Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שבאמבטיית גלגל הספייר יש חור פתוח לחלוטין, וזה נראה קצת תמוה.

20161009_124520.jpg20161009_124513.jpg

ראיתי את האיזור כמה פעמים בעבר ואפילו הוצאתי את גלגל הספייר ולא זכור לי חור כזה, לכן אני חושב שאולי היה כיסוי שנפל מתישהו (החוצה?).

האם החור תקין, או שצריך להיות כיסוי?

יש למישהו את המקט של הכיסוי, או באילו רכבים הוא קיים למעט סיאט קורדובה?

תודה.

פורסם

זהו חור ניקוז במידה ויצטברו לך מים/נוזלים ב "אמבטיה" הזאת.

בוודאי שישנו כיסוי אבל זה לא משהו שי אפשר לחיות בלעדיו.

seat leon 1.8 20v

פורסם

יש בהרבה רכבים, בלאנטיס הישנה שלי גם היה (למזלי...חורף לפני שנתיים וחצי מוצש אחד אני מגיע לאוטו וכל התא מטען מלא מים. למזלי מצאתי את הפקק, פתחתי אותו וכל המים יצאו תוך כמה דקות)

פורסם

בעבר היתה ברשותי גולף דור 4 אשר היו בה, למיטב זכרוני, 3 חורי ניקוז, כולם עם כיסוי מגומי/פלסטיק, אשר נשר עם הזמן. הבחנתי בנשירה וסתמתי אותה רק לאחר שעכבר (!!) החליט שתא המטען הוא מקום טוב להקמת בית...

פורסם

ככה האיזור כולו נראה:

20161010_104331.jpg

עכשיו נשארת השאלה האם סימני המים הם כתוצאה מכך שהאטם נפל, או שמישהו הוציא את האטם כי הייתה הצטברות מים בתא המטען...

אדע רק בחורף :|

פורסם

היה שם פקק גומי שככל הנראה נפל.

בדוק כמה עולה מקורי ותחליט אם להתקין או לא.

בכל מקרה, סגור את הפתח מתוך תא המטען עם סרט חבלה על מנת שלא יחדרו לאוטו גזים ממערכת הפליטה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
יש שם עוד פקקים אני מתאר שאם אתה מוציא אותם זה גם חורים.

הפקקים האלה דורשים הרבה מאמץ בשביל פירוק, בטעות הם לא יפלו.

אבל נראה שהאטם שחסר קטן יותר (קוטר המסגרת קטן יותר).

גלגל הספייר לא היה בשימוש מעולם היות ועל הסוליה עדיין יש צבע - אז צריך היה להוציא את הגלגל במיוחד כדי לפרק את האטם.

בכל מקרה, בינתיים אאטום עם משהו ואחפש בפירוקיות. מקווה שהספציפי קיים בעוד רכבים למעט הקרודובה.

• תוכן חדש...