Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רכשתי שירוקו שנת 2012 דיי שמורה אבל אני נורא פרפקציוניסט ויש 2 דברים שמאוד מפריעים לי בפנים האוטו שרכשתי.

הראשון : הידית בצד הנוסע מתקלפת וזה משגע אותי זה מכוער, מאיפה הייתם ממליצים לקנות והאם מישהו יכול לעזור לי למצוא באיביי ? אני לא הסתדרתי .

השני : הפאנל ניקל מעל התא כפפות עם סימניי דבק 3 שניות וזה מכוער ממש, הייתם ממליצים לפרק את החלק ולצבוע ? או להזמין חדש גם כן ?

אשמח לחוות דעת .

7296289.jpg

6241320.jpg

6765103.jpg

פורסם

ברוך הבא לעולם פולקסווגן! בתור בעלים של פאסאט, אני יכול לעזור. אני עצמי גם תקוע

באותו הבור ללא מענה. בעיקרון, כל הפלסטיקה ברכבי ה-VAG מצופה בגומי שחור

שמתבלה ממש מהר, ב מיוחד כשזה לא בנוי לעמוד בעומסי החום במדינתנו הקטנה.

לגבי הפלסטיקה יש לך פתרון שמצאתי באינטרנט אך טרם ניסיתי.

1. לנקות את האיזור עם אלכוהול.

2. "לגרד" את האזור מהשכבה של הגומי.

3. לשייף כדי שיהיה מרקם אחיד.

4. לנקות שוב.

5. לרסס פלסטי דיפ שחור.

האופציה הנוספת היא להזמין את החלק מחדש, אך זה די מסובך למצוא ועלול להיות יקר

משום שרוב החלקים האלו מתבלים מהר.

2016 BMW M235i.

פורסם

תודה על ההמלצה ! הצלחתי לפרק את החלקים בקלות יחסית , וברצוני לצבוע אותם אצל מישהו מקצועי או לטבול באזור המרכז.. מי הייתם ממליצים ? ודבר שני אם מישהו יכול למצוא את אחד החלקים ברשת זה יהיה מעולה ( רוצים 300 על הידית ב Tg )

Sent from my XT1575 using Tapatalk

פורסם

נראה לי שעדיף לך לצפות בפלסטידיפ, הבחור שהגיב מעלייך אומר שזה חלק בעל בלאי מהיר. אני הייתי משתגע אם הייתי קונה חלק חדש ותוך שנה היה מתבלה.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

אז ככה כבר שבוע אני משתגע ומסרב לא לסדר את הידית והפס ניקל הזה שמכער לי את כל הבפנים של הרכב הייתי אצל צ'מפיון והשגתי מקט"ים למעוניינים.

הידית :

1KB 868 056 A ZPZ - רוצים על החלק 590 ש"ח !

הניקל :

1k1 858 529 3h5

רוצים 540 ש"ח על זה !

המחירים מוגזמים לכל הדעות ,אני חושב פשוט ללכת לפחח מקצועי שישייף לי את החלק ויצבע אותו לפי קוד מקור, מה אתם אומרים ועל מי הייתם ממליצים ? ואוליי מישהו מצליח למצוא את החלקים הנ"ל ברשת אני אודה לו מאוד !!

פורסם

מחלה ידועה ברכבי VAG את הידית אתה יכול לנקות טוב (הציפוי יורד) ואז לצבוע או לעשות לכה או להשאיר ככה , תלוי בך.

את הפס תנסה להוריד את כל הדבק שאתה יכול , רוב הסיכויים שהצבע יזנק אבל אין ברירה ואז יש אופציה של צבע או ציפוי .

יש מגוון ציפויים צבעים וטקסטורות שונות אז אני מאמין שתמצא משהו שמתאים לך .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תוריד את כל הקילופים, אפשר לשייף בעזרת נייר שיוף עדין אני חושב,

תקנה מיכל פלסטידיפ שחור ורסס כמה שכבות, ממליץ לראות מדריכים ביוטיוב לקבלת תוצאה מושלמת.

בנוסף לגבי הניקל, הוא יעלה לך כ500 שקל לפחות,

תנסה למצוא איזה שירוקו באחת הפירוקיות אולי תקבל במחר זול יותר.

לדעתי, תפרק אותו ותגש למקום שמבצע צביעה בטבילה ותבחר איזה טקסטורה מעניינת.

Seat Ibiza FR

פורסם

לא צריך נייר שיוף , מים חמים וסקוטש עדין יעשו את העבודה .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
לא צריך נייר שיוף , מים חמים וסקוטש עדין יעשו את העבודה .

אתה לא חושב שהמים החמים ימיסו את הפלסטיק ? אני פוחד להרוס לגמרי את הידית .

פורסם

אין סיכוי שימיסו , בכל מקרה זה לא שאתה שופך את הקומקום על החלק .

כמובן שבלי קשר לדרך שאתה בוחר תמיד כדאי לנסות קצת על פינה נסתרת ורק אחרי שזה יעבור בשלום תמשיך הלאה .

שים מים חמים בכלי תטבול את הסקוטש ותשפשף , אל תשפוך מים ישירות על החלק , למרות שקשה לי להאמין שזה יעוות אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדקת כמה זה עולה באיביי?

צביעה זה פיתרון טוב לחלק הכסוף, אבל לידיות הדלת פחות כי נוגעים בזה בידיים והצבע החדש גם יכול להתבלות עם הזמן.

הגומי הזה מתקלף בגלל שימוש בחומרים זולים ומסריחים בשטיפת פנים הרכב, בד"כ בשטיפות זולות בתחנת דלק. מרססים ספריי סקאי זול על כל הפלסטיקים בלי להבין שזה הורס את הציפוי. לחבר היתה פסאט 2000 ששם גם יש כזה ציפוי, אבל אצלו אף פעם לא התקלף כי הוא הקפיד לנקות את פנים הרכב בעצמו עם חומר נורמלי.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...