Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

ברצוני לקנות לדירה ריהוט כגון סלון פינתי, פ"א, מזנון, שולחן סלון ועוד.

וכן מקרר, אמבטיון, דלת הזזה אלומיניום לאמבטיה וכד'.

בנוסף גם עלויות של חומרי צבע יכולות להיות הוצאה לא קטנה.

מתי לדעתכם יש סיכוי למחיר נמוך יותר, במבצעי "לקראת החגים" או במבצעי "עד סוף דצמבר"?

האם זה שונה במכשירי חשמל/רהיטים/פריטים לאמבטיה?

יש לקחת בחשבון זמן אספקה, היות ואנחנו נכנסים לדירה ב01.01.2017.

מכירים מבצעים שווים? (רצוי באזור חיוג 04).

תודה,

עריכה אחרונה על ידי Fitch

משכנתא זה קל

פורסם

פחות רלוונטי עבורי, כי יש לי דרישות די קשיחות מכל מוצר והסיכוי שתהיה חבילה שתכיל כל פריט כזה בנפרד היא אפסית.

השאלה היא יותר לגבי "מתי בעלי עסקים רוצים לשפר מצבם בספרים?"

משכנתא זה קל

פורסם (נערך)

לא יכול לענות לך, ואני לא בטוח שסוחרים יוכלו.

תחושת הבטן שלי היא שהחגים הם עונה חמה (מבחינת ביקוש) ולכן יותר יקרה, אבל, כאמור, זו תחושת בטן, לא ידיעה.

לגבי מבצעי סוף שנה - תביא בחשבון שיש רהיטים שזמן האספקה שלהם נע בין 1-2 חודשים, כך שציוד שצריך להיות מוכן עם הכניסה לדירה צריך להזמין בנובמבר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני יכול לומר שמהיכרות שלי עם אנשים שעובדים בחברת רהיטים, בתקופת החגים כשיש תערוכה הם מאפשרים למוכרים הנחות גדולות יותר.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

פורסם

לפני 3 שנים חיפשתי ריהוט לדירה החדשה. מצאתי הרבה מאד "מבצעים" - בכולם היתה התלהבות ראשונית, אבל במבט שני המוצר נפסל בגלל איכות, ירודה עיצוב לא מתאים או שניהם. בסופו של דבר קניתי מוצר יחסית יקר, אבל עם צפי לשנים רבות (מתניון קודם עם אותו יצרן).

פות"ש - אם יש לך צורך ברהיטים זולים במיוחד לצרכים מסויימים יש לי לאן להפנות אותך.

עוד הערה - חלק מיחידות הכיור\ארון בחדרי המקלחת נרכשו מתצוגה. הנחה של עשרות אחוזים והמוצרים טובים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני סמנכ"ל שיווק של רשת רהיטי רוזטו,מתמחים בריהוט איטלקי וגרמני לכל חללי הבית.

תקופת התערוכה בחול המועד סוכות אכן אטרקטיבית מבחינת מחירים, אבל גם דצמבר הוא קרנבל לא קטן בענף..

בכל מקרה, אם תרצה, אשמח לסייע כבר עכשיו עם מחירים טובים.

http://www.rossetto.co.il

פורסם

פות"ש - אם יש לך צורך ברהיטים זולים במיוחד לצרכים מסויימים יש לי לאן להפנות אותך.

לא מחפש זול במיוחד. פשוט VFM.

סלון ביבוא מסין אצל ביתילי ב-15K פחות מדבר אליי...

מכיר את "דאלי" החיפאית?

משכנתא זה קל

פורסם

הצבע בד״כ במבצע בחגים. אבל בשביל 30₪ חסכון תשב עם פח של ליטר באמצע הסלון 3 חודשים?

בגדול - תמיד יש מבצעים ותמיד חנויות שמוכרות במחירי ה״מבצע״ כל השנה.

תעשה לך רשימה של מוצרים שאתה רוצה ותשב על הגדר עד שתראה עסקה אטרקטיבית.

פורסם
לפני 3 שנים חיפשתי ריהוט לדירה החדשה. מצאתי הרבה מאד "מבצעים" - בכולם היתה התלהבות ראשונית, אבל במבט שני המוצר נפסל בגלל איכות, ירודה עיצוב לא מתאים או שניהם. בסופו של דבר קניתי מוצר יחסית יקר, אבל עם צפי לשנים רבות (מתניון קודם עם אותו יצרן).

עוד הערה - חלק מיחידות הכיור\ארון בחדרי המקלחת נרכשו מתצוגה. הנחה של עשרות אחוזים והמוצרים טובים.

sperial- הייתי שמח להמלצה על רהיטים זולים. אני מחפש 1/2 ארונות שולחן סלון ומיטה.

פורסם

אמנם לא מהאזור אבל הדבר העיקרי שאני יכול להמליץ כאשר מדובר על רהיטים הוא לעולם, אבל לעולם לא לשלם מעבר ל20% מראש, לא משנה כמה מוניטין וכמה תגובות טובות יש על החנות, מי שלא מסכים לתנאי הזה פשוט לא לרכוש אצלו(ולשלם אם כבר באשראי, לא מזומן ולא צ'קים).

את ההפרש נהוג לשלם יום לפני האספקה ויש כאלו אף שמוכנים בתשלום כאשר המוביל מגיע לבית לפני עליית הרהיטים , דרך הטלפון באשראי או ישירות למתקין.

פורסם (נערך)

האמת היא שרוב הריהוט עבר מהדירה הקודמת.

ספות - אחרי הרבה חיפושים - נכנעתי וקניתי נאטוצי, למרות שעלה פי 2-3 מכל מקור אחר. מדובר באיכות ועיצוב הרבה יותר טובים.

מיטה - ב"הום רהיטים" בצ'ק פוסט. לא הכי יפה, אבל רושם שחזקה ויציבה.

כונניות לפינת העבודה - איקאה.

מיטות כפולות (בסיסים פשוטים+מזרנים פשוטים) וארונות 4 דלתות - בפרוטות בחנות ברח' הרצל פינת ברזילי. עלו לי פחות מ-3,000 ש"ח לסט.

אמא שלי קנתה לאחרונה פינת אוכל ושולחן עבודה (כרגע משמש למחשב הנייד, אבל בעתיד למכונות תפירה) באיקאה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
אמנם לא מהאזור אבל הדבר העיקרי שאני יכול להמליץ כאשר מדובר על רהיטים הוא לעולם, אבל לעולם לא לשלם מעבר ל20% מראש, לא משנה כמה מוניטין וכמה תגובות טובות יש על החנות, מי שלא מסכים לתנאי הזה פשוט לא לרכוש אצלו(ולשלם אם כבר באשראי, לא מזומן ולא צ'קים).

את ההפרש נהוג לשלם יום לפני האספקה ויש כאלו אף שמוכנים בתשלום כאשר המוביל מגיע לבית לפני עליית הרהיטים , דרך הטלפון באשראי או ישירות למתקין.

מחזק מאוד.

שאתה ״מזמין״ אתה בעצם משלם על דף נייר. זה כל מה שאתה מקבל. למקומות רציניים לא תהיה בעיה לקבל מקדמה ותשלום לפני האספקה.

אני לדוגמא ״נתקעתי״ עכשיו כי כורסא שהזמנתי והייתה אמורה להיות מסופקת פתאום תיכנס למלאי רק אחרי מועד האספקה המשוער.

• תוכן חדש...