Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקורולה הגיעה . . .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגיע לי מזל טוב, בשעה טובה קבלנו את הקורולה . . .

בנתיים עשיתי עליה נסיעה קצרה של רבע שעה, הכל קטן וצפוף !!! הנוחות גרועה, אני מזמין את כל האנשים שצחקו עליי פה לנסיעת מבחן, לעשות סיבוב בקורולה ובאומגה ולראות עד כמה הם טועים ושההבדל במרווח ובנוחות גדול פי 10 ממה שאתם חושבים !!!

לרכב ממש לא חסר כח, ירד קצת גשם בר"ג אז היו קצת פרפורים, אני רגיל לבקרת אחיזה באומגה שמסרסת אותי בד"כ . . .

אני מתגעגע לרעש מנוע של ה-V6 של האומגה, אני לא החלטתי מה הולך בקורולה, מצד אחד המנוע נשמע כמו מנוע דיזל מקרתע אבל מצד שני הבידוד רעשים דיי טוב, ניסיון לעלות בסל"ד לא יתן רעש יותר טוב, המנוע ממש חזק אבל בסל"ד גבוה זה לא סרנדה כמו באומגה . . .

התנוחת ישיבה ממש גרועה, אני עוד חשבתי שבאומגה התנוחת ישיבה גבוה, בקורולה ממש מרגישים כמו בג'יפ !!!!!!!

ולכל החבר'ה שצחקו על האומגה שהיא לא מתקשרת בגרוש, אני מזמין אתכם לסיבוב על הקורולה, ההגה פשוט מת !!! באומגה המצב הרבה יותר טוב (גם באומגה ההגה מתוגבר חשמלית) . . .

ההגה ממש קטן !!! אני לא יודע אם זה אני או שזה ככה ברוב המשפחתיות, באומגה ההגה יותר גדול או שהתנוחת ישיבה הרבה יותר טובה . . .

אז בשורה תחתונה, הרכב טוב מאוד כתור יפאנומטית ממוצעת, המחיר קצת גבוה, הנוחות סבירה, אבל אם אני רק אתחיל להשוות את האומגה לקורולה היא תיפול בגדול, חוץ ממחיר זהה ואולי אמינות טובה יותר האומגה מנצחת בכל פרמטר . . .

אבל אל תקחו את החוות דעת שלי ברצינות, זה מה שקורה כשעוברים מאומגה לקורולה . . .

בקרוב אני אפרסם חוות דעת קצת יותר מפורטת אחרי שאני אלמד את הרכב קצת יותר מקרוב

אני כבר מתחיל להרגיש עד כמה אני הולך להתגעגע לאומגה, אבל לפני זה, אני מקבל את האומגה לשבוע !!!!!!!!!!!!

שבוע פרידה שכולל גם רונדו בביצפר . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לקחת אוטו חדש שקיבלת היום ולסחוב אותו לסל"ד גבוהה.... :shock:

ולדעתי הקורולה לא כך נוראית.... נכון היא לא אומגה, אבל גם אין לה את צריכת הדלק

של האומגה, את איבוד הערך של האומגה, או את חוסר השוק שלה ואת ה.. ט וב אני אפסיק.

בכל מקרה תתחדש על הרכב החדש, אתה מוזמן לעשות לו הרצה... למרות שהוא

רכב חברה ואתה חושב שמעכשיו מטרת החיים שלך היא לגמור אותו (אני כבר יכול

לראות את ההודעות של - שרפתי צמיגים ברקסים והצלחתי לגמור את התיבת הילוכים)

בכל מקרה - תן לו לפחות התחלה טובה....

תתחדש.

גיא.

פורסם

בהחלט כדאי לעשות לו הרצה.

אלא אם אתה באמת מתכוון לשחוט לו את הצורה במשך כל חייו.

אתה לא יכול להעריך את הביצועים של האוטו, המנוע שלו עוד לא נפתח חכה עוד 5000 ק"מ ואז תשפוט

מזל טוב- ותפסיק להתבכיין.

פורסם

משפט ממצה בהחלט...

תתחדש :!:

כמה שזה נכון !

אני הייתי מוכן לנסוע בכל רכב נעיקר שהוא ליסינג , מה רע לך אני לא מבין !

וזה לא שקיבלת איזה KIA או דייהו , קיבלת אחלה רכב חדש.

אני חושב שבגלל שההורים משלמים לך על הדלק וההוצאות אתה לא ממש יודע להעריך את זה שיש לך :

דלק חינם !

טיפולים חינם !

שירות דרכים 24 שעות ,חינם !

ונטול כאבי ראש , גם זה חינם !

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

אני לא מתבכיין, ההחלפה הזו לא הייתה חייבת להעשות, גם אני וגם אבא שלי התנגדנו אבל אמא שלי עמדה על שלה ובסוף נתנו לה להחליט מה לעשות כי אנחנו (יותר נכון אבא שלי) אלה שהבאנו את האומגה הביתה מבלי להתחשב בחוות דעת שלה (ובשורה תחתונה הרכב רשום על שמה כי היא זו שנוסעת בו לרוב) . . .

אני המלצתי להורים שלי לעשות לרכב הרצה, הם לא רוצים וגם לא אמרו שום דבר בעת מסירת הרכב (רק נשאר לראות מה רשום בספר רכב) . . .

היעוד של הרכב הזה הוא אכן קריעה ולכן העניין של חיים יותר ארוכים עם הרצה ממש לא מעניין אותי . . .

פורסם

משפט ממצה בהחלט...

:mm_yeah:

באמת די להתבכיין, אנשים כל כך מפונקים בימים האלה שזה פשוט כבר ממש מעצבן.

למרות המצב הכלכלי הקשה יש לחלק גדול מהאנשים רכב ליסניג בבית שאפשר לנצל, ק"מ ללא הגבלה, דלק ללא הגבלה, רכב חדש ולא איזה גורטאה משנות ה80.

אז באמת די לבכות.

נ.ב

מה רע בהגה קטן??

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

משפט ממצה בהחלט...

:mm_yeah:

באמת די להתבכיין, אנשים כל כך מפונקים בימים האלה שזה פשוט כבר ממש מעצבן.

למרות המצב הכלכלי הקשה יש לחלק גדול מהאנשים רכב ליסניג בבית שאפשר לנצל, ק"מ ללא הגבלה, דלק ללא הגבלה, רכב חדש ולא איזה גורטאה משנות ה80.

אז באמת די לבכות.

נ.ב

מה רע בהגה קטן??

שי

אין שום דבר רע בהגה קטן, אני פשוט רגיל להגה הגדול של האומגה, אבל כפי שרשמתי אני לא בטוח אם ההגה באמת קטן או שזו תוצאה של התנוחת ישיבה הגרועה . . .

ובקשר לרכב משנות ה-80, אל תדאג, הרכב שלי אפילו מלפני שנות ה-80 ואני אוהב אותו למרות המצב העגום שלו הרבה יותר מאשר את הקורולה . . .

פורסם
אני לא מתבכיין, ההחלפה הזו לא הייתה חייבת להעשות, גם אני וגם אבא שלי התנגדנו אבל אמא שלי עמדה על שלה ובסוף נתנו לה להחליט מה לעשות כי אנחנו (יותר נכון אבא שלי) אלה שהבאנו את האומגה הביתה מבלי להתחשב בחוות דעת שלה (ובשורה תחתונה הרכב רשום על שמה כי היא זו שנוסעת בו לרוב) . . .

אני המלצתי להורים שלי לעשות לרכב הרצה, הם לא רוצים וגם לא אמרו שום דבר בעת מסירת הרכב (רק נשאר לראות מה רשום בספר רכב) . . .

היעוד של הרכב הזה הוא אכן קריעה ולכן העניין של חיים יותר ארוכים עם הרצה ממש לא מעניין אותי . . .

קודם כל מה זה קשור על מי רשום הרכב לבין מי נוסע עליו , אבל לא משנה.

לעניין הפרדוקס :

המלצת להורים שלך לעשות הרצה. זה טוב! אפילו אם לא רשום בספר רכב תמיד

מומלץ לעשות הרצה בהתחלה. אבל הם לא הסכימו? חבל.

אח"כ רשמת - "הרצה ממש לא מעניין אותי..." אתה תמיד ממליץ לאחרים לעשות

דברים שאתה לא עושה? הרי מי שהעלה את הרכב לטורים גבוהים היה א-ת-ה לא ההורים

שמשום מה אני משער שלא חושבים לקורולה (המסכנה) אותם ייעודים כמו שאתה מייעד לה...

אז בקיצור תחליט אם אתה בעד או נגד הרצה? :lol:

וגם אם אתה רוצה להרוס את הרכב (למה? :shock: ) אז תעשה הרצה.

גיא.

פורסם

משפט ממצה בהחלט...

כמה שזה נכון !

אני הייתי מוכן לנסוע בכל רכב נעיקר שהוא ליסינג , מה רע לך אני לא מבין !

וזה לא שקיבלת איזה KIA או דייהו , קיבלת אחלה רכב חדש.

אני חושב שבגלל שההורים משלמים לך על הדלק וההוצאות אתה לא ממש יודע להעריך את זה שיש לך :

דלק חינם !

טיפולים חינם !

שירות דרכים 24 שעות ,חינם !

ונטול כאבי ראש , גם זה חינם !

דוד

תן לי כאבי ראש ומה שאתה רק רוצה העיקר שיהיה לי את הרכב שאני רוצה אני לא מדבר על למבורגיני אני מסתפק ב ב.מ.וו 87 316 I ידנית

אפילו בלי ביטוח מקיף העיקר שיהיה לי את הרכב שאני רוצה

ולא איזה יפאנומטי כמו שהוזכר

למרות שהכורולה אחלה רכב!!! מרווח עיצוב פנים מעולה אחלה אוטו

אבל אין אחיזת כביש בגרוש...

ול- redroze אני מבין לליבך חבר... :bigcry:

לא נורא חבר אתה תידגבר על זה כמו שאני היתגברתי על שלי... :cry:

(316 ידנית + מזגן מקורי שנת 87 225 אלף ק''מ חייתית רעה פוזאיסטית בלם יד נצחי!!! ברקסים חלומיים בקיצור חלום ז''ל) :bigcry:

ואיך אומרים החכמים: אתה לא יכול להעריך דבר באמת עד שלוקחים לך אותו...

חווית הנהיגה המושלמת

ב.מ.וו

פורסם
אבל אין אחיזת כביש בגרוש...

מנסיון :?:

כן רועי מנסיון

לבן דוד שלי יש להם ליסינג ויש להם במקורי פוקוס רגילה

ופרצו להם ולקחו את הרדיו דיסק אז בנתיים הם קיבלו לכמה ימים את הקורולה החדשה

גם אוטו חדש רק 656 ק''מ

לקחנו אותה לחניה של הנמל איזה ערב ובדקנו את התת היגוי , היגוי יתר

והפוקוס בהרבה יותר טובה אומנם מרגישים כמו ג'יפ וכנראה בגלל שהאוטו מאוד גבוהה

אבל יש לו מרחב פנימי ענק יחסית מרגישים כמעט כמו בוואן...

אבל לא הייתי מרוצה מהאחיזת כביש שלה

האוטו גם לא מהנה בכלל מבחינת נהיגה...

אבל הוא נוח ובתור אוטו משפחתי לא הייתי מתנגד אבל לא בתור משהוא שאני הייתי

בוחר בטוח שלא... 8)

חווית הנהיגה המושלמת

ב.מ.וו

פורסם
מגיע לי מזל טוב, בשעה טובה קבלנו את הקורולה . . .

בנתיים עשיתי עליה נסיעה קצרה של רבע שעה, הכל קטן וצפוף !!! הנוחות גרועה, אני מזמין את כל האנשים שצחקו עליי פה לנסיעת מבחן, לעשות סיבוב בקורולה ובאומגה ולראות עד כמה הם טועים ושההבדל במרווח ובנוחות גדול פי 10 ממה שאתם חושבים !!!

לרכב ממש לא חסר כח, ירד קצת גשם בר"ג אז היו קצת פרפורים, אני רגיל לבקרת אחיזה באומגה שמסרסת אותי בד"כ . . .

אני מתגעגע לרעש מנוע של ה-V6 של האומגה, אני לא החלטתי מה הולך בקורולה, מצד אחד המנוע נשמע כמו מנוע דיזל מקרתע אבל מצד שני הבידוד רעשים דיי טוב, ניסיון לעלות בסל"ד לא יתן רעש יותר טוב, המנוע ממש חזק אבל בסל"ד גבוה זה לא סרנדה כמו באומגה . . .

התנוחת ישיבה ממש גרועה, אני עוד חשבתי שבאומגה התנוחת ישיבה גבוה, בקורולה ממש מרגישים כמו בג'יפ !!!!!!!

ולכל החבר'ה שצחקו על האומגה שהיא לא מתקשרת בגרוש, אני מזמין אתכם לסיבוב על הקורולה, ההגה פשוט מת !!! באומגה המצב הרבה יותר טוב (גם באומגה ההגה מתוגבר חשמלית) . . .

ההגה ממש קטן !!! אני לא יודע אם זה אני או שזה ככה ברוב המשפחתיות, באומגה ההגה יותר גדול או שהתנוחת ישיבה הרבה יותר טובה . . .

אז בשורה תחתונה, הרכב טוב מאוד כתור יפאנומטית ממוצעת, המחיר קצת גבוה, הנוחות סבירה, אבל אם אני רק אתחיל להשוות את האומגה לקורולה היא תיפול בגדול, חוץ ממחיר זהה ואולי אמינות טובה יותר האומגה מנצחת בכל פרמטר . . .

אבל אל תקחו את החוות דעת שלי ברצינות, זה מה שקורה כשעוברים מאומגה לקורולה . . .

בקרוב אני אפרסם חוות דעת קצת יותר מפורטת אחרי שאני אלמד את הרכב קצת יותר מקרוב

אני כבר מתחיל להרגיש עד כמה אני הולך להתגעגע לאומגה, אבל לפני זה, אני מקבל את האומגה לשבוע !!!!!!!!!!!!

שבוע פרידה שכולל גם רונדו בביצפר . . .

תתחדשו.

סתם לידיעה, מה לחץ האויר בצמיגי הקורולה ? (בנוסף, האם בדקת לחץ אויר בגלגלים לאחר קבלת הרכב ?)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זה נשמע כאילו אתה רגיל לנסוע על מרצדס SL600 כל החיים והורידו אותך לפיאסטה שנת 90 מה קרה כולה משפחתית ואחלה משפחתית אם יורשה לי לומר.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...