Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

מנסה להעריך כמה עולה לי הרכב כעת (יונדאי i30 סטיישן 2012 צורה ישנה) מול ליסינג עבודה.

מצאתי מחשבונים ברשת.

הפרמטרים שחסרים לי הם:

1. צריכת דלק אמיתי בין עירוני אגרסיבי (120 פלוס מינוס על כביש 6 רוב הדרך, כחמישית מהדרך בכבישים מפותלים ביציאה. 60-100 קמש). יש הערכה?

2. בלאי ותיקונים לשנה, בחישוב של שלוש שנים. נסועה שנתית 45000. תחזית אופטימית+פסימית?

3. ירידת ערך (כאשר קניתי כבר את הרכב במחיר רצפה יחסית, 46000 בתחילת השנה) לשלוש שנים (כמה יהיה שווה אם בכלל עוד 3 שנים ועם כ250 אלף קילומטר) -ברור שלא יודעים בוודאות, אך אשמח להערכה לצורך החישוב.

4.כמה שווי מס של רכב מקביל אך חדש בליסינג?

פורסם

אתה משלם בשנה בסביבות 25000 על דלק, בטח משהו כמו 3000 על ביטוח, 1000 אגרה, ירידת ערך אני אזרוק מספר 25000 בנסועה שלך.

מה שאני רוצה לומר, אתה נוסע המוווון, קח ליסינג.

פורסם

45 אלף קילומטרים בשנה?

אני מציע שתיקח רכב מהעבודה, בתנאי שאין הגבלת קילומטראז' ו"קנס" גדול על החריגה.

לא תוכל לחשב בלאי וירידת ערך לרכב שלך מדוייק, כי אחרי שנתיים- שלוש יהיה קשה לקבל מחיר סביר על הרכב הזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמו שאנאמר פה הקילומטרז שאתה מתכנן לעבור הוא יותר מפי 2 מהממוצע - לא רואה איך רכב פרטי משתלם לך.

האם אתה נוסע עם משפחה מלאה?אם לא אולי יש אפשרות לקחת מהליסינג רכב קטן יותר(סופר מיני\סופר מיני עם בגאז') ולשלם פחות לליסינג או לקבל החזר חלקי,

ניתן בנוסף אם אתה לא רוצה למכור את היונדאי לבדוק אופציה להעברת הרכב לקרוב משפחה או בבית אם יש מי שצריך כרכב משני(כמובן אם יש צורך כזה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

עלות הליסינג בעבודה- 4000 ש"ח ברוטו הורדה במשכורת (אין הורדה בהפרשות) פלוס תשלום שווי מס. האם עדיין שווה?

פורסם

אתה מדבר על עלות חודשית בערך של 3700 נטו ( שווי מס למשפחתי בערך 3250 ברוטו),

תנסה לקחת תת משפחתית כמו הפיאט טיפו או ג'אז ותחסוך עוד בערך 400 נטו.

בנסועה הזו שווה לקחת ליסינג.

פורסם (נערך)

3750 ק"מ לחודש, רק דלק יוצא מעל 2000 שקלים.

תוסיף 3 טיפולים לשנה, בערך 4000 שקלים? כלומר עוד 330 לחודש.

ירידת ערך זה בעייתי, אבל אני מניח שעוד 3 שנים תוכל אולי למכור אותו ב 10, כלומר, יורד 1000 שקלים בחודש.

כבר הגעת ל 3300 בחודש וזה בלי בלת"מים ונסיעות פרטיות.

לך על ליסינג, זה קילומטראז רציני.

אגב, מי משלם על כביש 6? בנסיעה יומיומית זה גם צריך להכנס לתחשיב.

וודא כי אין עליך הגבלת קילומטראז בליסינג או בדלק.

עריכה אחרונה על ידי ronshul
פורסם

+ ביטוחים וטסט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין כלל התלבטות בק"מ כזה . ברור שליסינג וכך נוסעים על רכב חדש ובטיחותי . אם תקחי ליסינג תראי שזה לא יעצר ב45 אלא התאבון יבוא עם האוכל. זאת בהנחה שאין הגבלת ק"מ

פורסם

מסכים עם הנאמר לפני.

כדי לחסוך, נסה למצוא רכב בליסינג מקטגוריה נמוכה יותר שיחסוך לך כמה מאות שקלים בברוטו בשל שווי שימוש נמוך יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...