Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיטרואן C3 פיקאסו 2013 (חדשה אצלי) שעכשיו שמו לה מצבר המאפשר start/ stop (מצב ECO)

המוסך אמר לי שזה לוקח איזה 48 שעות עד שה start/ stop מתחיל לעבוד ולחכות ולא להתרגש עם זה

א- האם נכון?

ב- מישהו יודע להסביר למה זה כך?

תודה

פורסם

מה ההיסטוריה? למה עד עכשיו ה SS לא עבד?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

כנראה נכון.

לפחות אצלי זה היה ככה

כבר למחרת המערכת חזרה לעבוד.

בדרך כלל צריך מצבר וורטה סילבר . מצבר חזק מאד ולא זול בכלל. כשהמצבר נחלש המערכת מפסיקה לתפקד.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

כנראה המערכת מחכה עד שהמצבר יהיה טעון עד הסוף כדי לא לקחת סיכון שהתנעה תכשל בשל זרם נמוך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אצלי קרה משהו מוזר. המערכת אצלי לא עבדה כי המצבר המקורי היה בסוף ימיו. החלפתי מצבר, שמתי מצבר חזק של בוש, 70 אמפר למרות שהמקורי 66, אבל לא מצבר ייעודי למערכת עצור/סע. במשך כמה ימים אחרי ההתקנה המערכת פעלה, ניטרלתי אותה כמובן בכל התנעה, אבל אז היא הפסיקה שוב לעבוד. לא התעמקתי כי יותר נוח לי ככה, אבל מוזר..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מוזר? המערכת מזהה שהמצבר הלא מתאים לא יעמוד בזה ומנטרלת את הפעולה כדי שלא תשאר עם מנוע כבוי ברמזור / צומת הבא.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

איך בדיוק היא מזהה מצבר לא מתאים? זה אמור לעבוד רק לקצר את אורך החיים של המצבר למיטב ידיעתי. ואם היא מזהה למה בשבוע הראשון זה כן עבד?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אצלי אחרי החלפת מצבר למצבר מתאים לאחר יום המערכת חזרה לעבוד ככה קורה בכל ניתוק מצבר וחיבורו.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

זה מוזר כי המערכת של סיטרואן בכלל מתניעה מקבל עצמאי שנטען בזמן נסיעה ולא ישירות מהמצבר. רק כשמניעים מנוע קר משתמשים במצבר.

פורסם

ובכל זאת המצבר לא מחזיק יותר ממצבר רגיל.

בגלל שבזמן שהמנוע לא פועל יש צרכנים שעובדים ותמיד יש פריקה טעינה שמקצרים את חיי המצבר.

אצלי ברכב זהה, מצבר מקורי לא החזיק 3 שנים והמערכת נוטרלה ע"י המחשב. גם בעיות בהתנעה היו בגלל זה.

החלפתי בלובינסקי (שם יצא הכי זול) למצבר שמתאים ל-S&S ועוד באוטו היום המערכת עבדה.

לאחר כמה נסיעות קצרות בתוך העיר המערכת מפסיקה לעבוד וחוזרת רק אחרי נסיעה בין עירונית טובה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...