Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני כשלושה שבועות עשיתי טיפול 90000 לרכב וגם הוחלף רדיאטור. היום בדקתי והיה חסר המון מים במיכל שעל יד הראדיאטור וגם קצת ברדיאטור עצמו. מה יכולה להיות הבעיה אני בלחץ. לפני החלפת הרדיאטור הייתי מאבד מעט מים אחת לשבועיים והייתי ממלא נוזל ירוק של פרסטון.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

החלפת רדיאטור בגלל החוסר בנוזל קירור? המוסך ידע שזו הסיבה להחלפת הרדיאטור?

כי אם כן אתה צריך לבדוק מולו מדוע יש איבוד נוזל, האם המנוע מתחמם במקרה והאם יצא לך לראות נזילות מתחת לרכב?

כמה מים היו נעלמים אחת לשבועיים? (שגם זה מקרה לא תקין)

Opel Adam S 2017

פורסם

היו מעט מים נעלמים לא משהו מהותי. הראדיאטור הוחלף כי הייתה קורוזיה בקצוות והיו נזילות. לא נדלקה לי נורת טמפרטורה. אין מד חום ברכב הזה למנוע ):

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

נוזל קירור לא אמור להיעלם אפילו לא טיפה פעם בחודש, זוהי מערכת סגורה. מה שנישאר לך כעת לעשות זה לחזור למוסך שהתקין לך את הרדיאטור שיטפל בבעיה זו אחריות שלו! בלי קשר תחפש גם אתה על הדרך מקומות של נזילות. תבדוק שהשמן שלך נקי ולא מכיל חז וחלילה מיים בתוכו. בנוזף תבדוק איפה ששטיחי הנהג והנטסע שלידו שאין רטיבות.

• תוכן חדש...