Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

להפתעתי לא הצלחתי למצוא המלצה לשאלתי בחיפושיי בפורום. יש לי פולו 2004 שטופלה עד היום בעיקר אצל רון, אך עקב מעבר מקום מגורים אני צריך למצוא מוסך טוב באיזור הצפון (בשאיפה איזור עפולה-נצרת). המשמעות של מוסך טוב מבחינתי היא שיהיה שילוב טוב של מקצוענות ואמינות. אם אפשר שהמחיר גם יהיה סביר מה טוב, אך אמינות ומקצועיות בראש גם אם צריך לשלם על כך במחיר קצת יותר גבוה.

אשמח אם תוכלו לעזור.

תודה,

צבי

פורסם

שתי המלצות:

מוסך ג'ורג' בשארה בנצרת עילית.

מתמחה בפולקסוואגן. אבא שלי מטפל אצלו כבר כמה שנים ומרוצה מאוד.

052-521-0106

מוסך מזרע.

מוסך כללי, מקצועי מאוד ואמין באופן באמת יוצא מהכלל. כשהחלפתי רכב, ממש הצטערתי שאני חוזר למוסכי יבואן ונאלץ לעזוב אותו.

אלעד 0527950233

046429771

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

היי

הייתה לי פולו 2003 1.4

טפלתי בה במשך כמה שנים אצל "חוסאם את חוסאם" בעפולה עילית (מול בית החולים) מוסך מעולה! שירות מצוין ואמין ביותר

זה הטלפון שלהם 04-6420244

• תוכן חדש...