Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתוח להסרת משקפיים

igold
שימו לב! השרשור הזה בן 3060 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן,

כבר כמה חודשים שאני מתעניין בניתוח להסרת משקפיים.

רוצה לציין שקראתי קצת באינטרנט אבל לא מבין בנושא ומשתדל גם שלא להאמין לכל מה שרשום כי כידוע הרבה כתבות ומאמרים נכתבו על ידי בעלי אינטרסים וכו'

מרכיב משקפיים לראייה לרחוק, מספר נמוך ונשאר יציב 4 שנים (שזה בעצם ממתי שהתחלתי להרכיב משקפיים).

בעין אחת -1.25 ובשנייה -1.5

אני בן 21 ולהבנתי בגיל זה העין יכולה לעבור ניתוח.

אשמח להמלצות מאנשים שעברו ניתוח להסרת משקפיים, אציין ואומר שאני לא מעוניין לחסוך כיוון שזה עיניים ולא טיפול לאוטו.

מחפש מקום עם מומחים וניסיון, תודה רבה.

כמו כן אשמח לדעת מחירים והסבר על השיטות השונות

Instagram:

VWPolo6R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשיתי את הניתוח בזמן צבא כשהייתי בן 18 ותשעה חודשים (דצמבר 13)

עשיתי בCare vision ועלה לי בזמנו עם הנחת חייל או שקר כלשהו קצת מעל 8000 ש"ח

היום, שנתיים וחצי אחרי, הראיה שלי לא פחות ממעולה ואני לא חווה כל תופעות לוואי, אין ספק שזה אחד הדברים היותר חכמים והטובים שעשיתי בחיים.

מבחינת מספרים היה לי 1.75 ו1.5 (כמעט זהה לשלך בעצם)

אם תרצה לשמוע עוד דברים אתה יכול לפנות אלי בפרטי ואפשר גם לדבר בווטספ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תראה את התחקיר הזה: http://10tv.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1179049

יתכן והוא מגמתי או מנסה להפחיד בשביל רייטינג אבל כדאי להכיר ולחקור לפני שניגשים לניתוח.

אני עצמי עשיתי ניתוח לפני מספר שנים ובגדול מרוצה.

בזמנו מכון "עיניים" היה בין המומלצים ואף שילמתי תוספת כדי שהמנתח יהיה ד"ר לוינגר שהוא מהותיקים בארץ בתחום. מניח שזה תקף גם היום.

תתחיל מבדיקה (חינם) באחד המכונים כדי לראות אם אתה בכלל מתאים. זה תלוי בעובי הקרנית וצורת העין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יצא לי לשקול גם ניתוח להסרת משקפיים. התעסקות עם העיניים מאוד מאוד מפחידה אותי, מספיק בעיה הקטנה ביותר ונדפקה לך הראיה לכל החיים, אני לא אומר שאין ניתוחים שלא מצליחים...

זכור לי משפט אחד מהתחקיר שעשו לגבי ניתוחים, ראיינו רופא עיניים והוא אמר שאחוזי ההצלחה הם 99%, הוא המשיך ואמר, האם היית מוכן לעשות את הניתוח אם היית יודע שניתוח 1 לכל 100 ניתוחים לא מצליח?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו בכל הליך רפואי, הסיכוי לתקלות תמיד קיים. אפשר לחפש בגוגל, אבל בזמנו גיליתי שלכל אחד מהרופאים שהמליצו לי יש לפחות תיק תביעה אחד בבית המשפט (זה לא אומר שפסקו לרעתו, זה רק אומר שהפציאנט לא היה מרוצה).

אני עשיתי את הניתוח לפני כ-4 שנים באסותא אופטיק.

מצד אחד השרו אוירה מקצועית, למשל כשאמרו לי שהשיטה החדשה אינה מתאימה לי בגלל מבנה העין, אלא רק הטכניקה הישנה יותר שעולה פחות. מקפידים על תזכורות לביקורת.

מצד שני זה בהחלט נראה כמו סרט נע, ובזמן שאתה ממתין לתורך אתה רואה רבים יוצאים ונכנסים.

SKULL, העבודה שלי כוללת שעות מול מחשב, ולא נראה שיש כל התדרדרות חזרה למצב הקודם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מתחיל נסיונות עם העיניים - יש אחוז מסוים של ניתוחים שלא מצליחים והנזק לעין לטווח ארוך עדיין לא ידוע

אחוז ניכר מהפציינטים מרוצים (בינתיים)

רוב רופאי העיניים שאני מכיר, משקפופרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשיתי את הניתוח לפניי כ 9 חודשים בערך גם כן.

עשיתי ב CARE VISION עם הנחת שקר כלשהי ויצא בערך כ 8,500 כזכור לי.

עשיתי בשיטה "המהירה" וזה כמובן לאחר מעבר הבדיקה, ממליץ לך להבדק ב 2-3 מכונים, זה חינם אך קח בחשבון שלא בדיוק תוכל לנהוג לפעמים לאחר מכן, או שתצטרך להמתין חצי שעה עד שעה עד שהעיניים יחזרו למצב הקודם.

לגבי אחוז הכשלונות ובעיות, חייבים להבין דבר אחד, כאשר הרופא חותך את הקרנית ומרים אותה, במידה ומתרחשת תקלה כלשהי, או בעיה במכשור (מבצעים את הניתוח 3 אנשים, מתפעל מכונה, הרופא ועוזר נוסף אשר דואג לטפטף טיפות וכו') אז הרופא סוגר את הקרנית ודוחים את הניתוח בכ 6 חודשים ומעלה, תלוי.

מה הכוונה? אין מצב שהרופא עושה לך ניתוח כושל בעין אחת, וממשיך לעין השניה ואתה יוצא עיוור, אומנם הכל יכול להיות אבל לא במקרה הזה, לא צריך לחיות באשליות, במידה ומשהו מתקלקל או קורה, הקרנית נסגרת והניתוח נדחה ואתה חוזר לתאושש כמה ימים בבית להחלמת הקרנית, זה הכל.

נכון, תמיד יש סיכונים בעיות וכו' וכו', אבל לכל דבר יש פתרון וטיפול, גם אם לאחר הניתוח קרה משהו עם הקרנית, מסדרים ומתקנים, כל עוד תקפיד לבצע את הפעולות הנדרשות לאחר הניתוח, אתה תהיה בסדר גמור.

קח בחשבון, שלא תמיד השיטה המהירה או שיטה מסויימת מתאימה לכל אדם, מה הכוונה? יש אנשים שנדרשים לעבור ניתוחים "קשים" יותר עם זמני החלמה ארוכים יותר, אם זאת לא השיטה המהירה לפעמים ההחלמה בבית היא מספר שבועות שבהם אתה מוגבל לגמריי.

אני בצעתי בגיל 25, לאחר כל תהליך ההתבגרות השקרי כלשהו, לאחר צבא, לימודים וכו'.

מי שמפחד תמיד יפחד אבל אין טעם להשלות את זה על אחרים.

מכיר מספיק זוגות וגם מהמשפהח שלי, זוג שבצע את הניתוחים אצלהם, הגבר בשיטה המהירה, אשתו, בשיטה אחרת. זמן ההחלמה שלו היה מספר ימים שלה קרוב לחודש.

כיום, לאחר שהוא טוחן מול המחשב (מתכנת) ולאחר קרוב ל 10 שנים, הוא אכן שם לב לכך שהעין זקוקה לעזרה קלילה בלבד, אשתו לעומת זאת, יציבה לגמריי.

יש אחריות גם, לא כולם מתאימים לניתוח נוסף אבל תמיד אפשר לבצע שוב פעם.

אבל מה? הם עשו את זה בשנים הצעירות והיפות שלהם, ללא משקפיים, נהנים מכל רגע ורגע, כשיהיו לקראת גיל 40? אולי יהיו עם משקפיים מי יודע אבל שווה או לא? כנראה שכן.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אמליץ ואומר לך לבקר בשתי המרפאות המוכרות הדסה ועיניים לפני שאתה מבצע את הניתוח.

מניסיון שלי, כאשר הלכתי למכון עיניים לאבחון ובדיקת התאמה לניתוח - נמצא כי אני לא מתאים לשום ניתוח והאופציה היחידה היא השתלת עדשה תוך-עינית. לא היה נשמע לי סביר להשתיל משהו לתוך העין בגיל כל כך צעיר (22). מה גם שהנזק הכלכלי שזה היה גורם לא בא בחשבון - 22,000 ש"ח.

יצאתי משם ומיד קבעתי תור להדסה, לד"ר פרוכט יוסף. הוא מצא שהקרנית שלי מתאימה לניתוח PRK.

לא רק שיכולתי לעשות את הניתוח, אלא גם ניתנה לי הזכות לא להפטר מכ"כ הרבה ירוקים בבנק.

אני יכול להגיד שלא השקעתי מחשבה לפני הניתוח מה יקרה אם... לקחתי בחשבון שיכולים להיות סיבוכים ושבעתיד הראייה עלולה להשתבש, אבל הלכתי על זה בכל זאת והיום אני נהנה מכל רגע.

עריכה אחרונה על ידי Style

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשיתי ניתוח לפני 9 שנים (בן 21 בזמנו).

עשיתי בחברת עיניים, היה לי מספר של 2.5 ו-3 לא זוכר את השם של הדוקטור, היה מוצלח החלמה מהירה.

לפני שנה חזר לי מספר של 3/4 בשתי העיניים.

בתקופה הזאת למדתי, טיילתי, התחתנתי, הבאתי ילדים וכל זה בלי משקפיים תענוג.

היום חזר לי המספר וזה כבר פחות מעניין אותי לא יודע אם אני אעשה שוב את הניתוח.

לגבי הניתוח.

למיטב זכרוני (ותקופתי) יש 2 אפשרויות חיתוך ושיוף, אחרי הבדיקה אומרים לך מה את אתה צריך לעשות לפי המצב של העין ולפי זה גם אומרים לך מה המחיר.

לי אמרו 8,500 או 11,000 לפי סוג הניתוח שצריך לעבור.

אני מאוד הייתי מרוצה מהם לא זוכר הרבה אבל שנים אחרי יש לי זכרון טוב של מקום אמין עם רופאים מצויינים שיודעים מה הם עושים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...