Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפש מנשא אחורי לאופניים ללפחות 2 זוגות (עדיפות ל 3), שמתאים לרכב סופר מיני (סיאט איביזה 2013).

אני לא יכול לציין עד כמה חשוב לי שהרכב לא יפגע ולא ישרט. כמו כן חשוב לי שגם האופניים יגיעו בשלום.

במחיר שפוי. לא יודע להגיד מה זה שפוי. ראיתי כאלה ב 150 ש"ח וכאלה ב 3000 ש"ח, נגיד באזור ה 600-900. מוכן להתפרש על 1000 וקצת עבור מנשא באמת איכותי.

המלצות?

פורסם

נגרר - מצריך התקנה של ווי גרירה. לא רוצה.

גג מצריך התקנה של מסילות על הגג? - גם לא רוצה.

מנשא אחורי זה מה שאני מחפש.

היאקימה הזה נראה טוב! תודה רבה!

פורסם

SARIS BONES RS הוא היחיד שאני מכיר שיענה על הדרישות שלך אם באמת חשוב לך לשמור על הפח.

תנסה לדוג אחד ביד2, אמור להכנס בתקציב שלך. את שלי מכרתי ב900 לפני חודש כשעברתי למנשא וו גרירה.

ה-מנשא הכי מוצלח שאני מכיר מבחינת אלו שיושבים על תא המטען, מאוד חזק, שומר על הפח כי הכל מצופה גומי, לא זז מ"מ בזמן הנסיעה (בניגוד למנשאי הרצועות). בנוסף הרבה יותר בטיחותי כי הסיכוי שהוא ייפול, או שאופניים יפלו ממנו, הרבה הרבה יותר קטן מאשר המנשאים הצהובים וחבריהם.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כן שמעתי שה saris bones rs באמת טוב.

אני מוכן לשלם את ה 1500 ש"ח. הרכב באמת חשוב לי, וכל מעיכה או שריטה על הפח שלו תעלה כנראה יותר.

השאלה האם ה saris באמת הדבר הכי טוב שאני יכול להשיג? והאם הוא שווה את המחיר?

יש עוד המלצות על ה saris? או לחלופין - הצעות אחרות?

• תוכן חדש...