Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים NanoEnergy 2 או FALKEN ZE914 בסוזוקי SX4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עד כה ראיתי בפורום המלצה גורפת ל FALKEN

ZE914 כי הם איכותיים יחסית למחיר.

אבל כעת אני רואה המלצות נוספות על ה

NanoEnergy 2 של TOYO.

יש לי SX4 אך הצמיגים הם 195 ולא 205 (יש לי סדאן).

אשמח להמלצות או הערות בנושא (אני צריך להחליף אחוריים כי הקדמיים בני שנה)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לרכב שלך ולסרן האחורי פאלקן יהיו טובים.

אני לא מכיר את הדגם הזה של טויו. יש דגם אחר שהוא ברמה של פאלקן - Toyo cf2. לגבי המחירים, אתה יכול לבדוק לפי המידה המדוייקת שלך באתר "יד 2 צמיגים".

יש עוד הרבה צמיגים מומלצים, השאלה בכמה הם יותר יקרים מאשר פאלקן.

אני מדבר על goodyear efficient grip performance או continental premium contact או dunlop blueresponce.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בוקר טוב חן,

שני הצמיגים המדוברים הינם צמיגים "ירוקים", רכים וחסכוניים בדלק.

הפאלקן ZE-914 כעת במבצע באתר טייר-קלאב, ונמכר בעלות של 310 ש"ח לצמיג (במקום 332 ש"ח).

תוכל לראות אותו כאן.

על ה-Toyo NE-02 יש 3% הנחה ברכישת זוג כך שהמחיר יוצא 320 ש"ח (במקום 330).

תוכל לראות אותו כאן.

בסופו של דבר, כל בחירה שלא תעשה תהיה טובה, מדובר בצמיגים מעולים.

פורסם

ה-Toyo אכן חסכוני יותר (ציון A) אך לא באופן משמעותי.

עם יד על הלב, אתה רוצה לחסוך בדלק? תדאג ללחץ אוויר נכון בצמיג, תוריד את הרגל מהגז וסע רגוע,

זה יהיה הרבה יותר חסכוני מאשר צמיג בציון A או ציון C בתיוג האירופאי.

פורסם

אני רגיל לחסכון בדלק של הפונטו הקודמת שהייתה לי... עכשיו הסוזוקי אומנם חסכונית מאוד יחסית ל1.6 ולמשפחתית בכלל,

אבל אשמח להגיע לחסכון מקסימלי.

פורסם

כפי שראיתי בהשוות צמיגים באינטרנט, ה FALKEN טוב משמעותית בכל פרמטר מה NANO ENERGY.

אני אלך עליו.

בגלל שהצמיגים הקדמיים חדשים (בני שנה) אני שוקל לשים אותם מאחורה, ולהנות מה FALKEN מקדימה.

אני יודע שעדיף לשים חדשים מאחורה, אבל בגלל שהקדמיים עדיין דיי חדשים אני חושב לעשות זאת.

פורסם

תרכיב את הפאלקן מאחורה, הסידור הזה יחזיק מעמד יותר זמן.

קלבר מקדימה נשחקים יותר לאט.

אני כותב את זה מניסיון עם שני הדגמים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא משנה - פאלקן על ציר היגוי נשחק מהר ב "כתפיים ".

פורסם

מה זה הפאלקן נשחק מהר בכתפיים?! פאלקן זה יצרן! כל דגם נבחן ונבדק לגופו.

ואושריקו, איך יכול להיות שהבחור שלך טוען זאת שנים אם ה-914 יצא רק ב-2014?

משמע מדובר על דגם אחר לגמרי.

פורסם

לפני שרכשתי את הפלקן 912 שקיבל ביקורות מאוד טובות יחסית למחירו בפורום הזה נאמר לי מנסיון רב שלו שצמיגי פלקן נשחקים מהר מאוד, זאת בנוסף למה שהבחור שציטטתי טען. הרי גם צמיגי טויו נשחקים מהר בד"כ, לא?

פשוט אם זה נכון אז זה לא הצמיגים שהייתי רוצה, אבל כמובן שאני לא מכליל ולא מדבר על הדגם 914 שאני לא מכיר אותו.

• תוכן חדש...