Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי פיג'ו 3008 שנת 2010, עד לאחרונה המזגן עבד מעולה.

במן האחרון נתקלתי בתופעה שהמזגן מתפקד כמו שצריך רק כשהרכב עומד או נוסע במהירויות נמוכות, כל פעם שאני יוצא לכביש בין עירוני ומגיע ל90 קמ"ש ומעלה הוא מפסיק לקרר ויוצא אוויר כמו שרק המאוורר עובד וללא מדחס.

מישהו מכיר את התופעה?

השבוע אקח אותו למוסך לבדיקה, אשמח להגיע לפני עם ידע מקדים מול מה אני מתמודד.

תודה

פורסם

יש סיכוי שבמקרה הבורר מופנה כלפי חוץ במקום סירקולציה פנימית של הרכב? כי קרה אצלי מקרה דומה ברכב הקודם.

היה מקרר אבל לא מספיק.

Opel Adam S 2017

פורסם
שלום לכולם,

במן האחרון נתקלתי בתופעה שהמזגן מתפקד כמו שצריך רק כשהרכב עומד או נוסע במהירויות נמוכות, כל פעם שאני יוצא לכביש בין עירוני ומגיע ל90 קמ"ש ומעלה הוא מפסיק לקרר ויוצא אוויר כמו שרק המאוורר עובד וללא מדחס.

מישהו מכיר את התופעה?

תודה

אתמול קיבלתי רכב זמני פיג'ו 3008 -מזגן עובד חלש מאוד ויוצא אוויר בעוצמה חלשה מאוד. במידה קבל תשובה ממוסך תעדכן מה הבעיה אצלך,כי רק מוסך יכול להצביע על הבעיה מסוג שלך.

פורסם

גז מילאתי לפני שלושה שבועות, וכשהרכב עומד/נוסע לאט יש קירור טוב.

הבורר כמובן על סירקולציה פנימית.

אולי הבעיה בפיקוד של המזגן?

פורסם

אצל חבר עם 3008 שנת 2013, הבעלים הקודם התלונן על מזגן חלש ויצא עם החלפת שרשרת תזמון וביטול חיישן כמות מים במיכל העיבוי במוסך מרכזי.

אולי גם אצלך יש קשר?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

גם לי זה מריח כמו התחחמות של המנוע מסיבה כל שהיא ואז יחידת בקרת המנוע מנתקת את המדחס כהגנה.

האם יש חוסר נוזל קירור ברדיאטור או המיכל עיבוי?

פורסם

למרות שמד חום המנוע נמצא בטווח התקין?

במיכל העיבוי יש מספיק מים.

לאיזה מוסך כדאי ללכת כדי לבדוק את התקלה? מוסך מורשה או מוסך מזגנים?

• ספונסר פורום
פורסם

ככל הנראה תקלה בטרמוסטט חשמלי שלא נפתח עד הסוף.

לאחר חיבור הרכב למחשב אבחון יהיה קל לוודא את התקלה.

אורן

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 12.8.2016 בשעה 22:29, itaybo כתב:

האם מצאת את התקלה?

שלום לכולם,

מישהו מכיר את התופעה?

תודה

• תוכן חדש...