Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מדובר בפג'ו 206 2002 (1.6 ידני XS) שעבר השבוע טיפול גדול כולל החלפת 4 בולמים שכידוע מצריכים פירוק הנאבה ושאר מכלולי הגלגלים הקדמיים.

לשאלתי, כרגע הרכב נוסע כמו שהיה, הוי אומר ללא נטיות ומשיכות לשום כיוון, האם בכל זאת יש ענין לבצע כיון פרונט במכון או שאין צורך?

תודה מראש לעונים.

פורסם

קודם כל הולכים לבדוק האם כיוון הגלגלים ("פרונט") הוא בערכים התקינים.

אם מתברר שלא - אז מכוונים...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אם כבר בדיקת פרונט . ב206 אין כיוון לפרונט אלא רק כיוון למסרק ההגה .במידה והערכים לא תקינים כנראה משהו עקום או בלוי .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

באותו עיניין אשמח לחוות דעת מקצועית שכן החלפתי את 4 הבולמים בעיקר בגלל רעשים של נקישות בשיבושים (בעיקר בנסיעה איטית יחסית)... אבל הבעייה הזאת ואולי העיקרית לא נפתרה. יש למישהו מושג מניין נובעים רעשים אלה? תודה רבה

פורסם

אם המוסך איבחן שהבולמים והכריות הם אלה הגורמים לרעש והחליף אותם והבעיה לא ניפתרה תחזור אליו שיישבור הוא את הראש, זה לא בעיה שלך שהאיבחון היה לקוי. ולמה הוא החליף את כל 4 הבולמים? נדיר שהולכים ארבעתם ביחד!

פורסם

האמת שזו החלטה שלי וקנייה שלי ורק העבודה הפיזית נעשתה אצל מכונאי...

בכל זאת הרכב משנת 2002 והגיע הזמן...

בחזור לשאלתי מה עוד יכול להרעיש ולתקתק אם לא הבולמים..

תודה

פורסם (נערך)

הרעש מופיע בעיקר בנסיעה איטית על גבי שיבושים למיניהם.

ולכאורה כשבוצעה עבודת ההחלפה הכל היה נראה בסדר...

עריכה אחרונה על ידי הירוק
פורסם
באיזה מצב הרעש מופיע? האם ניבדקו גומיות מוט המייצב? האם ניבדקו תותבי המשולשים?

רק שאבין תותבי המשולשים זה ג"כ מגומי?

• תוכן חדש...