Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

טיפול ה30K ללאון שלי (דגם סטייל 1.2 TSI DSG) מתקרב, היום קפצתי למוסך מורשה יבואן הקרוב כדי לקבל הצעת מחיר לטיפול.

בהצעת מחיר היו רשימת הדברים הבאים שצריך לעשות:

1. החלפת שמן מנוע.

2. החלפת פילטר שמן מקורי.

3. החלפת פילטר אויר מקורי או חליפי.

4. החלפת פילטר מזגן.

5. החלפת נוזל שמשות.

6. תוסף למנוע.

סה"כ כולל פילטר אויר מקורי כולל עבודה כ1300 ש"ח.

או עם פילטר אויר תחליפי כ1100 ש"ח.

מה דעתכם על ההצעה? כמה קריטי פילטר אויר מקורי או תחליפי?

תודה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

פילטר אוויר מקורי מומלץ בחום, אלא אם כן מדובר בחליפי איכותי (BOSCH, MANN, KNECHT,MAHLE), ולא מיצרנים בעלי שם של מדינות (טורקי, סיני, תאילנדי) :lol:

על תוסף ונוזל שמשות אפשר לוותר, לדעתי חבל על הכסף.

בכלל- אם הרכב כבר לא באחריות הייתי שם פעמיי למוסך רון וחסל.

פורסם

הרכב עדיין באחריות.

איזה חברה מייצרת את המקורי, הייתי בטוח שMANN? ברור שלא סיני :lol:

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

לא יודע מי מייצר את המקורי אבל כל אחד מהיצרנים שרשמתי אמור לספק לך שנת לילה ערבה 8).

אם אתה מסתמך על עניין ה-OEM קרא את השרשור הבא, אין טוב ממראה עיניים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?578208-%D7%94%D7%98%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%A1%D7%99%D7%95%D7%95%D7%92-%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%99-%D7%97%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A3-OEM-%D7%91%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%A6-%D7%9E%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%9F&highlight=oem

פורסם

1. החלפת שמן מנוע. - שים לב שמדובר על שמן איכותי, עדיפות גבוהה ל Castrol Edge 5w40

2. החלפת פילטר שמן מקורי. - חובה מקורי.

3. החלפת פילטר אויר מקורי או חליפי. - חובה מקורי.

4. החלפת פילטר מזגן. - שים את הכי זול שיש.

5. החלפת נוזל שמשות. - אין צורך, שים לבד בבית.

6. תוסף למנוע. - ממש ממש אין צורך!

תגובות באדום, אם תעבוד לפי מה שכתבתי אתה תוזיל לעצמך את העלויות עוד קצת.

פורסם

לגבי השמן, הם שמים שמן באותו תקן של חברת פז. אם אני לא טועה קסטרול משווק בארץ ע"י פז ולכן זה אותו שמן.

פורסם

ממש לא. לא משווקים על ידם וממש לא אותו השמן.

פורסם

בעבר הם היו משווקים שמני קסטרול, האתר לא מעודכן.

כיום שיווק קסטרול בארץ הוא ע"י נ.פלדמן ובנו בע"מ.

פורסם

אז אתה רוצה בעצם לומר שמה שהם מציעים זה לא שמן מקורי?

למרות שבנתונים זהה?

האם אני יכול לבקש שמן של קסטרול?

פורסם

לא ברור לי למה אתה מתכוון ב"שמן מקורי". ככל הידוע לי אין שמן הממותג כמקורי ברכבי VAG.

מה שאתה צריך הוא שמן בצמיגות המתאימה העומד בתקן הנדרש למנוע שלך- VW 502.00 אם אינני טועה.

כל שמן איכותי ומוכר יתאים, מפז הייתי נמנע אם זה מתאפשר.

קסטרול הוא שמן איכותי אך לא צריך להתקבע דווקא עליו.

בכל אופן במוסך ימלאו לך מה שיש, אין מבחר.

אם תרצה משהו אחר תצטרך להביא בעצמך וגם אז לשכנע אותם שישתמשו בו- זכותם לא להסכים.

• תוכן חדש...