Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש שואב אבק רובוטי איכותי

chelsky26
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

אני מחפש שואב אבק רובוטי איכותי, רק שאני לא מבין הרבה בתחום, קראתי קצת אבל אני אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את הרובוט בבית ומוכנים להמליץ עליו.

עוד דבר אני מוכן להשקיע קצת יותר ולקנות רובוט שוטף, אבל כפי שהבנתי הם לא כאלה איכותיים, האם כך הדבר?

בבית לא יהיו בעלי חיים או שטיחים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הSCOOBA 450 של irobot באמת יכול להוות תחליף או לפחות להתקרב לנקיון של ספונג'ה לבית של כ90-100 מ"ר?

אין לי בעיה לשלם אפילו יותר על מכשיר שיחסוך לי ולבת זוג בזבוז של שעתיים מחיים כל שבוע, העיקר שבאמת יעשה את העבודה.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעקבות השרשור שפתחתי :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?591018-%D7%A9%D7%95%D7%98%D7%A3-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98%D7%99-%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%91%D7%94-450

רשמים ממקור ראשון:

המחיר לא הכי זול שבעולם ואולי אף יותר מדי עבור המוצר, אני רכשתי ב2800 ש"ח דרך הייטקזון.

מבחינת ניקוי, אין עוררין, מנקה מעולה, האסמכתא היא המים המלוכלכים שנשארים במיכל וכל הג'יפה שמצתברת במסננים.

כמו שכבר רשמו בשרשור שלי, הייבוש אינו מושלם ומשאיר סימנים ייבוש, ריצפה חצי מבריקה, אך נפתר בעזרת סמרטוט לח וחצי דקה של מעבר על האזור.

אותי הזהירו שיש לשאוב היטב לפני ההפעלה אבל לא שאבתי במיוחד אפילו פעם אחת , אולי כי הבית לא מג'וייף ברמה גבוהה.

מבחינתי המוצר עובר ב85%, היתרונות הבולטים הם ניקוי יסודי, עושה את העבודה בזמן שאנו לא בבית שזה בעצם הכי חשוב מבחינתי ונותן הרגשה של ניקיון אמיתי.

חסרונות הם מחיר, צורך במעבר עם סמרטוט לח אחרי למחיקת כתמי ייבוש.

אמנם הרובוט לא הכי שקט בעולם אך הפעלתי אותו בערב אחרי שהילדים הלכו לישון וזה לא הפריע לאף אחד.

מקווה שעזרתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני קראתי לא מעט על ה Iclebo ובאמת נשמע מרשים אבל, קודם כל נשמע לי מתגובות של אנשים שיש לא מעט תקלות, נכון שיש נציג שמנסה לטפל במוצר כמה שיותר מהר וזה מאוד חשוב שיש למי לפנות, אבל עצם העניין שיש לא מעט תקלות האם זה בכל הרובוטים אותו הדבר?

דבר שני המכשיר הוא לא מהזולים, ואם מעט מעלים את התקציב אפשר להביא את ה IROBOT 980 לפי איך שזה נראה הוא הרבה יותר איכותי עם טכנולוגיה מאוד חדשה בניגוד לICLEBO,על ה 980 לא שמעתי תקלות נכון לעכשיו כלל, בנוסף IROBOT זה סוג של אפל בתחום זה, יש אבא ואמא ואני יודע שבעוד 3 שנים אני עדיין יוכל לפנות לשירות לקוחות ליד ביתי ולדעת שיהיה מענה.

דבר אחרון אני לא מבין את הבדל המחירים המשמעותי שהמשווק המורשה של ICLEBO מוכר פה את הרובוט ובין רכישה ebay למשל, המכשיר בארץ יקר כמעט באלף ש"ח מהמחיר של הבאת הרובוט מחו"ל כולל כל המיסים, בניגוד אליו המחירים של IROBOT 980 למשל זהים לגמרי.

אני בנתיים אחכה עוד חודשיים עד כניסתי לבית החדש אולי עד אז יגיעו מכשירים מעניינים חדשים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...