Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מעוניין לשדרג את הרכב לרכב חדש, ורוצה גיר ידני, מה שמצמצם את האפשרויות.

מתלבט בין קורולה 1.6 GLI ידנית (מגיעה באיבזור מלא, בקרת אקלים, מגנזיום, מחשב, שליטה מההגה )

לסיוויק 1.8 5 דלתות, גיר ידני.

אני לא יודע מה עדיף מבחינת האבזור, צריכת דלק, נוחות, וכו'

אני יודע שהסיויק קצת יותר חזקה, הקורולה נראית לי קצת יותר גדולה, והמחיר די דומה.

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי shr10
הוספת לינקים
פורסם

כמו שכבר כתבת, סיוויק יותר חזקה ויותר מהנה לנהיגה, וטויוטה יותר מרווחת ויותר רכה.

אמינות וצריכת דלק לדעתי דומה בני הרכבים, הסחירות של הונדה יותר טובה, יצא לי לראות שגיר ידני בסיוויק נמכר משמעותית יותר מהמחירון ויותר מהאוטומטי.

אם אין לך צורך בגודל סלון ובגג' אז עדיף הסיוויק.

פורסם

יש לך כמובן עוד משפחתיות ידניות כגון יונדאי I30 , סיאט לאון בבנזין, פלואנס וסיד סטיישן דיזל.(במחיר סביר, יש גם אוקטביה ואסטרה במחירים גבוהים בהרבה).

לעניין הסיוויק והקורולה.

הסיוויק יותר חזקה, יותר מהירה, פחות מזהמת ויתרון של מערכות בטיחות אקטיביות(מקוריות מהיצרן ולא מוביל איי).

הקורולה באה עם תא מטען גדול יותר, הנעה ללא מפתח, מצלמת רוורס.

פורסם

יש לי סיוויק ידנית 2012 (הצורה הנוכחית בהתעלם מהשינויים המינוריים מלפני חודשיים שלושה).

הסיוויק יותר מרווחת ממה שנראה מבחוץ אבל עדיין פחות מהסטנדרט המקובל ובודאי פחות מהטויוטה.

לא נהגתי בקורולה אבל הגיר של ההונדה נחמד מאוד ומעבר לכך משפחתית די סטנדרטית. המראה קצת מטעה.

המנוע 1.8 עם 140 כ"ס שזה רק במעט יותר מהמקובל בגרסת ה 1600 האטמוספרי.

אני לא יודע מה האבזור הנוכחי אבל אני משער שהאבזור בהונדה נחות מהטויוטה.

ההונדה שקטה מאוד וחסכונית (לא יודע להשוות לטויוטה).

סיוויק ידניות זה עניין מבוקש כיד שניה. לדעתי בטויוטה יש מעט מאוד ידניות. על פניו מעט מצאי עוזר למכירה עתידית כיד 2 אבל ייתכן שזה כה נדיר שקונים בכלל לא מחפשים. מה גם שתדמיתית ההונדה יותר מתחברת עם מחפשי ידני (ככה נראה לי...)

אין לי שורה תחתונה בשבילך. אני אישית לא אוהב סדאן ולא אוהב מכוניות גדולות אז כנראה שהייתי הולך שוב על הונדה (את שלי קניתי משומשת), אבל לטויוטה יתרונות ברורים של מרחב ואבזור.

בצריכת הדק אני מניח שהפערים מינוריים.

הטויוטה יותר נפוצה מה שיעזור בעתיד בעניין חלפים וכו. עניין שגם ככה בהונדה אינו זול במיוחד.

ההונדה מהנה לנהיגה במידה מאוד סמלית, אך ייתכן שהקורולה משעממת במיוחד.

אם זה שיקול אז לך על 208 gti....

פורסם

לא מזמן היה מבצע על הליאון ב110, כמי שכבר החל לחשוב על משפחתית ידנית זו נראית כמו התמורה הטובה ביותר פר שקל.

פורסם

מבין השתיים - הסיויק עדיפה. נראה לי שגם יהיה לך קל יותר למכור אותה כידנית.

אבל באותו מחיר יש לך המון אופציות יותר מאבזרות ומהנות (הלאון כפי שציינו).

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...