Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שמדברים על תוכנות "ציטה וולנטיין" כנגד מכמונות, זאת הפעם ראשונה ששמעתי על המושגים האלו ואשמח להסבר

האם יש אפליקציה שמזהה את

כל

המכמונות בארץ?

מכמונות רמזור מתעדות גם מהירות? (מכמונות שנמצאות בצמתים)

מהי מהירות הצילום בכביש 6?

ועוד שאלה שתמיד סקרנה אותי, אך אף פעם לא טרחתי לשאול דעה מקצועית, האם יש מכמונות שממוקמות בצד הנגדי (בצד שמאל של הכביש) ויכולות לצלם אותי?

תודה מראש

בנוסף, פתחתי כבר את האשכול ומחקו לי אותו באמרה שהנושא דובר כבר ובקשה ממני לבצע חיפוש במנוע החיפוש, לא מצאתי שום נושא שהצליח לספק אותי, אני מבקש לא למחוק את הנושא שוב פעם

פורסם

אלה לא תוכנות. מדובר במכשירים שמטרתם גילוי מכמונות מהירות.

דפדף לסוף הדף הזה ותחת הכותרת "נושאים דומים" תראה מספר אשכולות בנושא.

בהצלחה!

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אלה לא תוכנות. מדובר במכשירים שמטרתם גילוי מכמונות מהירות.

דפדף לסוף הדף הזה ותחת הכותרת "נושאים דומים" תראה מספר אשכולות בנושא.

בהצלחה!

תודה, הנושאים הם מלפני 4-5 שנים

הבנתי פחות או יותר מה זה

אשמח לתשובות לגבי שאר השאלות שלי

ואוסיף עוד שאלות, איזה מכשיר יותר מומלץ אם יש בכלל הבדל גדול ביניהם? אני מתנייד בכמה רכבים, קל להעביר את המכשיר ממכונית למכונית?

פורסם

ראיתי שמדברים על תוכנות "ציטה וולנטיין" כנגד מכמונות, זאת הפעם ראשונה ששמעתי על המושגים האלו ואשמח להסבר

האם יש אפליקציה שמזהה את

כל

המכמונות בארץ?

לא. אפליקציות יש את ווייז שבנויה על דיווחי נהגים. 99% מופיעים חוץ מאלה שבניידות שבתנועה.

יש מכשירים שהם גלאי רדאר + GPS. אלה מגלים גם את המכמונות הקבועות (מבוסס על GPS) וגם את הניידות (הגלאי עצמו).

מכמונות רמזור מתעדות גם מהירות? (מכמונות שנמצאות בצמתים)

הכתומות הגבוהות -כן.

מהי מהירות הצילום בכביש 6?

אין מכמונות קבועות בכביש 6. רק מארבים.

ועוד שאלה שתמיד סקרנה אותי, אך אף פעם לא טרחתי לשאול דעה מקצועית, האם יש מכמונות שממוקמות בצד הנגדי (בצד שמאל של הכביש) ויכולות לצלם אותי?

יכולות טכנית ? כן. בפועל לא כי במקומות שהן ממוקמות יש גדר הפרדה שמסתירה חלק מ"הנוף" .

תודה מראש

בנוסף, פתחתי כבר את האשכול ומחקו לי אותו באמרה שהנושא דובר כבר ובקשה ממני לבצע חיפוש במנוע החיפוש, לא מצאתי שום נושא שהצליח לספק אותי, אני מבקש לא למחוק את הנושא שוב פעם

זהו !!!

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

מה יותר מומולץ צ'יטה או ולנטיין?

היכן כדאי לרכוש?

זה אומר שאני כן צריך להיזהר ממכמונות שנמצאות בצד שמאל של הכביש?

האם יש אפליקציה, לא כמו וייז, אלא אפליקצית gps שנועדה בשביל לזהות את כל המכמונות בארץ?

הצ'יטה או הולנטיין מעודכנים גם במהירות הצילום של המכמונת?

תודה

פורסם

קצת סדר בדברים. צ'יטה זה מכשיר שמתריע על מצלמות קבועות בעיקר (יכול גם להתריע על מקומות שיש בהם מארבים ניידים בסבירות גבוהה, אבל זה מציק מדי כי יש הרבה כאלה). הוא יודע מה המהירות המותרת בכל קטע כביש ומתריע בהתאם למהירות שלך.

הוא גם מתריע רק אם אתה בסכנת צילום מבחינת כיוןן הנסיעה. כן, יש מצלמות שגם יכולות לצלם ממול מהנתיב הנגדי, אבל זה בכבישים שאין בהם גדר הפרדה, כשיש מסלול אחד בכל כיוון. לי הצ'יטה מאד שימושי למרות שיש WAZE בנוסף, מכמה סיבות :

- הוא תמיד פועל בלי שאני צריך לעשות שום פעולה, את וויז צריך לפתוח ולהשאיר אותו פעיל.

- הוא מתגבר על הווליום של המוזיקה.

- ההתראות של וויז כוללות גם אינספור התראות שווא על 'סכנה בשוליים' וכו' מה שמבחינתי הופך אותו למטרד, וזה הכל או כלום -

אז אצלי הוא על שקט, לא מתריע קולית בכלל.

- הצ'יטה נותן התראה בהתאם למהירות המותרת ולמהירות הנסיעה שלי.

- לא תלוי בחיבור לרשת (קורה הרבה בנסיעה בינעירונית שאין קליטה או שבזמן שיחה אין חיבור רשת).

ולנטיין שימושי כנגד רדאר (דבורה), מתריע ממרחק של כ-2 ק"מ, טווח נעילה מותר לדו"ח הוא 1 ק"מ. לא מגן ב-100% כי יש מקרים שהשוטרים מתחכמים ומפעילים את הרדאר רק כשאתה בתוך הטווח החוקי. הוא מתריע גם נגד אקדחי לייזר - אבל ברוב המקרים זה יהיה מאוחר מדי כי השוטר כבר יקבל קריאת מהירות באותו זמן שקיבלת התראה.

נגד לייזר יש משבש לייזר, שהוא לא חוקי (לא לייבוא ולא לשימוש).

לדעתי מי שממהר חייב את כל האמצעים ביחד, ולנטיין + צ'יטה + משבש + וויז, וגם אז הוא מכוסה רק ב-99%.

אם חסר אחד מהאמצעים - לא לעבור את המהירות המותרת (פלוס קצת) כשנוסעים בתנאים שבהם אותו איום שאין הגנה נגדו יכול להופיע.

סדרי גודל של עלויות בארה"ב :

ולנטיין - 400$, צ'יטה 150$, משבש - 600$, בארץ ? בערך כפול (מה שאפשר להשיג).

יש גם מכשירים שמשלבים יכולות של ולנטיין וצ'יטה במכשיר אחד כמו IROAD או PASSPORT, גם אופציה טובה. המחיר בהתאם (דומה לשילוב של ולנטיין וצ'יטה).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)
אשמח ללינק לולנטין ב-400$.

חפש ביד 2, יש כאלה שמוכרים במחירים מ 1200 ומעלה

באתר ביצרן. מעולה למי שיש מי שיביא את זה מארה"ב.

דווקא האירופאי הוא מה שמתאים לנו, בגלאי מה שחשוב זה ה euro mode מבחינת תוכנה

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
קניתי לפני כ-5 שנים מהיצרן, ברור שיש במכשיר Euro Mode.

כל מה שאתה צריך (אולי) זה עדכון תוכנה.

אני קניתי משומש והתקשרתי ליבואן והוא אמר לי שהמכשיר שלי מעודכן ואין סיבה סתם לקחת ממני כסף

כי גירסת ה euro היא האחרונה (הייתי מופתע שלא הייתה לו תאוות בצע לקחת כסף, וכל הכבוד לו על כך)

קובי

:-)

• תוכן חדש...