Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בעקבות הצלחתי למצוא כבל מתאים לאלפיין W502

אני מעוניין לשדרג את המערכת מעט

כרגע יש את האלפיין שאליה מחובר מגבר PUNCH של רוקפורד P300.4

מקדימה רמקולים קואקסיאלים מסדרת PUNCH של רוקפורד

מאחורה 6.9 של פיוניר.

כאשר המגבר עובד בספקטרום מלא בעבור כולם .

נכון לכרגע הולך להתווסף מגבר של AUDISON וסאב של סרווינג וגה בקוטר 12".

עכשיו השאלה היא כזאת , האם יהיה חכם להוסיף עוד זוג רמקולים קואקסיאלים (בדלתות האחוריות - מאזדה 3 2009) , להגביר את כול הארבע על ידי המגבר הקטן ולחתוך אותם להיי+מיד

והמגבר של הסאב יגביר אותו ואת ה6.9 על לאו

מה דעתכם ? האם לעשות חיתוך אחר , או בכלל לא להוסיף עוד אלמנטים

תודה רבה מראש

אחלה המשך יום

פורסם

לא, אין סיבה להוסיף רמקולים בדלתות מאחור.

אתה מעונין לבצע שדרוג - תחליף את הקואקסלים מקדימה לקומפוננט.

גם ה-6X9 מיותרים למדי ברגע שאתה מוסיף סאב, אלא אם כן אתה מ"המשוגעים האלו" שאוהבים השלמה אחורית.

שים לב שהמגבר רוקפורד שלך (דגם מלא PBR300X4 לפי הודעה קודמת שלך) תומך בהתנגדות 4 אוהם בלבד ואינו ניתן לגישור.

איזה מגבר של אודיסון אתה מתכוון להתקין?

סיכוי טוב שהוא יהיה עדיף להגברת רמקולים קדמיים.

פורסם

"בעייתי" משהו, יש כמה אפשרויות שעולות לי לראש.

למרות שהאודיסון (ואני יוצא מנקודת הנחה שאכן התכוונת ל-SR4 ושלא השמטת שוב אותיות מהדגם ואתה מתייחס לאחד מגרסאות ה-SRx4) קצת חלש יותר, יכול להיות שאופי הצליל שלו יהיה עדיף. ובכל מקרה, אם אין שינוי במכלול המערכת תהיה חייב להשתמש בו כאמור עבור הסאב בגישור.

אז שני ערוצים של האודיסון עבור הסאב ושניים שאתה יכול להשתמש בהם במקום הרוקפורד כדי להגביר סט קדמי או להגביר איתו את ה-6X9 האחוריים ולהשאיר את הרוקפורד עבור הקדמיים בלבד (אם תמצא סט קומפוננט בעל קרוס תומך בי-אמפ תוכל לנצל את כל ערוצי ההגברה של הרוקפורד במקרה כזה).

אבל, בגלל שה-SR4 הוא בעל קרוס רחב עד 5kHz, הייתי מציע לך לשקול לעבוד איתו בתצורה אקטיבית עם סט קומפוננט קדמי טוב.

מאחר ולא תוכל להשתמש ברוקפורד עבור הגברת הסאב, תוכל למכור אותו ולרכוש במקומו מונובלוק עבור הסאב. את ה-6X9 תוכל להמשיך להפעיל ישירות מהר"ד אם תתעקש.

פורסם

אכן מדובר ב SR4 (בדקתי שנית חח)

האופציה לחברו לסאב ו ל6*9 נשמעת לי הכי טובה , אנסה לברר לגבי הסט קומפוננט.

תודה ענקית !

שבוע טוב

• תוכן חדש...