Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

רוצה להזמין לפריוס 2013 בטנה של גלגל קדמי ימני (באנגלית נקרא fender liner). בארץ עולה 1100 פלוס מעמ באייבי עולה 400 שח כולל מעמ ומשלוח.

השאלה העקרית זה האם צפויים בעיות עם המכס? אישור משרד תחבורה וכדומה?

תודה

פורסם

הנה הנוהל ליבוא אישי באישור מהיר.

בעמוד 5 יש רשימה של כך מה שמותר ליבא ללא אישור משרד התחבורה. אני לא מצאתי שם בטנה לגלגל,אבל אולי זה נחשב "מגן אבק" ואז אתה בסדר.

גם אם יאשרו לך, תתכונן לשלם כ-50% מס.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אתה בטוח שראית בטנה לגלגל, שזו חתיכת פלסטיק גדולה למדי, ב 400 ש"ח כולל משלוחה לארץ? יש לך לינק? לשלוח חבילות גדולות מחו"ל לארץ זה לא עניין זול.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אתה בטוח שראית בטנה לגלגל, שזו חתיכת פלסטיק גדולה למדי, ב 400 ש"ח כולל משלוחה לארץ? יש לך לינק? לשלוח חבילות גדולות מחו"ל לארץ זה לא עניין זול.

זה חלק גדול שמורכב מכמה חלקים קטנים. אבל כן ראיתי באיביי כולל השירות משלוח גלובלי שלהם (שכולל מס ומשלוח) במחיר של כ 400 שח.

פורסם
הנה הנוהל ליבוא אישי באישור מהיר.

בעמוד 5 יש רשימה של כך מה שמותר ליבא ללא אישור משרד התחבורה. אני לא מצאתי שם בטנה לגלגל,אבל אולי זה נחשב "מגן אבק" ואז אתה בסדר.

גם אם יאשרו לך, תתכונן לשלם כ-50% מס.

אבל אם איביי משלמים בשמי את המס והמשלוח אז אני לא צריך לשלם?

פורסם

לי כבר קרה שהזמנתי חלק לרכב דרך אי ביי גלובל ושהחלק הגיע לארץ התקשרו אליי מהחברת בלדרות ודרשו עמלת בדיקה של סוכן מכס-160ש"ח {עמלת חרטא בקיצור},יצרתי קשר עם אי ביי,ורק לאחר מלחמה ארוכה מאד הם הסכימו לזכות אותי על ה"עמלה",קח את זה בחשבון!.

פורסם
אבל אם איביי משלמים בשמי את המס והמשלוח אז אני לא צריך לשלם?

איביי לא משלמים עבורך את המס, רק את המשלוח, איביי מערכים מה יהיה גובה המס, שוב, זו רק הערכה, את המס/מע"מ תתבקש לשלם בארץ במידה והפריט ייעוכב.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם

אם המוצר נשלח בebay global shipping, אתה משלם את המיסים הישראליים מראש דרך איביי.

אם זה משלוח בינלאומי שמסודר על ידי המוכר - יכולים לחול עליך מיסים, אם כי לא בהכרח.

קיבלתי פעמיים בטנת גלגל בדואר, ואמנם מדובר בחבילה גדולה מאוד, אך לא נגבו מיסים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...