Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נסעתי בשתיהן וממש התאכזבתי מהג'אז. תא נוסעים מאוד פלסטיקי, מראה מאוד מיושן מבפנים ומבחוץ, מנוע עצל, והמון גלגל גוף בסיבובים. .

כולם דברים שפות"ש לא ציין כחשובים לו...

תודה לכולם על התגובות אשמח לעוד מביני עניין למי שהחזיק או מחזיק כרגע בפג'ו.

יש שרשור בפורום כללי של אחד שרכש.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?601676-%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%AA%D7%99-%D7%91208-%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C!-(%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%AA%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%9F)&highlight=%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ביצעתי נסיעות מבחן על הג'אז ועל ה 208

נכון לעכשיו ה 208 יותר נוחה לנסיעה והנקודת יתרון לגאז בינתיים זה מרחב מאוד גדול בפנים הרכב.

אם אני מכניס למשוואה את הפולו ידנית איך היא בהשוואה ל 208 דיזל מכל הבחינות ?

פורסם

חלשה יותר ופחות חסכונית לעומת הפיג'ו וגם לא זריזה יותר ,תא מטען קטן יותר , קופצנית יותר.

חומרים איכותיים יותר, הנדסת אנוש טובה יותר וקלה יותר מהפיג'ו, צ'מפיון לא דוחפים מוביל איי.

פורסם

יש רכב שיכול להתמודד עם הצריכת דלק של פגו נכון לעכשיו ? ולגבי איכות חומרים האם ב 208 האיכות נקראת בינונית ? כי האמת שלא ראיתי שם משהו שעומד "להתפרק"

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

רק קקטוס דיזל משתווה ל 208 דיזל.

האיכות בפיג'ו מצויינת. לא יתפרק לך שום דבר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

זה לא שהאיכות בפיג'ו רעה, היא טובה ומספקת.

הפולו פשוט יותר טובה בהיבט הזה מרוב סגמנט הסופרמיני לדעתי כולל מאחיותה לקונצרן.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

גם אני נהגתי בשלושתן ולא מצאתי את הפולו כאיכותית יותר. לטעמי 208 דיזל טובה יותר משתי האחרות. נוחה יותר, זריזה יותר ובעלת קו מיוחד יותר בתא הנוסעים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
גם אני נהגתי בשלושתן ולא מצאתי את הפולו כאיכותית יותר. לטעמי 208 דיזל טובה יותר משתי האחרות. נוחה יותר, זריזה יותר ובעלת קו מיוחד יותר בתא הנוסעים.

ה 208 יותר נוחה מהפולו ? יכול להיות שנכנסנו לעידן רכבים חדש ? ;) הצרפתים מככבים

פורסם
יש את הסנדרו סטפווי אבל משלמים בהנדסת אנוש ובידוד רעשים וחוסכים איזה 15 אלף ש"ח.

אז על הסנדרו אפשר לוותר...השאלה האמיתית לגבי ה 208 דיזל האם מישהו יודע מה קורה "מסביב" למנוע כי נכון שהמנוע אמין אבל הרבה אמרו שה"מסביב" על הפנים כמו פלסטיקה ..יש מישהו שיכול לאמת את זה ולהסביר לי למה הכוונה המיסביב הזה ?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

אם מדובר בדיזל ידנית - הייתי הולך על הפיג'ו

גם יותר חסכונית, גם יותר נוחה וגם יותר חזקה.

הניסיון שיש לי עם פיג'ו זה בעיקרון פרטנר או ברלינגו למיניהם

• תוכן חדש...