Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כלומר - לפי ההבנה שלי - אפשר להוסיף דיפרנציאל אבל צריך לדווח למחשב הרכב על כך.

אבל, גם הדיפרנציאל צריך להיות בתוך טווח הפרמטרים שהגדיר היצרן, כלומר לא כל דיפרנציאל יתאים אפילו אם המידות החיצוניות שלו כן מתאימות וגם יחסי ההעברה שלו.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סתם לידע כללי, דיפרנציאל טורסן לא ננעל, הוא רק ממיר כח מצד לצד.

בנוגע לדיוון למחשב, 95 אחוז שהמערכת תפסיק להתערב עם עבודת הדיפרנציאל המוגבל החלקה, כדי להיות YOYO כלומר YOU'RE ON YOUR OWN, צריך להגדיר את השורה שציינתי קודם במחשב הרכב והמערכת תעזוב אותך לחלוטין.

על ההבדלים בין טורסן, קלאצ'ים ווויסקוזי אני לא ארחיב כיוון שיש לי בעיות תחביר רציניות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כלומר - על ידי בלימה בעצמה הנכונה, אפשר לדמות מצב בו הכח עובר שווה בשווה בין שני הגלגלים, למרות שהאחיזה של הצמיגים שונה.

בהכרח לא שווה בשווה (אלא אם אתה רוצה תת-היגוי חריף תחת כוח) אבל הרעיון הכללי לדעתי בכיוון הזה, כן.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

בנוגע לדיוון למחשב, 95 אחוז שהמערכת תפסיק להתערב עם עבודת הדיפרנציאל המוגבל החלקה, כדי להיות YOYO כלומר YOU'RE ON YOUR OWN, צריך להגדיר את השורה שציינתי קודם במחשב הרכב והמערכת תעזוב אותך לחלוטין.

אולי זה אני, אבל אני לא מצליח להבין.

לחלוטין, כלומר לא תעבוד אף פעם?

האם ניתן לשלב דיפרנציאל שהוא לא של BMW במכונית של BMW (הבנתי שאת הפתרון של BMW ניתן לשלב, עם שינוי תוכנה ייעודי מתאים), בלי לנטרל את ה-ESP לגמרי?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ל ESP של במוו יש 3 או 4 שלבים

תלוי בדגם

יש COMFORT SPORT SPORT+

ולחלק מהרכבים יש [כמו אצלי] 3 שלבים שהם עם בקרה מלאה \ חצי בקרה DSC \ וביטול בקרה "מלא" TCS

בTCS המחשב עדיין יתערב ב10 האחוזים האחרונים של הפעולה.

השורה שציינתי קודם תקפה רק לגבי ה TCS ומאפשרת ביטול טוטאלי של התערבות מחשב בקרת האחיזה [לחיצה של 10 שניות על לחצן בקרת האחיזה]

בסדרת ה F של במוו לא חושב שעדיין פיצחו את השורה, אולי כן, אני פשוט לא עוקב.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...