Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו גסטי 86 והיום באמצע נסיעה נדלקה לי נורה של מצבר אבל הוא לא נכבה וגם לא הרגשתי שאני מאבד כוח כאילו האוטו נסעה רגיל,עצרתי אחרי איזה 2 דקות ובדקתי אם הרצועה מחליקה אות שהיא רופפת אבל היא היתה תקינה.

המשכתי בנסיעה והנורה נכבתה ונדלקה כל שניה ואז אחרי איזה 2 דקות נסיעה נכבה לי החשמל אבל המנוע המשיך לעבוד כי אני בלמתי אם ההילוך ואז גם המנוע נכבה.

עצרתי בצד ובדקתי את הרצועה אבל היא היתה בסדר היא לא היתה קרועה או משהו.

אחרי איזה דקה עצר לידי מישהו והציעה לי כבלים. לא היה לי חשמל באוטו אבל האיתותים עבדו אבל לא היה אור כי לא היה סוויץ'. וגם האיתות עבד בסדר לא היה לי נפילת מתח, כלומר היה לי מצבר אבל החשמל נפל לי מיד בלי שום ירידת מתח לפני.

מישהו יכול להגיד לי מה התקלה?(מישהו שגרר אותי לא גרר מקצועי אלה מישהו מהרחוב אמר שאולי זה רצועת טימיינג אבל עוד פעם אני אומר לא היה לי עיבוד כוח וגם לא היה ריח של עשן או אש בפילטר אוויר)

האוטו במוסך אבל המוסך סגור אז לכן אני לא יודע מה זה.

זה יכול להיות אלטרנטור??

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם
יש לי סובארו גסטי 86 והיום באמצע נסיעה נדלקה לי נורה של מצבר אבל הוא לא נכבה וגם לא הרגשתי שאני מאבד כוח כאילו האוטו נסעה רגיל,עצרתי אחרי איזה 2 דקות ובדקתי אם הרצועה מחליקה אות שהיא רופפת אבל היא היתה תקינה.

המשכתי בנסיעה והנורה נכבתה ונדלקה כל שניה ואז אחרי איזה 2 דקות נסיעה נכבה לי החשמל אבל המנוע המשיך לעבוד כי אני בלמתי אם ההילוך ואז גם המנוע נכבה.

עצרתי בצד ובדקתי את הרצועה אבל היא היתה בסדר היא לא היתה קרועה או משהו.

אחרי איזה דקה עצר לידי מישהו והציעה לי כבלים. לא היה לי חשמל באוטו אבל האיתותים עבדו אבל לא היה אור כי לא היה סוויץ'. וגם האיתות עבד בסדר לא היה לי נפילת מתח, כלומר היה לי מצבר אבל החשמל נפל לי מיד בלי שום ירידת מתח לפני.

מישהו יכול להגיד לי מה התקלה?(מישהו שגרר אותי לא גרר מקצועי אלה מישהו מהרחוב אמר שאולי זה רצועת טימיינג אבל עוד פעם אני אומר לא היה לי עיבוד כוח וגם לא היה ריח של עשן או אש בפילטר אוויר)

האוטו במוסך אבל המוסך סגור אז לכן אני לא יודע מה זה.

זה יכול להיות אלטרנטור??

בהחלט כן!

גש לחשמלאי רכב הקרוב ביותר למקום מגוריך, המנע משמוש באורות!

מאו בכל צרכן חשמל אחר, שלא חיוני לתפעול הרכב, (כמו מערכת סטריאו חימום הרכב,ועוד..!)

התנע את הרכב בעזרת כבלים , וסע מייד לחשמלאי הקרוב!

בהצלחה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
בהחלט כן!

גש לחשמלאי רכב הקרוב ביותר למקום מגוריך, המנע משמוש באורות!

מאו בכל צרכן חשמל אחר, שלא חיוני לתפעול הרכב, (כמו מערכת סטריאו חימום הרכב,ועוד..!)

התנע את הרכב בעזרת כבלים , וסע מייד לחשמלאי הקרוב!

בהצלחה!

בברכה

צביקה

האוטו במוסך אבל המוסך סגור ...
12345
פורסם

אני לא הצלחתי להניעה אם כבלים לכן הבעיה היא לדעתי אחרת

פורסם
בכל מקרה הבעייה נראת חשמלית,( חוסר טעינה, שגרם כנראה להתרוקנות מצבר)

מה שלא מסביר את העובדה ,מדוע הרכב לא מניע עם כבלים!

אך לא נראה , ואין קשר לטימינג!

דווח מחר בפורום , על האבחנה שתקבל במוסך!

בברכה

צביקה

פורסם

תודה על העזרה.

דבר אחד אני לא מבין איך יכול להיות בעית תעינה אם האוטו לא עיבד כוח זאת אומרת שאם היתה בעית הטענה הוא היה מעבד כוח כי אין לו מספיק חשמל ליצור למהלך עבודה ואז התוצאה של זה זה פיצוצים באגזוז שזה מראה על עודף דלק שלא היתפוצץ.

וחוץ מזה האוטו נכבה בבת אחת הכל היה תקין לפני זה(אורות, רדיו, מגבים).

פורסם

אם האלטרנטור שלך שבק חיים, והמצבר התרוקן לגמרי (כך לפחות זה נשמע) אתה צריך לחכות כמה דקות עם הכבלים מחוברים למצבר שלך לפני שתצליח להניע.

כל הסימפטומים שתיארת מתארים מצב של חוסר טעינה, כנראה בעקבות אלטרנטור ששבק חיים.

האם שניסת להניע מחדש את הרכב, בעזרת הכבלים, היה סטארטר?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תודה על העזרה.

דבר אחד אני לא מבין איך יכול להיות בעית תעינה אם האוטו לא עיבד כוח זאת אומרת שאם היתה בעית הטענה הוא היה מעבד כוח כי אין לו מספיק חשמל ליצור למהלך עבודה ואז התוצאה של זה זה פיצוצים באגזוז שזה מראה על עודף דלק שלא היתפוצץ.

וחוץ מזה האוטו נכבה בבת אחת הכל היה תקין לפני זה(אורות, רדיו, מגבים).

הרכב לא מאבד כח , בצורה משמעותית, בנסיעה ללא טעינה תוך 2 דקות כמו שבתבת,

אלא לפעמים אתה יכול לנסוע גם חצי שעה(מניסיון אישי), בתנאי שאתה לא משתמש באורות בלי שהרכב

יקרטע, אך הוא עלול להתחמם, בגלל מאוורר חשמלי , שמסתובב לאט מדי!

בברכה

צביקה

פורסם

לא היה כלום רק איתות של משולש וזהוא והוא פעל כמו שצריך לכן איך יכול להיות שאין מצבר אבל האיתות עובד רגיל וגם היה אור בתוך הרכב אבל לא היה לי סוויץ ובגלל זה לא היה לי גם אורות או רדיו כי הכול עובר דרך הסוויץ

פורסם
לא היה כלום רק איתות של משולש וזהוא והוא פעל כמו שצריך לכן איך יכול להיות שאין מצבר אבל האיתות עובד רגיל וגם היה אור בתוך הרכב אבל לא היה לי סוויץ ובגלל זה לא היה לי גם אורות או רדיו כי הכול עובר דרך הסוויץ
בוא לא נתחיל לנחש, לדעתי הבעייה לא רצינית,האור בתוך הרכב, מקבל ישירות מהמצבר, וגם האוטומט

איתות חירום, יתכן ופיוז המספק מתח להצתה (לוח שעונים, +סליל הצתה) לא תקין!

המתן בסבלנות למחר , ודווח בפורום!

בברכה

צביקה

פורסם

אם הרכב שלך הוא AX , אני מהמר על מתג ההצתה (סוויץ').

ההודעה שלך מאוד מבולבלת , אבל לפי הבנתי התנתק לך המתח , ניסית להמשיך לנסוע ואז נדלקה נורית הטעינה , ואח"כ כבה גם המנוע.

לא הגיוני שמערכת החשמל קרסה תוך 2 דקות ,בטח לא כשהאיתות עובד (אני מניח שאתה מדבר על 4 מאותתים - מצוקה).

הערה קטנה - אל תשתמש יותר בשירותי גרירה מאולתרים. רק גרר.

הדבר אסור בחוק ,וגרוע מכך -נסיעה עם רכב לא תקין בגרירה -עשוייה להשאיר אותך ללא בלמים כך שבבלימה בינונית ומעלה תיכנס ברכב שגורר אותך.חבל.

פורסם
אם הרכב שלך הוא AX , אני מהמר על מתג ההצתה (סוויץ').

אם לא שמת לב כתבתי שהרכב הוא גסטי

פורסם

אחי אני רואה שנתנו לך מספיק פתרונות ,בלי שום קשר לבעיה שלך יש לי ג'סטי 88 לחלקים אם אתה רוצה צור קשר בה"פ .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...