Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן אני יכול להשיג רשימה של שגרת טיפולים עבור הרכב שלי, כלומר מה מחליפים ומתי?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

יש לי את כל הספרים שבאים עם רכב כאשר קונים אותו, ספר הטיפולים כולל רק מקום לכתוב קילומטרז' ולשים חותמת מוסך שהרכב עבר טיפול (לא מפורט מה צריך לכלול הטיפול). אין שם רשימה של מה צריך לעשות בכל טיפול (איזה פילטרים, נוזלים, בכמה ק"מ וכד').

אני רוצה שיהיה לי צ'ק ליסט עבור כל טיפול כדי לבקר אחרי המוסך ולודא שהם עשו את הכל.

למשל, יש לי DSG6, לפי המידע בחו"ל (המידע מ2012) אני אמור להחליף פילטר גיר כל 60K ק"מ, במוסך טוענים ששמן כל 60K, אבל פילטר כל 120K. אני רוצה לבדוק מה הנכון עבור הרכב שלי.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם קנית את הרכב מהחברה אז צריך להיות לך את זה.

יתכן ומדובר על ספר הדרכה לנהג על מערכות הרכב שבו יתכן ויש את המידע.

אצלי ביונדאי לפחות זה כך- בספר הוראות תפעול יש פרק אחזקה וטיפולים וכתוב כל דבר מתי להחליף/לבדוק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קיבלתי את הרכב מחברה, חיפשתי בספרים ואני לא מוצא. בספר הדרכה לנהג יש רק מידע מאוד כללי על טיפולים, אבל אין פירוט (או אולי אני לא רואה?).

פורסם

ב VAG לא מקבלים ספר אחזקה עם הרכב.

יש להזמין ספר אחזקה בנפרד מהאינטרטנט או מהיבואן.

אני מניח שכל מוסך מורשה יבואן יוכל לתת לך הדפס של המידע הספציפי לרכב שלך.

אפשר להשיג מאוטדאטה ומ טק דוק.

אם זכרוני איני מטעה אותי הוראות היצרן הן:

טיפול "קטן" : כל שנה\ 15 אלף - מסנן שמן ושמן מנוע.

טיפול "בינוני": כל שנתיים\ 30 אלף - קטן + מסנן מזגן וריקון מים ממסנן הדיזל (מסנן מקורי). (יש הנוהגים להחליף מסנן אוויר)

טיפול "גדול" : כל 4 שנים \ 60 אלק ק"מ - בינוני + מסנן דיזל + מסנן אוויר + החלפת שמן גיר ומסנן שמן גיר.

טיימינג - אני לא יודע אם מדובר בשרשרת או רצועה.

בלמים - בדיקה כל שנה והחלפת נוזל בלמים בפעם הראושנה - 3 שנים אחרי עליית הרכב לכביש או 45 אלף ק"מ ואז כל שנתיים או 30 אלף ק"מ.

הזול עולה ביוקר

• תוכן חדש...