Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם לא מורידים את הביצה מהר היא מתבשלת מהחום ומתקשה על הצבע. את זה אי אפשר להוריד.

מעולה ! הרוויח חביתה חינם.

ביצה אשר מתקשה אפשר להוריד על-ידי מים רותחים.

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אחרי זמן מסוים גם זה לא עוזר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אז כנס לקבינה, וקח פיקוד על המטוס, עד כמה קשה זה כבר יכול להיות?

פעם אחרונה שבדקתי, מטוס מטיסים מהקוקפיט ולא מהקבינה... אבל בקטנה.

חוץ מזה שזה באמת הרבה פחות מסובך ממה שחושבים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
ישרא-הל [כמעט] 2017

תתנחם בעובדה שלא רכשת רכב ב 150 אלף ש"ח והיבואן מוכן לפתוח לך אותו לוויז ב 1500 ש"ח ולדגמים שבכלל לא הגיעו לארץ! זה מעצבן....

או בזה שראש הממשלה שלך שנבחר בבחירות דמוקרטיות, מנוהל ע"י מפלצת ומוכר את המדינה לטובת אינטרסים אישים ומקורבים... זה מעצבן...

או שאין תקציבים חינוך, רווחה, בריאות.... אבל להתנחלויות יש... זה מעצבן

או לעמוד כל יום שעות בפקקים בכניסה לת"א... זה מעצבן

או להזמין טיסה מראש באל-על במחיר מופקע ולגלות שהטייס המסכן חולה... זה מעצבן.

תחנוק את הילד ותטען לאי שפיות! הכי הרבה תקבל עבודות שרות [ההמלצה הינה בגדר הלצה - התוצאה היא בגדר תמונת מצב]

בקיצור...

ישרא-הל, אנשים חיות

ואת כל זה אתה כותב כי איזה ילד משועמם זרק ביצה???

מציע לך לשתות מים ולהרגע

עריכה אחרונה על ידי ETAA
פורסם

ביצה אכן יכולה לגרום לנזק בלתי הפיך לצבע - במיוחד על רכב ישן שמטבע הדברים

ההגנה שלו (שכבת הלכה/צבע) ראתה ימים טובים יותר.

פורסם

שבור את כולן לתוך סיר 5 ליטר (אפשר עם קליפה). דפוק לשכנה בדלת. כשאחד הילדים יפתח, תבקש לדבר עם אמא.

כשהאמא תצא, תפוך לה את הסיר ביצים על הראש, תסתובב ותלך בעודך ממלמל "אוטו בן עשרים שנה" "אין טיפת חלודה" "כמעט ואין קילופי צבע" "חצי גג הרוס" "חוליגנים".

כשהאמא תתאושש, ותתחיל לרדוף אחריך בצעקות, תסתובב, תקרע את החולצה סטייל סופרמן, ותצרח לה שפעם הבאה אתה הולך לחזור עם תרנגולת.

חזק :lol:

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

זה מזכיר לי נשכחות כשהייתה לאבא שלי סובארו שנת 82 שהיה שומר עליה בטירוף, ואז חבר שלי נכנס במהירות עם האופניים לחנייה ושרט לו את כל צד ימין של האוטו בדיוק כשאבא שלי היה בגינה, חבל שלא היו אז סמארטפונים לצלם, אבא שלי שהיה אדם שמן רדף בכל השכונה אחרי חבר שלי היינו בני 12 אז וזה היה קורע, אז בסוף אבא שלי לקח לו את האופניים ולא הסכים להחזיר עד שאבא של חבר שלי שילם על הנזק

פורסם

פות"ש, נכון באסה רצח, אבל אין מה לעשות כל עוד אין לך הוכחה מצולמת ועדי ראיה או משהו בסגנון...

תתנחם בעובדה שהם עשו רק את זה ולא יצירת אומנות על כל הרכב עם כמה חלונות מנופצים.

• תוכן חדש...