Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עזוב אידיאולוגיות, לקום וללכת זה לא פרקטי בעליל. יש לאנשים פה משפחה שצריך לדאוג לה, קריירה, נכסים וחובות.

שלום טוטאלי בחיים לא יהיה, גם עם 2 מדינות. מעבר לזה, גם אם מחר נתאבד כולנו ונשאיר לערבים את כל המדינה מאל-קודס עד הים, הם ימשיכו לחסל אחד את השני כמו בסוריה וכל המקומות האלה.

war never changes.

עכשיו אני מבואס כי המחשב שלי לא מריץ fallout 4.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסתבר שהעניין רחוק מלהסתיים,

לפני כמה שנים נסתה המשפחה לתבוע את הרשות הפלסטינית, והיה זה היועץ המשפטי לממשלה מני מזוז שהתגייס להגן על הרשות,

לפני מספר חודשים זוכה אחד המשתתפים בלינץ ושוחרר.

יעבור עוד קצת זמן ויתחילו לחלק להם מדליות.

מה שמפתיע שזה מוזכר רק באתרי חדשות ימניים שוליים, לא ראיתי כתבה ב YNET או בעיתונות המרכזית, שלא לדבר על הטלויזיה.

פורסם

התקשורת ברובה המכריע מוטה שמאלה באופן קיצוני עד שזה פוגע באמינות הדיווחים.

מה שמשעשע זה שקיומו של ישראל היום, העיתון היחיד שאינו שמאל קיצוני - מחריד אותם כל כך עד שהם מעודדים חקיקה שתמנע את קיומו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)
יש סיבה הרי שאתה ענית ולא oryo

עם יד על הלב, נכון שאתה שונא כשבעיתונות משקרים בשביל להצדיק נראטיב מסוים, כי הם יודעים שבמילא רוב הקוראים לא יתקילו אותם עם עובדות?

11-->13-->32-->33

זה דבר אחד לא להסכים עם דעה של מי שמדבר איתך, אבל להתעלם לחלוטין מהדברים ולהעמיד פנים שהם לא נאמרו מלכתחילה זו רמה חדשה לגמרי. ההטרלה שלך כ"כ מרגיזה שצריך לפתוח עבורך dedicated spreadsheet...

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מה שמשעשע זה שקיומו של ישראל היום, העיתון היחיד שאינו שמאל קיצוני - מחריד אותם כל כך עד שהם מעודדים חקיקה שתמנע את קיומו.

מסכים לגמרי, והאמת שעד לאחרונה לא האמנתי בזה, זה תמיד נראה לי משפט של אנשים שלא אוהבים כאלה שלא מסכימים עם הדעות שלהם. מה שגרם לי לשנות את הדעה זה היחס שראיתי בתקשורת ל 2 מקרים - המועמדות של גל הירש למשרת המפכ"ל שגררה מסע הכפשות מכוער ביותר נגדו, אין ספור כתבות ב YNET מידי יום שמכפישות את הבן אדם וממש הרגיש לי משמנהלים נגדו סיכול ממוקד. שום עובדות רק תיאוריות וליכלוכים. ומנגד היה את פסטיבל רבין, שבוע שלם של אזכרות וחגיגות והילולים על האיש. ממש נראה כאילו מנסים לדחוף בכח מפלגה מסויימת. וזה קצת מגעיל אותי שמנסים לעשות רווח פוליטי על גבי הרצח שלו. התייאשתי מהתקשורת וחיפשתי אתרי חדשות אלטרנטיביים, ויש כמה לא רעים כמו רוטר, NEWS1 וכו ורק דרכם התחלתי לקרא על איזכור ה 15 שנה ללינץ וכל מה שקורה סביבו.

פורסם

לתומי חשבתי שאני כבר ב-spreadsheet [emoji54]

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

דווקא לדעתי התקשורת עושה עבודה מצויינת עבור הימין שבשלטון עם כל ההפחדות הבלתי פוסקות האלה. שמאל אמיתי צריך להתעסק בבעיות חברתיות ולא בפצצות אטומיות ובג'יהדיסטים עם טויוטות ורובים. אם נאלצים לבחור מה יופיע בתקשורת, אני מעדיף שיתנו במה לשמאל קיצוני שרק רוצה להפנות את הלחי השניה במקום לא(ח)ר(א)יות של הצל ושאר קיצוני ימין.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

2014 - הבן של נורזיץ שלא זכה להכיר את אביו כבר חוגג בר מצווה :

"השם דוד נורז'יץ בטח לא אומר לכם כלום. כי ככה זה שהמשפחה, עולה מרוסיה, רחוקה מפרסום כמרחק השכל מהאח הגדול.

דוד, הוא בנו של ואדים נורזיץ' - החייל שנרצח בלינץ' המפורסם ברמאללה. על שמו אין ערך בויקי וגם גוגל לא משלים את שמו.

הבן לא זכה להכיר את אביו, מהסיבה שהוא נולד מעט אחרי הרצח.

היום הוא חוגג בר מצווה

אז מזל טוב ענק לדוד היקר, אתה ואביך שווים קצת יותר מזכרון עמום."

פורסם
מסתבר שהעניין רחוק מלהסתיים,

לפני כמה שנים נסתה המשפחה לתבוע את הרשות הפלסטינית, והיה זה היועץ המשפטי לממשלה מני מזוז שהתגייס להגן על הרשות,

לפני מספר חודשים זוכה אחד המשתתפים בלינץ ושוחרר.

יעבור עוד קצת זמן ויתחילו לחלק להם מדליות.

מה שמפתיע שזה מוזכר רק באתרי חדשות ימניים שוליים, לא ראיתי כתבה ב YNET או בעיתונות המרכזית, שלא לדבר על הטלויזיה.

שוב דמגוגיה בגרוש וחצי

כנגד הרשות מתנהלים משפטים בהם משפחות קורבנות הלינץ' תובעות את הרשות, הוטלו עיקולים על כספים המגיעים לרשות בסכום "הפעוט" של 66 מיליון ש"ח.

כספים המוחזקים בידי ממשלת ישראל.

בתי המשפט הצבאיים באיו"ש פועלים בשטח כבוש על פי הגדרות החוק הבינלאומי, ולכן עמדת היועץ המשפטי לממשלה הייתה כי מדובר בערכאה "זרה", בסוגיה , האם ניתן יהיה להביא כראיה את מה שהתנהל בבית המשפט הצבאי ואת הכרעות הדין וגזרי הדין שם.

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%99%D7%AA_%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%98_%D7%A6%D7%91%D7%90%D7%99_(%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C)

בית המשפט העליון החליט שאין לו צורך להחליט בסוגיה , כיוון שהרשות לא התנגדה לכך בתחילה, ולכן ההחלטה של בית המשפט המחוזי לקבל את כל החומר הזה נשארה שרירה וקיימת.

http://elyon1.court.gov.il/files/09/590/035/S11/09035590.S11.htm

לגבי שיחרור המשתתף בלינץ'

שוב נקרא לאט את מה שנכתב

מעדי, כך מסתבר, עזב את מקום עבודתו שהיה סמוך אל בניין המשטרה ברמאללה עם חבר נוסף. אותו חבר הוא שגרם לפרצה בבניין המשטרה שהובילה את ההמון פנימה,

אך עזב בטרם האירוע הגיע לשיא.

האם לדעתך כל מי שהיה בתחנה המרכזית בבאר שבע השתתף בלינץ'?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לתומי חשבתי שאני כבר ב-spreadsheet [emoji54]

זה רק אני, או שנהייה הרבה יותר כיף בפורום מאז שגילינו על ה-spreadsheet?

בערוץ 2, למשל, יש לך את השמאלניים הקיצוניים רוני דניאל, אברי גלעד, דני קושמרו ועמית סגל. כמובן שלא מזמן כל כך היה להם את כוכב הפריימטיים יאיר לפיד. ועוד לפני הכל, פעילת "אנרכיסטים נגד החומה" הידועה יונית לוי, שרק לפני חודש טענה בראיון לערוץ טלויזיה אמריקה שנתניהו סיפק ביטחון לאזרחי ישראל בשנים הראשונות לשלטונו, שהפחד מהאיום האיראני מוצדק ושהסיקור נגדנו בעולם לא הוגן.

בערוץ עשר נמצא צבי יחזקאלי. בוואלה העורך הראשי היה ינון מגל, ולפני שבוע פורסם תחקיר ב"הארץ" שטען שוואלה לא מפרסמים בערך שום דבר שיוצא נגד ראש הממשלה.

בעיתונות הכתובה יש לך את דן מרגלית, את אראל סגל, קלמן ליבסקינד, ד"ר חיים שיין, רון בן ישי, בן כספית, יותם זמרי, חנוך דאום (שכזכור לי כותב טורים גם כן).

ב"שמאל הקיצוני" יש את רווית הכט, גדעון לוי ואולי, אולי חיים לוינסון.

אבל אולי כדאי קודם לברור מה זה "שמאל קיצוני". כנראה שזו גם חלק מהבעיה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יבגני, שכחת את אשתו של גדעון סער, שמאלנית ידועה...

העם הולך ומקצין ימינה והתקשורת הפופוליסטית הולכת עם הזרם.

אבל הטענה שהתקשורת שמאלנית תמיד תופסת.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מצד אחד זה נשמע מופרך, מצד שני זה הגיוני לחלוטין ואיך לא חשבתי על זה קודם. נקודה מאד מעניינת למחשבה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...