Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני צריך לקנות רכב עד סוף החודש. התקציב הוא עד 50K-55K.

מחפש רק רכב אוטומט עם צריכת דלק טובה,אמינות ורמת איבזור סבירה. שנתונים 2011 ומעלה. הרכב לבחור צעיר למטרות נסיעות קצרות בתוך העיר עם קצת בין עירוני. ופה ושם נסיעות ארוכות(אחת לחודש)

כרגע יש לי אופציה לרכוש שברולט סוניק LTZ שנתון 2013 שגם הכי עניינה אותי כרגע. אשמח לשמע חוות דעת על הרכב ועל הדגם הספציפי הזה. והתייחסות לגבי הירדת ערך שלו.

חשבתי גם על איבזה, קיה ריו, ורנו קליאו(הבעיה שרק ידני נכנס בתקציב)

אשמח לעזרה חברים!

תודה רבה וחג שמח.

פורסם

סוניק 5 דלתות או 4? הנוחות ב4 דלתות עלתה לי על העצבים, האוטו רוכן יותר מדיי בלי סיבה, האבזור יחסית טוב.

בדגש על חסכון תוכל לחפש מיצובישי ספייס סטאר.

פורסם

היה לי את הסוניק סדאן ltz+ כרכב חלופי לשבוע,

המושבים נוחים הרכב מאובזר מפה ועד הודעה חדשה(מולטימדיה מקורית,גג שמש, בקרת שיוט ומגביל מהירות,חיישני רוורס מקוריים וכו׳) איכות החומרים וההרכבה על הפנים והכל מקרקש בפנים(רכב חלופי לליסינג בן 3 עם 80 אלף קילומטר כמעט) המתלים רוכנים ורכים מידיי ויכולים לעצבן,הגיר מגיב מהר ומיידי אבל המנוע מרגיש תמיד תחת מאמץ.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני מדבר על האצ'בק גרסאת ה-4 דלתות מאוד רציתי את הRS אבל זה מעבר לסכום שאני מוכן להשקיע.

רכבי ליסינג ידועים בזה שהם שבורים ואני לא יודע אם יש הבדל בין גירסאת הסדאן לגרסאת האצ'בק אבל בכל מקרה לא רציתי את הסאדן.

פורסם
היה לי את הסוניק סדאן ltz+ כרכב חלופי לשבוע,

המושבים נוחים הרכב מאובזר מפה ועד הודעה חדשה(מולטימדיה מקורית,גג שמש, בקרת שיוט ומגביל מהירות,חיישני רוורס מקוריים וכו׳) איכות החומרים וההרכבה על הפנים והכל מקרקש בפנים(רכב חלופי לליסינג בן 3 עם 80 אלף קילומטר כמעט) המתלים רוכנים ורכים מידיי ויכולים לעצבן,הגיר מגיב מהר ומיידי אבל המנוע מרגיש תמיד תחת מאמץ.

חייב לדחוף שאלה..

אני מעוניין לקנות סוניק RS בקרוב

הרכב מקרקש? עשיתי נסיעת מבחן ולא שמעתי קרקושים..

שמים לב שאיכות החומרים סבירה והכל פלסטיק קשיח (בדומה לשאר הקטגוריה).

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

אהלן אביב,

שמתי לב שאנחנו מחפשים משו דומה.

היום עשיתי עוד נסיעה על סוניק rs. מאוד פלסטיקי ומנוע רועש. פחות לטעמי, מקנה תחושה זולה (כמו בהרבה בקטגוריה).

תחשוב אולי

סוזוקי סוויפט 2011-12 Glxi רמת הגימור הגבוהה שמגיעה עם בקרת שיוט, בלוטות׳, הנעה וכניסה ללא מפתח, פנסי ערפל, בלמי דיסק אחוריים, מראות צד עם מפשיר אדים ואולי עוד איזה שטות.

איכות הפלסטיקה מרגישה טובה יותר וגם בידוד המנוע.אמינה מאוד, חסכונית, מבירורים עמוקים הבנתי שצריכת דלק עירונית 1-13 בכיף.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

היי איתמר! תודה על התייחסות אחי

הסוויפט באמת חמודה אני אסתכל עליה. זה פשוט רכב ראשון שאני קונה ואני מחפש משהו ששירת אותי לכמה שנים טובות. ככה שאני מנסה למצוא באמת משהו שהוא קצת מהכול ואני מאמין שגם אתה. האופציות שעומדת כרגע על הפרק זה קיה ריו, רנו קליאו, סוויפט וסוניק

אם יש לך משהו שניסת או משהו חדש אז תעדכן אחי!

תודה רבה :)

פורסם

הקיה ריו נשמעת לי התשובה הכי נכונה לשילוב הדברים שאתה מחפש. המחיר שלה יותר מסביר כמו כל הקיות למינהן וגם איכותי כמוהן. השוק יד שניה שלו מצויין ורק משתפר. בכלל קיה זה פשוט קניה טובה לדעתי בכל הדגמים שלהם...

פורסם

אני מחפש רכב שישמש אותי לכמה שנים טובות, אני בן 22 ואני רואה את עצמי ממשיך עם הרכב עד שאני יצטרך לעבור לרכב גדול יותר. ככה שכן חשוב לי שהרכב ישמור על הערך שלו פחות או יותר. הבנתי שמבין כל המעומדים הקיה ריו אכן תשמור על הערך יחסית לשאר הרכבים, גם בגלל השוק הנפוץ בישראל.

כרגע הדילמה זה באמת הרנו קליאו(אוטמטית) לבין קיה ריו(גירסאת EX).

הבנתי שברוב הפרמטרים(צריכת דלק, נוחות, ביטחות ואמינות) הם דומים רק שערך בקליאו ירד יותר מהר. אשמח להתייחסות לגבי שני הרכבים ובאמת איזישהו המלצה או השוואה בין השניים כדי לגבש דעה סופית!

תודה רבה ושבת שלום

פורסם

דווקא תתפלא לשמוע שהערך של הקיה ריו ירד למטה הרבה יותר מהר מאשר הקליאו.

הקיה ריו נמכרת כמעט באופן מוחלט רק בליסינג - ז"א שהיא תימכר במחירי שחיטה ע"י הליסינג והערך שלה ירד בהתאם,

מול זאת לקליאו יש שוק פרטי יותר ער(למרות שגם היא נמכרת בגירסאת לייף לליסינג) - ולכן יש יותר סיכוי שהערך שלה יישמר.

בנוסף,

הקליאו האוטומטית תהיה חסכונית מאוד הרבה יותר מאשר הריו האוטומטית.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אתה יכול למצוא יונדאי i20 חביבה מודל 2012 שתשרת אותך נאמנה שנים רבות.

אם תגדיל את התקציב, יש כאן בפורום למכירה אחת כחולה 2013 עם נתונים מעולים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הריו יותר מרווחת מהרנו מאחור בפער די גדול,אך מבחינת מנוע הקליאו משמעותית יותר חזקה מריו,חיצונית לדעתי הקליאו ניראית מודרנית יותר,לי המושבים ברנו גם נוחים יותר.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבחינת העדפה אישית אין ספק שאני מעדיף את הרנו קליאו. מתחבר הרבה יותר מבחינת מראה וגם האבזור שלה הרבה יותר נדיב. וגם בשאר הפרמטרים היא לא נופלת מהריו. הבעיה היחידה שאני יצטרך למתוח את התקציב מ-55K ל-65K לפחות כדי להביא רנו קליאו אוטומטית עם קילומטר'ז נמוך וזה צעד שאני צריך לשקול.

האופציה היחיידה ב-55K זה הקיה ריו? אם יש עוד אופציות לרכב סופר מיני אני אשמח לשמוע.

מה לגבי איביזה? פיג'ו 208?

פורסם

הפיגו 208 תהיה נוחה המריו והייתי מעדיף אותה,הסוויפט שהציעו גם אופציה נוחה,מושב אחורי שם דווקא מאוד הפתיע אותי בנוחות שלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...