Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחרונה רכשתי פיגו 308 ולא ממש רציתי לזרוק עליה את כל הסכום במזומן אלא לשלם את הרכב בתשלומים. זאת אומרת לקחת הלוואה/מימון.

בהתחלה הלכתי לסוכנויות טרייד אין ולכל הטרייד מובילים למיניהם וכמעט כולם עובדים עם מימון ישיר.

הציעו לי הלוואות עם ריביות שערותיות למצב השוק היום של מעל ל-8% ריבית ותוך כדי שאני מעקם פרצוף הסוכן מנסה לערבב אותי שזה בין הנמוכים כיום. שלא נדבר על העובדה שהם משעבדים את הרכב ואם תרצה למכור אותו זה "סלט" רציני!

אחרי זה המשכתי לסוכניות הליסינג למיניהם (שלמה סיקסט, אלבר וכו) ולהם יש הלוואות דרך הבנקים. נשמע כבר יותר טוב.. אז זהו שלא! 12% אחוז ריבית על סכום של 45000ש"ח מה שנקרא "שוד לאור היום"

ביקשתי לדעת איזה בנק נותן כאלה תנאים "טובים" אך הם התחמקו ונתנו תשובה שזה תלוי...

לא ויתרתי והלכתי לבנק ליד העבודה שלי שנקרא "בנק יהב" לאחר שהומלץ לי ללכת לשם ובאתי עם ציפיות נמוכות, להפתעתי הוצע לי את אותה ההלוואה שהוצע לי באותם גופים קודמים בריבית של פריים +0 משמע ריבית של 1.6%. הוצע לי עד סכוום של 100000 באותה ריבית לצורך העניין

לאחר בירור קצר מתברר שגם בנקים אחרים מספקים תנאים כאלו, לרובם הבנקים הקטנים יתנו תנאים יותר טובים. ואפילו לא יבקשו לשעבד את הרכב.

אז אני יודע שיש מלא שלוקחים מימון לרכב חדש או יד שניה ופשוט שלא יעבדו עליכם ויגנבו מכם כסף רק כי אין לכם.

זה לגיטמי לשלם ריבית אבל גם חשוב לבצע התמקחות וסקר שוק מקיף בשביל פשוט לחסוך כסף.

פורסם

כמו כול דבר בחיין,צריך לעשות סקר שוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עשיתי עכשיו הלוואה עם ריבית פריים מינוס 0.3

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

בנק פועלים, דרך מבצע חבר. בנק מזרחי לא הסכימו להשוות

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

המקרה שלי הפוך דווקא ,

בבנק עבור רכב חדש קיבלתי לא פחות מ 5 % ריבית על 150,000

שהלכתי לסוכנות וקיבלתי דרכם מימון מאותו בנק , קיבלתי פריים + 0.75

פורסם

לדעתי אסור לשלם ריבית יותר מ 0.175 פלוס פריים. להתמקח עם הבנק וללמוד להגיד לבנק "תודה, לא מתאים לי".

פורסם

לא לשכוח - התנאים המוצעים הם אישיים, בהתאם למצבך הכלכלי, טיב הבטוחות שלך ועד כמה הבנק "מכיר" אותך (מבחינת הסיכון שלא תעמוד בפרעון ההלואה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשזה נוגע לחברות המימון מצבך הכלכלי פחות מעניין אותם. תן להם 3 תלושים וקבל מה שאתה רוצה.

לגבי הבנק, אתה צודק כל אחד הוא מקרה אחר.

פורסם

גם אני רכשתי את ה 308(אמור לקבל בימים הקרובים).שילמתי 60K ואת השאר הסכום חילקתי לתשלומים במשך 5 שנים.

ההלוואה(פריים+0.15) ניתנה דרך היבואן בבנק הפועלים שהוא במקרה הבנק שלי.סה"כ יצא שאני משלם ריבית של 3000 ש"ח על ההלוואה.

נ.ב האוטו משועבד לבנק אבל זה לא ממש מפריע לי כי גם כך אני מתכוון להחזיק בו לפחות 5 שנים.

פורסם

יש לי הרגשה שאתה מטעה את הקוראים..

לא ציינת אם מדובר ברכב חדש מהסוכנות, או משומש!!

אם התשובה כן, אז השרשור ממש מיותר היות ולייבואני הרכב קיימים הסדרים עם הבנקים הגדולים בריביות זולות. כל מה שצריך הוא לבק המלצה. יישמחו לתת לך!

אם התשובה לא, אז כל אחד יוכל לקחת הלוואה לפי נתוניו הפיננסיים, גיל הרכב, יכולת החזר, וכו'.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

מדובר על רכב מיד 2

וזה נכון בעקרון שכל אחד מקרה שונה אבל יש הרבה שמתפתים לעסקאות מימון בריביות מופרכות ממגרשים ומסוכנויות טרייד אין למיניהם

• תוכן חדש...