Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה אל תקללו אותי.

כמו שאושרי אומר דייסון שמייסון על שואבים. הוליסטר שמוליסר כולם אותו הדרעק שצ'ונג הסיני או הבנגלדשי מייצר.

חולצות T אני מזמין מספורט דיירקט מתחיל מ 5 שח כן 5 שח . ועד אין סוף כאשר מדובר במותגי ספורט.

הרשמו לניוזלטר כך תקבלו עוד מבצעים.

סחבק ממליץ על ה T של פייר קרדין מתחיל מ 11 שח ל-T ממש מעולות ובשבריר מחיר מהארץ.

ממליץ להזמין כמות שלא עוברת את רף המס.

***לא לקלל***

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוליסטר מייצרים בויאטנם(גם נייק שם,לא שנייק זה מותג סופר איכותי אבל בכל זאת).

האם מדובר בפייר קרדין מקורי?

Miata ND2

פורסם (נערך)

הכל היום מיוצר בסין/הודו/בנגלדש/ויאטנם אפילו בשטחים (ראו מזרנים יוקרתיים שמיוצרים שם)

אין מה לעשות, עליות עבודה...אבל גם שם יכולים להיות הבדלי איכות.

לעתים יש הבדלי איכות לאותו יצרן מסיבות שונות. מזכיר לי שלפני שנה קניתי חולצות T יקרות בהחלט בבילבונג -כיבסתי כמה ואני רואה/מרגיש הבדלי איכות. כמובן התלוננתי אבל זה לא עזר.

היום קשה יותר למצוא איכות גבוה. צד אחד המחירים זולים יותר מאשר בעבר באופן משמעותי

על חשבון איכות. צד שני שרוצים באמת מותגים איכותיים? משלמים הרבה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

כשאני מבקש ציוד רכיבה אתה מציע לי לגלח רגליים, וכאן אתה משליך קישורים לאתרי ציוד ספורט?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

ראיתי, על זה יצא קצפי. ;)

תודה רבה!

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

הכל ברוח טובה, כל עוד תמשיך בעבודת הקודש של השמדת העו"ש שלנו.

Mewtwo -

פורסם

סתם שתדעו ב BIG עודפים ירכא יש הרבה יותר מציאות שלא נופלות באיכות מהחולצות שפרסמתם,

למשל לפי כמה ימים קניתי 3 Tשירטים של פוקס ב 40 שח. %100 כותנה

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
נכון, אחרי כביסה הם מתאימים יופי לטיפול דיטיילינג.

דווקא כבר כיבסתי אחת מהן והיא עדיין בחיים :lol::lol:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...