שים לב היא עשויה לבטל את האחריות של גיל קאר על המערכת.

• תוכן חדש...