Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הייתי מבטוח עד עכשיו דרך "דורון ענק הביטוח", עכשיו חידשתי ביטוח אצל חברה אחרת ואני צריך את ההסטוריית עבר ביטוחי שלי של ה3 שנים האחרונות.

"דורון ענק הביטוח" מתחמקים כל פעם, שירות זוועתי כרגיל וקשה מאוד לתפוס אותם בטלפון, תפסתי אותם יום חמישי לפני החג אחרי הצהריים, אמרו לי תתקשר בראשון (אתמול),

אתמול לא היה לי זמן והתקשרתי היום, היום אמרו לי תתקשר אחרי החג (ביום ראשון).

יש להם זכות לא לתת לי שירות על דבר כזה רק כי הם יודעים שזה אומר שאני לא מחדש אצלהם?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אוקיי באמת התקשרתי למספר הראשי שמצאתי באינטרנט וטיפלו בי מהר מאוד.

תודה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי אז חשבתי שטיפלו בי בסוף אלה היו רק דיבורים והבטחות. שירות זוועה שמח שעזבתי אותם.

מה שגיליתי זה שעד עכשיו הביטוח שלי היה רשום על שם אבא שלי, שלחתי לחברה החדשה הצהרה שלו עם חתימה שנהגתי על הרכב שלו וזה הספיק.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...