Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רלבנטי לאדם, מוקה ואסטרה (החדשה).

מעבר לתנאים המעולים, בנימה אישית, אדםS מעולם לא הייתה עבורי יותר רלוונטית.

קופץ השבוע לאולם תצוגה לבחון אותה מחדש.

כרגע אין לי יותר פרטים מאשר דף ה"תשאיר פרטים ונחזור אליך" המעצבן הזה:

http://camp.gitam.co.il/opel/opel_trio/index.html?utm_source=google&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=60_payments

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שעוד יותר מעצבן מזה, זה שלפני הקמפיין הזה, הם הריצו פרסומות על "התחייבות לטרייד אין עתידי". אז אתמול בבוקר החלטתי לתומי להתקשר להתעניין אם זה "גם וגם" או "או או". באתר שלהם יש רק מספר כוכבית. התקשרתי, השארתי מספר טלפון לחזרה. אני עדיין מחכה שיחזרו אליי.

כאילו מה, בכוח שלא יקנו מכם מכוניות? או שמגיע לי לקנות רק אם אני מנתק את הישבן הענוג שלי מהספה?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

זו מודעה שלא אומרת כלום. אם אין ריבית, אם יש גרייס לתשלום בסוף התקופה וכו' בלתי אפשרי לדעת מה בדיוק מציעים כאן ובאופן עקרוני מודעות של תשאיר פרטים ונחזור אליך מחוץ לתחום אצלי. לא אוהב שפרטים שלי מסתובבים בחברות שיווק למיניהן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בכתבה מוזכרים כל דגמי אופל, בעוד שבפרסומת מצויין במפורש שזה רק ל-3 דגמים (אופל *טריו*).

אז או שהכתבה פישלה בגדול, או שאופל עשו לעצמם סלט.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

Nice try

זה עדיין אופל, אז לא, תודה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

1. מה יש לך נגד אופל חוץ מדעות קדומות?

2. גם אני לא ממלא טפסים כאלה. תנו לי טלפון להתקשרות וזהוא.

3. לא מדובר בהלוואת בלון (בטח לזה התכוונת ולא ל"גרייס") ולא ממש צריך לשלם כלום בסוף. רכב של 120 אלף ש"ח, אתה נותן להם 60 תש של 2000 ש"ח לחודש ויש לך ראש שקט ל 5 שנים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יופי של מבצע. נהג לילה, כתוב צהוב על גבי שחור - 60 תשלומים ללא ריבית והצמדה. האותיות הקטנות שחסרות אולי זה "כפוף לאישור הגוף המממן".

פורסם
זו מודעה שלא אומרת כלום. אם אין ריבית, אם יש גרייס לתשלום בסוף התקופה וכו' בלתי אפשרי לדעת מה בדיוק מציעים כאן ובאופן עקרוני מודעות של תשאיר פרטים ונחזור אליך מחוץ לתחום אצלי. לא אוהב שפרטים שלי מסתובבים בחברות שיווק למיניהן.

אני גם לא אוהב את זה. לא מחיר, לא תנאים... מה עם "עמלת הקמה" שאוהבים לדחוף?

מי שמברר, נשמח אם תפרסמו כאן את הפרטים שחסרים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

למה לא? יש להניח שלקוח לא יקבל הנחה ממחיר המחירון במסגרת המבצע הזה. אז בהנחה שיבואן מרוויח לכאורה 30K על אסטרה, גם אם המימון בא מהבנק ולא מהכסף הזמין של היבואן, הוא עדיין ירוויח יפה, כי הריבית אפסית.

פורסם
יופי של מבצע. נהג לילה, כתוב צהוב על גבי שחור - 60 תשלומים ללא ריבית והצמדה. האותיות הקטנות שחסרות אולי זה "כפוף לאישור הגוף המממן".

60 תשלומים של כמה?

אם אני יכול לקנות כלקוח רגיל את האוטו בהנחה של 10% לצורך הדיון וכאן אני קונה במחירון אז יש ריבית של 10%.

יכול להיות שבאמת יש כאן מבצע אמיתי אבל עדיין רב הנסתר על הגלוי. נחכה ליותר מידע מהאמיצים שמשאירים פרטים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין קאץ, הקאץ היחידי זה שכנראה לא תקבלו הנחה מהמחירון שזה אומר ריבית יפה מאוד על ההלוואה, למעשה ברוב הסוכנויות יש כזה אופציה, ולמי שאין שייגש לבנק הקרוב שלו ויתנו לו... האי הנחה כנראה יותר גבוהה מהריבית.

נ.ב. זה לא כולל אגרת רישוי וחלק מהתוספות לרכב

• תוכן חדש...