Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע לי שבחלק מרכבי VAG יש מגבר אנטנה שנמצא בתוך הבסיס שנמצא על הגג, ושיש לו נטיה לצבור קורוזיה עם השנים.

כיצד ניתן לבדוק האם יש מגבר כזה ברכב?

האם מגבר האנטנה אמור להתחבר ליציאת ה ANTENNA CONTROL ברדיו?

בקונקטורים שאמורים להתחבר לרדיו אין פין במקום שבו אמור להיות חיבור להפעלת אנטנה.

לא מצאתי גם בכבל האנטנה עצמה חוט נוסף כלשהו שיכול להתחבר ליציאה ברדיו.

תודה.

פורסם

איזה מערכת מותקנת ברכבך ? מערכת מקורית ?

לא קיימת כניסה נפרדת למגבר אנטנה. המגבר הינו חלק אינטגרלי מהאנטנה או מותקן על כבל הקואקס ומתחבר לשקע אנטנה במערכת. יש ייצרנים אשר מכנים את המגבר בשם מתאם עכבה (impedance transformer).

חיבור האנטנה הינו סטנדרטי ברכבי קונצרן VAG ונקרא FAKRA connectors (מצורפת תמונה להמחשה) לפי צבע המחבר הקיים ברכב ניתן פחות או יותר לזהות את הקונפיגורציה של האנטנה.

החיבור שאתה מדבר עליו כנראה שייך לפיקוד לאנטנה חשמלית.

baa22_vw.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

ברכב מותקנת מערכת אפטרמרקט (מגיע ללא מערכת כלל).

כרגע לכבל האנטנה המקורי מחובר מאריך שמאפשר לחבר אותו למערכת האפטרמרקט.

מאין אם כך מקבל המגבר חשמל/ הוראה להדלק ע"מ להתחיל לפעול?

ידוע לי שב ISO CONNECTORS יש פין ספציפי שאמור להתחבר לרדיו ולספק חשמל למגבר, רק שאצלי המיקום הזה בקונקטור ריק, כך שהמגבר צריך לקבל חשמל ממקום אחר.

ד"א, על המאריך של הכבל (שנוסף בארץ) יש מגבר שמתחבר ליציאת ה ANTENNA CONTROL, אבל אין לו שום השפעה ולכן נותק.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם
ברכב מותקנת מערכת אפטרמרקט (מגיע ללא מערכת כלל).

כרגע לכבל האנטנה המקורי מחובר מאריך שמאפשר לחבר אותו למערכת האפטרמרקט.

מאין אם כך מקבל המגבר חשמל/ הוראה להדלק ע"מ להתחיל לפעול?

ידוע לי שב ISO CONNECTORS יש פין ספציפי שאמור להתחבר לרדיו ולספק חשמל למגבר, רק שאצלי המיקום הזה בקונקטור ריק, כך שהמגבר צריך לקבל חשמל ממקום אחר.

ד"א, על המאריך של הכבל (שנוסף בארץ) יש מגבר שמתחבר ליציאת ה ANTENNA CONTROL, אבל אין לו שום השפעה ולכן נותק.

אתה בטוח שהרכב הגיע ללא מערכת שמע מקורית במקור ?

בכול מקרה מהו צבע הקונקטור המקורי של האנטנה ?

* אם הרכב במקור הגיע ללא מערכת שמע אזי הייצרן לא התקין שום מגבר אנטנה או אביזר נוסף מעבר לכבל אנטנה והאנטנה עצמה.

איזה כייף לי :)

פורסם

הייתה לי אפשרות לבדוק עכשיו, הנה תמונה של הקונטקטור (לא הצלחתי להפריד מהמאריך שמחובר):

20160918_115224-1.jpg20160918_115235-1.jpg

למיטב ידיעתי הרכב הגיע ללא מערכת. אחרת אני לא רואה הגיון שהיבואן יתקין רדיו אפטרמרקט שלא נותן שום יתרון על פני המקור.

פורסם

בניתי עליך שתתן לי כיוון =/

כנראה שבאמת אין מגבר, אם כי הדבר תמוה כי למיטב ידיעתי הבסיס של האנטנה מגיע רק עם מגבר.

• תוכן חדש...