Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הולך להתנשק איתם

שולח להם מכתב.

רוצה, שלח לו העתק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

הבוקר התקשרתי לברר, וכמובן לא מפתיע ששלחו את הצ'ק לכתובת הלא נכונה, וזה אחרי ששבוע אני רודף אחריהם בניסיון לברר לאיפה ישלחו וכל פעם הנציגים מחפפים אותי בתשובה אחרת שעוד מוקדם מדי לבדוק! עכשיו צריך לחכות 21 יום ורק אז יבטלו את הצ'ק, כמובן שכל הסכום ירד לי למוסך (בערך 14298 ש"ח) לפני זה ומבלי לקבל שקל עדיין מחברת הביטוח~!@#. בדיוק היו לי הוצאות כבדות אחרות, ואין לי את הסכום הזה בבנק, אז עכשיו אצטרך לקחת הלוואה שתכסה זמנית את הסכום הזה עד שיגיע הצ'ק האחר שישלחו בעוד חודש וחצי+-...

החברה הזו מתחת לכל ביקורת פשוט :x.

לקח נלמד, כל הטרחה והעצבים וההוצאות הכספיות האלה לא שוות...פעם הבאה שמאי ומוסך הסדר והעיקר שהרכב יסע בצורה סבירה...:?

עריכה אחרונה על ידי 666pluto
פורסם

את השיק אפשר לבטל היום.

מהיכן נולדה כתובת לא נכונה?

הכל סיפורי סבתא.

דרוש משלוח שיק עוד היום, רוצה להיות יעיל בקש לאסוף אותו ממשרדיהם.

הלקח שלך הוא בדיוק מה שחברת הביטוח רוצה שתלמד, והוא לא לקח טוב עבורך.

לתביעה , צרף את כל העלויות של ההלוואה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הלקח שלך יכול גם להיות לא לבטח שוב בחברת הביטוח הזו.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

666פלוטו - היית בסיטואציה דומה עם חברת ביטוח אחרת.

חבר יקר ייעץ לי עצה נהדרת ואתן אותה גם לך - יש לך זמן לבזבז?! שלח מכתב לחברת הביטוח.

אתה רוצה את הכסף? תגיש תביעה קטנה על סכום ההפרשים פלוס הנזקים שנגרמו לך.

אם הם יירצו להתפשר הם יתפשרו לפני המשפט - אם לא בכל מקרה תלכו לבית משפט - אז התאריך יהיה קרוב יותר.

• תוכן חדש...