Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קניתי ניסן מיקרה חדשה לפני כ 3 חודשים והברקסים בצד אחד חורקים/שורקים כשאני לקראת עצירה.

זה משהו שכלול לי באחריות ואני יכול לדרוש החלפה? או שאני צריך לשלם את הטיפול והחלקים?

תודה מראש

פורסם

כמה נסעת ב3 חודשים? איך אתה בולם? אתה יודע יש אנשים שנוסעים עם הרגל על הבלם ושוכחים שברקס זה בלאי לכל דבר.. אמנם נשמע קצת תמוה מכיוון שזה רכב חדש אך אני לא יודע אם זה כלול באחריות כי זה בלאי, הייתי מציע אבל לבדוק במסגרת האחריות שאין משהו שגורם לשחיקה מהירה.

פורסם

תודה על המענה המהיר :)

אומנם נסעתי הרבה (2000 ק"מ לחודש) אבל הנסיעות שלי הן ארוכות אז אני פחות משתמש בבלמים ויותר מוריד את הרגל מהגז כשאפשר.

יהיה הגיוני להגיד שאם זה רכב חדש אז כל הבלמים הם חדשים ובגלל זה הגיוני שכולם ישחקו ולא רק צד אחד או ברקס אחד?

פורסם

היי בכייף :-).. כנס למוסך המורשה לבדיקה, ברכב חדש לא צריך להיות בלאי כלכך מהר אך לפעמים קורים דברים, אשמח שתרשום לנו את התשובה מהמוסך.. חג שמח ושבת שלום.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
היי,

קניתי ניסן מיקרה חדשה לפני כ 3 חודשים והברקסים בצד אחד חורקים/שורקים כשאני לקראת עצירה.

זה משהו שכלול לי באחריות ואני יכול לדרוש החלפה? או שאני צריך לשלם את הטיפול והחלקים?

תודה מראש

כמה קמ כבר נסעת והאם הרעש הוא מקדימה או מאחורה?

• תוכן חדש...